• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim cinsellik için beni zorluyor

ona bunu zaten söledim cinsellik için hayatımdan cıkamazsın cıkamıcaksn yok öle şey falan dedi . şimdi konusunu dahi açmıyor az ara verelim dedim vermeyelim tamam dedi konusmucam istemicem tamam dedi . neden bu kadar zorluyorsun o zaman dediğimde korkuyorum babam gibi bırakıp gitmenden cok korkuyorum o yzden dedi ..

Bu arkadaşın psikolojik sorunları mı var ? Duygusal şantaja girecek kadar uyanık mı yoksa ?

bunları bende biliyorum etrafımda okdar cok hayal kırıklığı yasayan birbirini severek evlenen ama yapamayan ayrılan yada senin için ölürm dyen ama yasayan baskasıyla cıkan cok kişi war . ben istemiştmki üzülmesin zaten hayatı boyunca acı cekmiş kaç kez kendimden uzaklastırmak istedim de yne olmadı yne basaramadım . evet sevdim ama yarın ne olucak bilmiyorz ki ..

bunları bende biliyorum etrafımda okdar cok hayal kırıklığı yasayan birbirini severek evlenen ama yapamayan ayrılan yada senin için ölürm dyen ama yasayan baskasıyla cıkan cok kişi war . ben istemiştmki üzülmesin zaten hayatı boyunca acı cekmiş kaç kez kendimden uzaklastırmak istedim de yne olmadı yne basaramadım . evet sevdim ama yarın ne olucak bilmiyorz ki ..

iyi cnm
madem acı çekmiş
üzülmesını ıstemeyecek kadar fedakarsın
feda et o zaman kendını...
klasık erkek numaraları işte
ölürüm biterım , yaşayamam..

kim bilir zamanın da daha kaç kişiye söylemıstır bu lafları..

Canım arkadaşım bu hayatta kişinin kendisi önemlidir gerisi hikaye. Seven erkek bunun lafını yapmaz o günü bekler beklemiyorsa çok konuşuyorsa postayı koyacaksın dışarda tanıştığı gün eve gelen kadın çok onun aklında "Olacak ya oda istiyor" düşüncesini yaratma bazı şeyleri yüzeysel yaşarsın duygusallık ile acırsın bu sefer geriside gelecek der sonra, neler var bu hayatta.

valla canım bence kesinlikle bişey yapmaya kalkma onun isteği dogrultusunda
seni zorlar zorlar direncin kırılır sevdiğin için biraz yakınlaşayım dersin bu sefer suçlar seni sende istedin yaptık felan der daha önce yapıp yapmadığını sorgular felan var böyle psikopatlar ..
benim bi arkadaşım vardı acayip zorluodu nerde yakalasa sarılmaya çalışıodu felan aynen seninki gibi seviorum ölüorm diodu bide üstüne ben sarılınca ben sana sarılmı dedim ben desem bile bana karşı koyman lazım felan beni süründürmen lazım kadın dediğin böyle olmalı felan dedi
yani o bu yüzden kesinlikle güven olmaz aman dikkat et derim ....
öle koşsun dursun peşinde emin ol kıymetin kat kat artar sonra işine gelmiosa o çeker gider zaten eger psikopatsa bekle biraz derim sana zarar gelmesin kendi bıksın gitsin

zaten hiç birşekilde bulusmak istiyor kabul etmiyorum soğuk davranıyorum bıksın gitsin dye tabkide kendimi feda etmicem ..

Inanmiyorum ya o bunlari söylüyor ve sen hala bu zamana kadar onunlar birlikte oluyorsun ?
Tabikide ayrilmalisin seni sevdigi icin mi bunlari söyledigini saniyorsun sevseydi evlenme teklifi ederdi böyle bir sey degil !
Birak elleme öldürsün kendini bu ne bicim sevmekmis ...
Ama sanmam tabi kendine zarar verecegini.

Sakın sakın asla sonrasında çok pişman olursun. Erkek bu ister tabi ne kadar sevsen de kendinden başka kimseye güvenme karşında ki aşkından ölse bile.. Zevki beraber yaşarsınız ama sonuçlarına sadece tek başına katlanırsın o çok kolay bi şekilde unutur gider sen bütün hayatın boyunca keşkelerle yaşarsın.. Aşkınızı cinselliği yaşamadan da devam ettirebilirsiniz.. Elbette insan sevdiğine dokunup, sarılıp, öpmek ister ama ilerisini evlilik öncesi düşünme.. Zaman her şeyi öyle bi değiştiriyor ki geleceği asla bilemezsin. Pişman olacağın şeyler yapma.. :20:

artık ne yapıcamı bilemiyorm takıntı hline getirmiş beni . :(

canim yanlis anlama ama seni degil adam cinselligi takinti haline getirmis
seni dusunen insan zorla birsey yaptirmaya calismaz amann haaa sakin coookkk pisamn olursun sakin
gercekten seven insan en dogru zamani bekler baski yapmaz:20:

bu çocuktan bi cacık olmaz bak öncelikle bunu söyliyim sana ve açık konuşucam.

