Sevgilim cezaevinde ailem beni reddediyor..

Ileride uzulmemek icin aileni dinlemelisin.sucu basit bir suc degil.senin icin zor olacak belki ama ileride daha cok uzulmemek icin aileni dinle

Valla sekerim buyuk fedakarliklar buyuk insanlar icin yapilir. Senin herif buyuk mu kucuk mu bilemiyoruz.
Yakindan tanıdığım ve cok sevdiğim degerli bir ablamiz vardi. Sevgilisi cezaevine girdi cesitli sebeplerden dolayi. Tam 12 yil cikmasini bekledi. Hatta cezaevindeyken nikah kiydi.
Adam hapisten cikti dugun falan yaptilar. 3 cocuklari oldu.
Sonuc esseogluessek aldatti kadini. Ulan o kadin tam 12 yilini seni bekleyerek gecirdi pislik..
Haysiyetsiz,onursuz,adi.

Adam kıtlığı mı var cnm memlekette, bırak gitsin. sen dua ette peşini bırakır inş bide yapışırsa o zaman yandın.

sakat iş
benım kızım boyle bı adamla gorusse sanırım kalp krızı gecırmıstım
aklınızı basınıza alın boyle ınsanların pıslıgı sızede bulasır uzak olun bence

Insanin icine okuz oturur. Cok fenaymis. Sonra ne oldu peki?

Valla ben aileni tutuyorum . Sen cok cahilce konuşuyorsun üzgünüm. Cahil olmak bi hakaret degıl tecrubeszlıktr. Kendine kıyma.

İşin içinde uyuşturucu satıcılığı varsa, yerinizde olsam ben selam bile vermezdim o adama!
Başka bir suç yüzünden yatıp çıkmış olsa, cezasını çekmiş diyebilirdim, ama uyuşturucu olunca benim adeta kanım donuyor. Üzerindeki veballeri yatıp çıkmakla atamaz ya da dönüp dolaşıp yine bulaşır gibi geliyor bana nedense. Belki cinayete bile, bir cinnet anında her insanın başına gelebilir, büyük konuşmamak lazım, diyebilirken buna bir kılıf bulamıyor aklım. Aileniz yerinde olsam ben de asla kabul edemezdim.
Lütfen kaçmaya falan kalkmayın. Ailenizi dinleyin. Dünyanın en iyi adamı bile olsa - ki sizin sevgiliniz uyuşturucu satmaktan ceza almış olduğundan benim için bu kategoride değil- kadın aile desteği olmadan evlenince, bir de aile ile görüşmeyince, o adam o kadının tepesine çıkıp kuruluyor bizim kültürümüzde. Kimsesiz olunca böyle olmuyordur her zaman belki ama kadın bir adam için gözünü karartıp ailesini karşısına alınca çok büyük çoğunlukla en kötü senaryolar yaşanıyor. En medeni, en aklı selim, en efendi adamların bile bunu yaşattığına şahit oldum çevremden. Bir şekilde tüm dengeler allak bullak oluyor.
Yarın öbür gün bir yanlışı olsa, siz nasıl önünü alabileceksiniz? Gidecek tek kapınız olmadan kime güveneceksiniz bir tokat yeseniz? Güvenecek kimseniz olmayınca yanlışların ardı arkası kesilmez hale gelince ne yapacaksınız? Arkanızda bir anne baba yokken, belki gün gelecek sizi hiç takmayacak, saymayacak. En iyi ihtimalle adamlar saçma sapan bir rahatlık ve boş vermişlik içinde oluyor bu koşullarda. Bugünkü aşkınız evlilik sürecinde de sınanacak elbette. Hayat gailesi, çoluk çocuktu, maddi manevi sorunlar derken, sağlam durabilecek misiniz bakalım? O aşk bugünkü gibi kalacak mı sanıyorsunuz? Sevgi ve saygıya dönüşebilecek mi? Belki siz bile büyük bir kavgada onun yüzüne vuracaksınız bu suçunu. O da sizin ardınızda aileniz olmadığını... Yani çok karanlık görünüyor.
Yapmayın etmeyin. Bu adamla, yapayalnız, desteksiz, ailenizi karşınıza alarak ev bark kurmaya kalkmayın sakın!

Son düzenleme:
Tabi çıkınca iş bulmakta da zorlanacak, bunu unutmayın. O sabıkayı ömür boyu taşırken, bir kere kolay paraya da alışmışken, hayat yükünün altından kalkamadığında yeniden yönelmeyeceğinin bir garantisi de yok.
Başka bir suç olsa farklı yorumlardım ama, uyuşturucu için işin maddi boyutu da olduğundan böyle düşünüyorum. Hatta belki organize hırsızlık için de. Kolay para tadıldıktan sonra, dışarıdaki hayat bu denli zorken, sabıkalı olana iş hayatı daha da zorken, gidip yine bulaşması an meselesi olur gibi geliyor.

yorumları okuyunca acaba bnmı yanlıs dusnuyorum sandım.insanlar hata yapar pişman olur.belkı bırdaha yapmaz gvenırdım sanırım yda guvenmezdm bılmıyorm zor iş .s ama benım aılemde olsa izin vermezdi sanırım.ailenizi dınleyın en iyisi ne kdr seversnız sevın.aileye sırt çevırmemek en ıyısı bırakın cok sevıyorsanız acı cekın.aile hayır dıyorsa mantıgınızı on plana almak durumundasnz.sseven ınsana zor gelır bu bırdaha yapmaz dıye dusnblırsnz bende öyle dusunurdm sevseydm uzulurdum ama aile hyr dıyorsa yapck bırsey yok.mantklı dusunmyee calısın derim ben

Bu uyusturucu isi malesef pisman oldum birakacam olmaz...o biraksa onu bırakmazlar.. en fazla 2 seneye yine baslad bu ise .... bir girdap gibi dusun icine ceker sen kurtulamazsin

Ben tahmin ediyorum ki esrar çokta kötü gelmiyor hanim kizimiza.Zira digerleri kadar yıkıcı degil.Vicdanınıda boyle rahatlatiyor sanirim.Iciyor dese bir nebze birakir derdim.Satici olmasi ihh o olmaz kolay para demek bu.

İster dikkate al ister alma ama yazmak istedim,
Çevremde bınun örneği o kadar çok ki ,birebir aynısını yaşayan aile dostumuzun kızı NE yaptı etti evlendi şimdi annesinin yanında bebeğiyle ,bir kere cezaevi değişi bir ortam orada yönelir Allah'a vs ama çıkınca acı gerçeklerle yüzleşecek ,kimse iş vermeyecek bizim ülkemizde bununla ilgili bir çalışma yok sabıkalıya kimse iş vermez hele hele yüz kızartıcı suçsa asla, kendilerince haklılar elbette ve iş bulamayınca parasızlık vs yine bulaşacak ,içerdeyken ne dua edenleri gördük çıkınca daha beter suçla içeri girdiler, yol yakınken aileni dinle yakma başını, buraya yazdığına göre seninde acabaların var demektir ,hayat senin hayatın biz sadece naçizane fikrimizi söyleriz umarım pişman olacağın şeyler yapmazsın, aşk falan geçici şeyler hayatın gerçekleriyle yüzleşince hepsi hikaye...

Bu arada 2,5 yıl mı ceza yedi eğer öyleyse ya sadece esrar yoktur ,farklı maddelerde vardır ya da ilk kez yakalanmıyordur kesilmişi vardır Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…