- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi Seymagrenn
-
Dört yıl yemisBu arada 2,5 yıl mı ceza yedi eğer öyleyse ya sadece esrar yoktur ,farklı maddelerde vardır ya da ilk kez yakalanmıyordur kesilmişi vardır Bilgin olsun
Dört yıl yemis
Sevgilimle 5 yıl önce tanışmıştık 2buçuk yıl önce esrar satıcılığından yakalanıp cezaevine gönderildi bende bunu duyduğumda şok olmuştum ve oradayken net bir şekilde onunla görüşmeyi kesmiştim sonra cezasına 1 yıl kala açıkcezaevine alınmış orda da telefonla aramak falan serbest ilk oraya geçer geçmez beni aramak olmuş işi ve bende yarım kalan yaşanmışlıklar adına kendimi onunla konuşmaktan alıkoyamadım şimdi cezasını yattı ve çıkmasına 4 ay var ve ordayken yaptığının çok büyük bir hata olduğunu sadece çocukluk özentilik olduğunu anlamış ve her şeye dövbe etmiş ALLAH a yönelmiş bunu her haliyle konuşmasıylada hissedebiliyorum izin hakları var ordayken ve izine çıktığında görüştük ellerimi ayaklarımı öpüyo herkesin hayatında gençliğinde bir hatası olabilir benimki affedilir bir hata değil biliyorum ama çok pişman oldum keşke zamanı geri alabilsem diyo sürekli
Bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve bana sürekli ben 2 yıl boyunca seni sensiz sevdim sen istemesen bile kabulüm ben seni böyle sevmeye aşık oldum zaten flan diyo ee bende eski yaşanmışlıkları yarım kalan aşkıma karşı koyamıyorum ve onu gerçekten seviyorum ailemde bu durumu öğrendi cezaevinde olduğunu esrar satıcılığından girdiğini ve beni desteklemiyolar o insanı evimize kapımıza getiremezsin cezaevine giren bir insan her şeyi yapar evlenmek istiyosan kaç git biz vermeyiz insanları zehirlemiş o senide zehirler ben onu akrabalarımla ne diye tanıştırcam cezaevinden bir serseri esrarcı mı dicem utandırma beni gibi şeyler diyolar bana ama ben yaptığının bir hata olduğunu anladığına eminim yüreğinin temizliğini biliyorum hayata mantıklı düşünende bir insanım ve bana zarar verebileceğine inanmıyorum çünkü iyi bir insan olduğunu biliyorum ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen çaresizimm
Düşünüyorum benim ailem de aynı tepkiyi verirdi. Kız annesiyim düşünüyorum Sanirim ben de aynı tepkiyi verirdim. Bu arada "esrar satıcılığı" öyle çocukluk yaptım diyecek kadar basit bir is değildir diye sanıyorum.Sevgilimle 5 yıl önce tanışmıştık 2buçuk yıl önce esrar satıcılığından yakalanıp cezaevine gönderildi bende bunu duyduğumda şok olmuştum ve oradayken net bir şekilde onunla görüşmeyi kesmiştim sonra cezasına 1 yıl kala açıkcezaevine alınmış orda da telefonla aramak falan serbest ilk oraya geçer geçmez beni aramak olmuş işi ve bende yarım kalan yaşanmışlıklar adına kendimi onunla konuşmaktan alıkoyamadım şimdi cezasını yattı ve çıkmasına 4 ay var ve ordayken yaptığının çok büyük bir hata olduğunu sadece çocukluk özentilik olduğunu anlamış ve her şeye dövbe etmiş ALLAH a yönelmiş bunu her haliyle konuşmasıylada hissedebiliyorum izin hakları var ordayken ve izine çıktığında görüştük ellerimi ayaklarımı öpüyo herkesin hayatında gençliğinde bir hatası olabilir benimki affedilir bir hata değil biliyorum ama çok pişman oldum keşke zamanı geri alabilsem diyo sürekli