sevgime inan diye yalvarıp seninle cinsellik yaşamak istiyosa kesinlikle seninle sevgi ve aşk için birlikte olduğunu düşünme canım. tamamen senden çıkarı var, yaptığın anda seninle işi biticek anladın mı? bi erkek cinsellikte bu kadar ısrar ediyosa ondan hayır gelmez. gerçekten seven insan sevgilisini böyle bişey için asla zorlamaz. bi tarafın istemesiyle olcak bişey diil bu. madem o kadar seviyo seni, senin için her şeyi yapıyo, evlenmeyi bekleyip o zaman cinsellik yaşamayı istiycek. öyle lafta sevgi, aşk olmaz ne yazık ki. tez zamanda bitir canım bu ilişkiyi valla allah kolaylık versin.

bu çocuktan bi cacık olmaz bak öncelikle bunu söyliyim sana ve açık konuşucam.

sevgime inan diye yalvarıp seninle cinsellik yaşamak istiyosa kesinlikle seninle sevgi ve aşk için birlikte olduğunu düşünme canım. tamamen senden çıkarı var, yaptığın anda seninle işi biticek anladın mı? bi erkek cinsellikte bu kadar ısrar ediyosa ondan hayır gelmez. gerçekten seven insan sevgilisini böyle bişey için asla zorlamaz. bi tarafın istemesiyle olcak bişey diil bu. madem o kadar seviyo seni, senin için her şeyi yapıyo, evlenmeyi bekleyip o zaman cinsellik yaşamayı istiycek. öyle lafta sevgi, aşk olmaz ne yazık ki. tez zamanda bitir canım bu ilişkiyi valla allah kolaylık versin.

ztn bişy ypmıcam onunla . artık inanmıorum ona saoln kızlar :)

sakin öyle bir hata yapmayin...bir büyügüm bana demistiki. Erkekler birini kafaya koydummu ona sahip olmak icin herseyi yapmayi göze alirlar, ondan sonra hevesleri gecer.
Erkekler cinsellige düskün olabilir, ama bir Erkek gercekten seviyor ve bir GELECEK düsünüyorsa, sizi asla zorlamaz ve dogru zamani bekler.

su ayrilirsam kendine zarar vermesinden korkuyorum fln gibi seyler, bunlari gecin yaaa bunlar fasa fisoooooo benim eski sözlümde sensiz yapamam ölürüm kendimi öldürürüm diyordu.Simdi hayat onundur . Inanmayin böyle seyere cogu blöf yapiyor. Birde sizin zayif tarafinizi biliyorsa.

bu ne terbiyesizlik, cinsellige zorlanmak !!!!

benim de vardı basımda böle takıntılı bir tane... tek farkı oyle bişey icin zorlamıyordu adını etmezdi öle şeylerin bilirdi yoksa kafasını kırcamı ama geri kalanlar birebir aynı

böle bişe dememiş olsa acabaaa dicektim aynı kişi mi o derece :9:

öldürürüm yakarım biterim senden baskası olamaz sen beni bırakıp gitsenn baskasıyla evlensen bile hep seni beklerim tarzı saplantılı cümleler... ayrıldıktan sonra bir süre sesi cıktı sonra kendi hayatına döndü valla ne beni bekliooo ne öldü ne de kendini yaktı

korkma yani hepsi laf... kimseye bişey olmuyor ayrıldım diye :34:

canım bunlara sakın ama sakın inanma. bugün sana karım der cinsellik yaşandıktan sonra sıkılır başka yere yönelir defol git der. erkekler böyle malesef ki ... nişan evlilik olmadan hele ki senin isteğin olmadan böyle bişeye sakın yönelme. ilerde psikolojik bozukluklara kadar gidebilir eğer sen istemeden böyle birşey yaşarsan.. ayrıca takıntılı biri olduğunu söylemişsin. hayatta en çok korkulması gereken insan tipi bence. böyle insanların kendisine güveni olmaz , kaprislidirler, tehtidler savurmayı , yalandan kendilerine zarar vermiş gibi göstermeyi cok severler. o yüzden sen sen ol uzak dur bence bu adamdan canım.. :50:

Yaşadığı trajediyi sana empoze ederek duygusal boşluk yaratmaya
çalışıyor... Çok kurnazca... Adam olan bir defa reddedince anlar.
Saydığı nedenlere de çocuklar kanmaz. Seni birşeyler yaşayarak
kendine mecbur bırakmaya çalışmasını akıllıca bir neden olarak
gösterme çabası tam bir saçmalık... Kişiliğini ispat etmek için
daha karaktersiz bir yol bulamazdı. ( Üzgünüm ama öyle )

Sen erişilmez olduğun için kıymetli olmuşsun ama erişince
aynı kıymette olmazsın emin ol... Bu böyledir.

SAKIN BULUSMA ONUNLA SAKIN. Bence derhal ayrilin, ve hic biryere yanliz cikmayin.. bakkala markete dahi olsa daima yaninda birisini götür.. anneni kardesini vs
okadar gözü dönmüski allahim korusun sana birsey yapmaya bile kalkar piskopat herif :/

zorlamak ne demek ya.. olacak sey degil.. gercekten seven adam cinselligin C sini bile etmez evlenince helalim olacaksin der !

kendine dikkat et lütfen.. bundan adamdan hic bir b..k olmaz..

Back
X