- 28 Mart 2020
- 4.099
- 16.736
- 208
- Konu Sahibi lamadelreiki
-
agzimla söylememe ragmen hala almamasi biraz ilginc, o yuzden yazdim burayada zaten...Hediye almak ile ilgi göstermek ayrı şeyler. Bazı erkeklerin hediye alma konusunda düşünceszliği var bence cimri değil biraz düşüncesiz
bilmiyorum ki hic o yağdırılan kadin olamadim...İlişkinizin yeni olduğunu düşündüğü için Size para harcamak, kendini kullandırmak istemiyor olabilir. Odun değil, cimri olabilir. Erkekler elde olduğuna kesin kanaat ettikleri kadına hediye alma gibi incelikleri çok görüyorlar. elde edemedikleri bakımlı sert duruşlu bir öyle bir böyle olan kadınlara yağdırıyorlar valla
dogru soze ne denir... :)hediyenizi arkadaşına aldırtan adam sizi önemsemiyordur.
yorgunum diyerek buluşmak istemeyende sevmiyordur.
Abartmayın yahu sizde6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
hanimefendi sizin beklentileriniz farkli olabilir ama bunu bu sekilde dile getiremezsiniz. duskunlukle alakasi yok allaha sukur aileminde, benimde durumum gayet iyi :) karsi tarafa bir seyler yapmasam hep beklesem tamam dicem ama oyle bir durumda yok. bunun dogum gunuyle ne alakasi var? insan sevdigi insana sevinir diye bir cicek koparip getirir. Korona oldum, hastanede yattim bu sureclerde bir cicek getirmek bu kadar zor degil ve olmasi gereken sey getirmesiydi bence. yuzuk olayina gelirsek o yuzugu kendime ben de alabilirim sadece ondan bir ani, hediye olarak gelmesini istedim, ki boyle bir sey icin durumu olmasa zaten bunu asla istemezdim. benim yerime utanmaya devam edebilirsiniz cunku ben utanmıyorum ve burada utanabilecegim bir durum gormuyorum. ben hediye diye karsi tarafa diretmedim ayrica diretsem su zamana kadar alirdi, bir iki kez ima ettim. bunlar bi iliskinin icinde olmasi gereken seyler illa dogum gunu olmasina gerek yok, ki aksine benim hastanede yattigim surec bundan daha onemliydi. olaylari siz yasiyormussunuz gibi yorum yapmayinYorumlarınızı hayretle okudum. İkide bir hediye de hediye demişsiniz, bu kadar mı düşkünsünüz anlamadım ki. Daha altı ay olmuş zaten, doğum günümde almadı deseniz neyse de adam durduk yere size niye hediye alsın? Önemsenmeyi hediye almaya endekslemişsiniz ama öyle bir şey yok. Hele ki yüzük taktiğiniz, sizin adınıza biz utandık burada
ayril. boyle insanlar para gider diye disaridan yemek yiyemez. tatile gidemezsiniz. aksam evde elektrik gitmesin diye karanlikta oturursunuz vs vs. degismez de, siz cimri olur cikarsiniz sonunda6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
bedavaya gelmis o yuzden aldirmistir arkadasina.ben de degistirmeyecektim, kendisi sevmedigim bir arkadasina aldirmis ve hediyeyi verirken begenmeyecegini biliyorum degistirirsin diye aldim dedi. zaten asla tarzim olmayan bir cantaydi. bu yuzden sinirlendim ve yenisini bile almak gelmedi icimden
Zengin ne demek oluyor ki! Zengin deyince aklımda holding sahibi, elinde içeceği ile güneşlenirken yatıyla deniz turu yapan bir adam canlanıyor6 aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor, bir kere en nefret ettigim arkadasina canta aldirmis begenmedim degistirmeye gittim problem cikti degisim karti verdiler ben de ona verdim kiz kardesine vermis gidip o kendine bir seyler almis... ve bunu telafi etmek icin hicbir sey yapmadi ve ben ona hediye aldim. bu arada gayet durumu var, zengin. gezmeye gidiyoruz ama her hafta gitmek istemiyor bahanesi yoruluyormus. ne yapmaliyim? normal mi bu?
Sizin için ilgi=hediye midir?aydır beraberiz ve çok güzel bir birlikteliğimiz vardı ama ben artik mutsuzum su alti ayda aldigi tek sey bi cicek o da ayrildim diye. ilgi istiyorum dememe ragmen bana hediye bile almiyor,
Fakir de degil istese alabilecek gucu var diyor isteZengin ne demek oluyor ki! Zengin deyince aklımda holding sahibi, elinde içeceği ile güneşlenirken yatıyla deniz turu yapan bir adam canlanıyorYani böyleyse bir hediye almayıp ayıp etmiş
covid olana çiçek yollanıldığını da ilk sizden duydum.evd egeçirene neden yollansın yahuu?bu arada diğer yazdıklarınızda haklısınız.adam sizi sevmiyor zamanınızı boşa harcamayınsevgiyi boylr seylerle olcemezmisim oyle diyor. covid oldum herkes cicek yolladi sen niye yollamadin dedim utana sıkıla, ne yani bunlarla mi ilgi gosteriliyor diyor...
Yani illa çiçek olması gerekmez sizi sevse farklı şekilde gösterirdi. Hastanede yatmışsınız hastanenin önüne gelip camdan bakmanızı isteyebilirdi mesela. Ya da yaptı mı bilmiyorum benim sevgilim covid olsa sık sık görüntülü arar durumunu öğrenirim. Hastane yemekleri kötü olabilir diye dışarıdan sevdiği yemeklerden götürürdüm.sevgiyi boylr seylerle olcemezmisim oyle diyor. covid oldum herkes cicek yolladi sen niye yollamadin dedim utana sıkıla, ne yani bunlarla mi ilgi gosteriliyor diyor...
Aynen öyle uzak durmak daha iyi olacak gibi görünüyor. Hakkınızda en güzeli ve hayırlı olanı diliyorumhayir asla cekemiyorum, ben ailemde herkes cok bonkordur ben desen oyle, bu sekilde bi hayat gecmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?