Bana olan sevgisini hissedebiliyorum ve bana sürekli ben 2 yıl boyunca seni sensiz sevdim sen istemesen bile kabulüm ben seni böyle sevmeye aşık oldum zaten flan diyo ee bende eski yaşanmışlıkları yarım kalan aşkıma karşı koyamıyorum ve onu gerçekten seviyorum ailemde bu durumu öğrendi cezaevinde olduğunu esrar satıcılığından girdiğini ve beni desteklemiyolar o insanı evimize kapımıza getiremezsin cezaevine giren bir insan her şeyi yapar evlenmek istiyosan kaç git biz vermeyiz insanları zehirlemiş o senide zehirler ben onu akrabalarımla ne diye tanıştırcam cezaevinden bir serseri esrarcı mı dicem utandırma beni gibi şeyler diyolar bana ama ben yaptığının bir hata olduğunu anladığına eminim yüreğinin temizliğini biliyorum hayata mantıklı düşünende bir insanım ve bana zarar verebileceğine inanmıyorum çünkü iyi bir insan olduğunu biliyorum ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olun lütfen çaresizimm
evet oyle biri vardi değil mi? adi neydi hatirlayamadim. hatta kacmisti da ablasi konu açmıştı. tekrar gelip konu mu açtı buraya? ara ara aklima geliyordu da merak ediyordumHayatta bazı şeyler vardır ki bunlarla alakalı asla büyük konuşmam, kesinlikle de kınamam, benimde bir evladım var, kader ne gösterir, neye asla dersek başımıza verir bilinmez çünkü.
Hadi bir hata yaptı diyelim, gerçekten pişman oldu farz edelim, size bir büyük tavsiyesi sakın anne babanızı ezip geçerek, onların onayını ve hayır duasını almadan evlenmeyin mutsuz olursunuz.
Burada bir kardeşimiz vardı, sizinkine benzer şeyler yaşadı, seviyorum dediği delikanlı cezaevindeydi, ailesinin çabalarına, bizim buradaki nasihatlarımıza rağmen kaçıp evlendi şimdi bin pişman.
Henüz yaşınız çok genç bu yaşta evlenecek haliniz yok umuyorum, madem sevdiğiniz kişinin pişmanlığından bu kadar eminsiniz, bunu size ve ailenize ispat etmesini isteyin, askerliğini yapmadıysa askerliğini yapsın, düzgün bir işe girip hayatını kazansın, terbiyesi, dürüstlüğü, namusuyla çalıştığını, iyi bir insan olmak için uğraştığını göstersin, ailenize kendini kanıtlasın, size sevgisi ailenize saygısını göstermek için sizle kaçmak yerine gerekirse anne babanızın kapısını 40 kere aşındırsın.
Aileniz bu çabalarını görüp evliliğinize onay verirse erkek arkadaşınız gerçekten kendini ispat etmiş demektir.
Yoksa kusura bakmayın Allah kimseyi cezaevine düşürmesin inşallah ama uyuşturucu satıcılığından içeri girmek birini bile isteye öldürmek kadar kötü ve vebali büyük bir suç, kaç kişinin ocağını yaktı satıcılık yaparak, esrar satarak zehirlediği kişilerin ailelerinin bile ahı yeter iki yakasını bir araya getirememesi için, bende olsam kızımı vermek istemezdim.
evet oyle biri vardi değil mi? adi neydi hatirlayamadim. hatta kacmisti da ablasi konu açmıştı. tekrar gelip konu mu açtı buraya? ara ara aklima geliyordu da merak ediyordum
bende bulabilirsem okuyayimAyaz mi Araz mi neydi. Ben de hatırladım ama bin pişman olduğunu bilmiyordum.
Hatta son konusunu okuduğumda çok mutluyum işte yanildilar bile yazmıştı diye hatırladım belki de o son konusu değildir. Ama benim okuduğum son konusu oydu sanki :)
Boşandı tabi ki. Babadan kalma evi var cocuklariyla oturuyor. Öğretmen zaten,ozel ders de veriyor.Insanin icine okuz oturur. Cok fenaymis. Sonra ne oldu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?