Sevgilim cimri mi yoksa ben mi abartıyorum?

Ben hesabı beraber ödemekten yanayım, bir sen bir o gibi. Ama sizin sevgiliniz cimri

kişiliği rahat evet hem rahat hem cıvıtık benden daha fazla aşkım cicim sevgilim sana aşığım terimlerini kullanıyor. İşyerine servisi alıp bırakıyor yani ulaşım masrafı da yok.
Anladım, sevgilinizin bi çok yönünü beğenmiyorsunuz hoş beğenilick yanıda yok. Ne yapmayı düşünüyorsunuz ayrılıcakmısınız

Evet çok cimri ama kulübe giderken sorun çıkarmaması
kötü bir şey değil,
Bu kadar cimri olması
bu tarafının pek de bir önemi olmaması anlamına gelir
benim açımdan
Soğumuşsun, bende soğurdum çok net.

Suan sadece renk degismis bukelamon gibi ama sonra ayni rengine donecektir merak etme.
Oylesine senle takiliyor sanirim. Umurunda değilsin. Oyle olsa nereye gidiyorsub lmn kimlinle gidiyorsun diye sorardi en azindan.
Nereye hangi mekan kiminle gidiyorsun diye soruyor ama adam rahat arkasına iyi eğlenceler diyor. Gece 2- 3 gibi eve döndüğümde de uyumamış beni bekliyor oluyor ama kıskanmak yok sadece nasıldı gecen sevgilim diye mesaj atıyor. Rahat mı batıyor bana anlamadım ki.
Bir de öylesine takılmıyor çünkü evlilik planları yapıyor. İşler daha fazla ciddiye binmeden karar verip çözmem lazım

Hiç hazetmem

oy geçmez onunla ömür. bırak gitsin. başkasının başını yaksın. ondan hoşlanan da biri vardır elbet. her kör satıcının kör alıcısı vardır.

Bu cimrilikten öte bir şey. Sen bir gelecek görüyor musun bununla ? Evinin ihtiyaçlarını da sana yıkmaya çalışıyor. Enayi mi sanıyor seni. Böyle sevgi olmaz.

Gidemezsin demesin de kaç tane adam evleneceği kadın gece 3 te gelirim demesine.sessiz kalır?Bende geleyim der bişey der

Ben bekarken neysem evliyken oyum. Eşim beni nasıl görüp sevdiyse öyle kabullendi. Evlendikten sonra degismedik ikimiz de. Birbirimizi değiştirmeye de çalışmadık. Bu yüzden övünülecek bir durum bence.

Bir erkek nasıl arkadaşlarıyla buluşup eğlenmeye gidebiliyorsa bir kadın da gidebilir eğer istiyorsa. İstemiyor ve yapmıyorsa mesele yok. Ama istiyor ve esi izin vermediği için yapmıyorsa mesele büyük.

Öğrenciysen ve paran yoksa bunu bile bile hesabı kilitlemeye çalışıyorsa evet cimridir ve ömür geçmez bu konuda hak verdim.
Ama ben eşimle sevgiliyken yazları işsiz kalırdı ve üç ay para sıkıntısı olurdu çoğunlukla ben öderdim hesapları hiç de gocunmadım. Ben erkek dediğin hesabı öder mantalitesini hiç anlamıyorum.
Yani işimize gelince eşitlik işimize gelmeyince de ama erkek dediğin cümlelerini doğru bulmuyorum.
Erkek yada kadın ilişkide belli bir güven olmalı yani erkek yada kadın kimin parası yoksa söylemeli hesapta da parası olan ödemeli.
Ama sen öğrenciysen ve devletten aldığın bursla bir ayını çıkarmaya çalışıyorsan maaşlı sevgilinin elini cebine atmaması hoş değil.
Şy club olayına hiiç takılma güzel olan bu. Ben höt zöt eden, giyimine dışarı çıkmasına karışan erkeklerden nefret ederim ve kıskançlık bana göre sevgi değildir.
Benim eşim bana hiç bir zaman oraya gitme erken dön dememiştir, memlekete gittiğimizde kızlarla gayet geç saatlere kadar içkimizi içip takılıyoruz güvendiği için bana gayet anlayışlı davranıyor. Bu huyu çok hoşuma gidiyor.
Benim bu kafadaki kız arkadaşım gitti sert kıskanç kızkıza takılamazsın ortam kötü adamıyla evlendi bizimle bir kahve içemiyor hayatı baskı altında. Hala garibim kocam çok aşık da ondan modunda ama ben ciddi ciddi şimdiki bir eve kapanmış hayatına üzülüyorum onun. Clube gitmene karışmaması gayet hoş bir huy bence yani özetle.

