Sevgilim cezaevinde ailem beni reddediyor..

5 yıl ceza yemiş bir esrar satıcısının,tövbe edip, sana aşkından kocaman, güzel bir yuva kuracağını mı düşünüyorsun?Nolur mantıklı ol?Ve anne olduğunu, bir kızın olduğunu,ceza evinde biriyle hayatını paylaşmak istediğini düşün?ne yapardın?Aileni dinle,elbette pişmandır,ohh iyi yaptım çıkınca da satarım ya da kulanırım diyecek hali yok ya!

ay kusura bakmayın ama sesli güldüm bu yoruma :)

konu sahibi bak burda bizden büyük ablalar hep aynı şeyi söylemiş. bencede uzak dur. yaşanmışlıklar deyipte ömrünü çöpe atma. daha ne '5 seneler' yaşayacaksın...

Ailen haklı. Bu işlere bulaşan insanların kolay kolay vazgeçtiklerini görmedim ben. Basit bir içici de değil satıcı üstelik.

Biz ne dersek diyelim aileni dinlemediğin gibi bizi de dinlemeyeceksin. İyi insan pişman olmuş diye kendini kandiracaksin ve muhtemelen kacacaksin bu adama. İki gün sonra aglayarak belki kucağında bir bebekle baba evine dönmeye çalışacaksın. Umarım o zaman arkanda olurlar. Ama emin ol kendini yakacaksın.

Son düzenleme:
birkere en başta bu adamdan olacak çcuklarını düşün ciddi düşünüyorsanız.. hayata 1-0 geriden başlayacaklar.. okul hayatlarını etkileyecek... her hatasında bunu yapacak artık ergenlik ayaklarıyla. ailen haklı.

Valla şu rezil haliyle kabul etmişsiniz. Totonu da öper tabii.
Aklına başına çağır. Başka insan mı kalmadı dünyada

Hahahah koptum

Yakalanmasa idi hala birilerini zehirliyor olacaktı.Anne baba sözü dinlemenizi tavsiye ederi.Aşk ta sevgi de belli bir zaman sonra geçiyor.Eğer dinlemezsenizde kafanıza koca koca kayalara vurursunuz.Eski işyerimde satan değil içen çalışanımız vardı.Bir kızı çok sevdi şimdide evlendi çocuğu var.O berbat şeyide eşi sayesinde bıraktı bambaşka hayat kurdu.Ama tabiki istisnalar kaideleri bozmaz.Sizin ki satıcı dışarı çıktığı anda büyükler onu bırakmaz yada iş bulamadığı an da o gene kolay paraya yönelir.

Boyle bir adamin sevgisini ne yapacaksin adam agir ceza mahkemesinde yargilanip sana koca mi olacak ailene rest cek istersen kocan is bulamicak sabikali oldugu icin sigorta bile kimse yapmaz sen de hem ailenden hem hayatindan olursun. Ve bu sucu isleyenler genelde ciktiklarinda ayni sucu islemeye devam ederler turkiyede cezaevi sartlari insanlari neredeyse hic uslandirmaz bunu unutma bu adam herkesi zehirlerken bir seni mi sevdi! Aileni karsina alarak boyle zehirli bir adamla mutlu olamazsin haklilar cunku ahlari tutar. Duzgun bir adam bul kafan rahat etsin Allahin hergunu bu dusuncelerle kendine yazik etme

eğer içi temiz biri olsaydı esrar satmazdı, başkalarını zehirlemezdi.
hapse girince mi aklı başına gelmiş?
ailen sonuna kadar haklı. onlar senden daha çok görmüş geçirmiş insanlar. sen aşk gözüyle bakıyorsun, onlar gerçeklerin gözüyle bakıyor. ben de olsam evladımı asla bir esrarkeşe emanet etmem. gerekirse eve kapatırım, yine de izin vermem.
aklını başına topla ve o adamdan uzak dur. hayatını göz göre göre mahvetme.
iyi insan lafla olmaz, davranışlarla olur.
mahkum senin saflığından yararlanıyor, kanma.

14 yillik evliyim. Esimin boyle bir suca karistigini bilsem bir dk dusunmem bosanirim. Sen nerdesin canim evlenmeyi dusunmen hatta onun yaninda gorunmen bile yanlis bence. Hatasiz kul olmaz tamam ama her hatanin sucun da bir bedeli olmali. Birak sensiz ceksin cezasini. Kolay bir hayati olmayacagi kesin.

valla uyusturucu sabıkası olan birini kimse kabul etmeyecegi icin elinde olanı kaybetmemeye oynuyor. aldanmayın derim ben.

ayrıca bu isler bıraktım demekle de bırakılmıyor biliyorsunuzdur umarım. kendi kendine ithal edip satmadıgına gore onun aldıgı kisi, sattıgı kisi, bir is cevresi bir döngüsü var. cıkınca da öyle hadi eyvallah diyip bitmiyor iste. sakınnn sakın derim aman..

bu isten sabıkası olan birini kimse ise almak istemez o da mecbur gecinmek icin tekrar aynı ise yonelecek sen de devam ettiginle kalacaksın belki sana baska is yaptıgını söyler ama yine devam eder cunku insan parasız kalınca gözü donen bir varlık her seyı yapabilir.

Esrar satıcılığı!
Satmış yani, birçok insanın hayatını mahvetmiş.
Tamam belki tövbe etti, belki çok pişman, toplum bu insanı yeniden kazanmalı belki.. Ama işte.. Bir ama var ki sizi birlikte mutlu etmeye yetmez bu durum.

Değmez aileni karşına almana da..

Ben anlamıyorum nasıl sevgi, nasıl aşklar bunlar.. İnsan şu suçu işleyen birini nasıl sever? İçi nasıl alır.. Ben mi aşktan anlamıyorum yoksa sizinki mi saplantı bilemiyorum...

kim bilir kaç kişinin hayatını kararttı belki de ölümüne sebep oldu bu kadar basit bir sey degil uyusturucu ticareti. coookkk agır bir suc cok. seni de ileride tasıyıcı olarak kullanır artık. sen bilirsin

tam senin dediğin lafları aklımdan geçiriyordum.
yorumuna bir tek eklemek istediğim bu çocuğun bu olayı siciline işlendiğinden artık iş bulamaz ve yine bu yollara başvurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…