cimrilikte boyut atlamış bence
ne koparsam kardır die dusunuo
kısa sureli dikkat etse de huy o dusunce yapısı değişmez
bu tipleri biliyorum tasımaz ki yanında para harcamayım die
bi tane biliom son kurusşarına kadar yatırım yapıolar ellerinde hiç nakit bırakmıolar kı harcayamasınlar

arkadasım kendine yaptığı market alışverişini bilerek oyalanıp kıza çakmaya calışan bir adamdan bahsediyoruz
aynı şey değil plancı asırı cimri ki kullanıo bence .aynı ese sahipsen ins değildir sinirlerin mi alınık acaba

Konunuya yorum yaptım sadece, geri kalanını okumadım.
Sevgiliyken parası olmadığını bildiğim dönemde evine alışveriş de yaptım, arabasına benzin de koydum. Bunları sorun edecek bir kadın olmadım hiç. Hatta abartıp kredi bile çektim henüz sevgiliyken. Ama ben hiç kullanildigimi hissetmedim, eşimin cimri olduğunu düşünmedim.

Sakin bir insan olduğum doğru.

Adam sana niye yatırım yapsın ya? Şu kullandığın kelimelere bak. Güçlü, korumacı erkek istiyormuşsun baksana, sen de sevmiyorsun çocuğu. Yaptığı her şeyi eleştirmişsin, aldığın hediyelerin karşılığını bekliyorsun. Adama cimri diyorsun ama asıl maddiyatçı sensin haberin yok. Sen bu çocuğu bırak, seni eve kapatan, çalıştırmayan biriyle evlen, kaş, bıyık, ağda paranı bile ondan isteyebileceğin bir kocan olsun artık çok mutlu olursun. Sevgilin cimri değil bence, akıllı. Benim sende gördüklerimi görmüş, niye masraf yapsın sana? Niye hala seninle o da ayrı saçmalık. Asıl senin yaptığın ayıp.

anladım
burda durum farklı kız öğrenci erkek muhendis olarak calışıyor
tabi ki parası yoksa ben de varsa hiç sorun değil
ama kızın parası olmaması gerekir erkek muhendis ve çalışıo kız ogrenciyken
binbir taktikle kendi alışverişini bile kıza odetmeye çalışıyor surekli
yani ya hastalık boyutunda cimri (bunlar para harcamamak için herseyi yapıo)
ya da insan kullanmayı sevio
sizin yaşadığınızla aynı diil yani tabi ki kimde varsa o verir para sorun olmaz

Ben de aynı fikirdeyim sizinle, siz ve ben anormaliz herhalde şuradaki yorumlara bakınca. Milletin işine gelmiyor çünkü. Tamam cimrilik iyi değildir zaten ama burada soğurdum falan diyen kadınlar asıl maddiyatçı olanlar. Onlar bir sponsor bulsunlar kendilerine, evet bir insanın elini cebine hiç atmak istememesi itici olabilir ama kadınların buradaki zihniyeti ve beklentileri daha itici bence. Burada biri konu açmıştı bıyıklarım çıktı kocam para vermediği için gidip aldıramıyorum diye. Ne kadar aşağılayıcı...

Ben de öğrenciydim o dönemde eşim çalışıyordu.
Karakteri nedir bilmiyorum adamın. Ama bu konuda kadın da çok masum değil bence. Adamın aldığı ya da almadığı hediyelere kadar hesaplanmış, kıyas yapılmış. Ismarlamadığı kahve sorun olmuş.
Bir insanın mühendis olması -ki yeni işe girmiş mühendis maaşı üç kuruştur- parası olduğu anlamına gelmez ki. Ailesinden ayrı yaşıyor, ev geçindiriyorsa zaten ancak kendini idare edebilir, kız arkadaşını finanse etmek zorunda değil. Ya da vardır bir ödemesi bişeyi, ailesine yardım etmesi gerekiyordur, sıkıntı vardır ortada elinde para kalmıyordur çok fazla. O yüzden dikkat ediyordur.
Bir insanın mühendis ve çalışıyor olması cebinde ortalığa saçacak kadar çok parası olduğu anlamına gelmez.
Ha kendi masrafını da kıza yüklemesin tabi ama ortada sıkıntılı bir mevzu varsa da konuşulsun.

Eşitiz deyip iş para harcamaya gelince erkekten bekliyorlar, eşitiz deyip arkadaşlarla buluşmak için adamlardan izin alıyorlar, eşitiz deyip evlendikten sonra çalışmayıp evde oturuyorlar. Çok eşitsiniz gerçekten.

Bir erkek kız arkadaşının ihtiyaçlarını karşılayıp, hesapları ödeyince sorun yok ama kadından bunu bekleyince sorun var. Ama eşitiz.

Ben şu devirde erkeklere acıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…