Sevgilim çok değişti ve beni terk etti

Evet dönmesinden kastım buydu . Pişmanlığını görmek istiyorum. Bana yasattiklari yanına kalmasın . O kadar çok emek verip, kendimden ödün verdim ki ..
Ya boşver, enerjini seni bırakan adama harcama daha fazla. Gelse ne olacak, çapsız pişman oldu diye mutlu mu olacaksın? Senin kendini değerli hissetmen bir salagin elinde mi? Bosvermeye çalış. Kendini oyalayacak şeyler bul, kafanı doldur başka şeylerle.
Ayrıca kimse için de kendinden ödün verme. Asla kıymet bilinmediği gibi demek ki eski - daha burnu dik ,olduğun gibi olduğun halin seviliyormus, bak.
Olduğun kişiyi bırakınca adam da seni bırakmış..her serde bir hayır vardır. Bu olay sana ders olsun, ayrıca şükret ki evlenmeden kurtuldun

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
ALLAH aşkına böyle adam geri dönse ne olacak?
Arada gelir "özledim " derim diyen adamın ağzına etmediyseniz yazıklar olsun.Gururlu olun biraz,adam her çiçekten bal alıp, ağustos böceği gibi yaşamak istiyor Bu hikayede yeriniz ne hiç düşündünüz mü?
Evlenirsem seninle evlenirim diye tuzagida kurmuş O gezip tozacak,yıllar sonra durulunca camda onu bekleyen konu sahibine duvak takacak.Arada biti kanlanacak başka aşklar tadacak,ama sorun değil onu bekleyen,seven biri var........

Ablacım ne evliliği bu yaşta? 23 yaşında velet zaten korkmuş erkenden jübileyi yapıyorum diye o ayrı da, okul bitsin maaşını ye çatır çatır, iki yer gez gör, farklı insanlar kültürler tanı, b.k mu var erkenden kocaya gideceksin?

asla böyle sevilmeyecek olduğunu da biliyordu
Niye asla böyle sevilmesin ki? Üniversitede inanılmaz üstüme titreyen,fedakarlık üstüne fedakarlıklar yapan çok düşünceli bir sevgilim vardı. O da "asla böyle sevilemeyeceksin" gibi bir şey demişti ayrılınca.
Oysa üstünden on sene geçti, ohooo yani nasıl nasıl sevildim 😂 hiç dert etme, o da kendini seveni bulur. Kalp attıkça aşk bulunur.
Sal gitsin

bence işin içinde başka bir şey var gibi evlenmek istemeyen erkek evlilik teklif etmez ailesi mi istemedi acaba? bence çocuk evlenmek istemiyorum değil seninle evlenmek istemiyorum demek istiyor. klasik başka biriyle 2 ayda evlenen erkeklerden bu büyük ihtimalle. engelleyin ve tekrar konuşmak isterse konuşmayın. evlenmekle bir derdi yok sizi sevmiyor.

Niye asla böyle sevilmesin ki? Üniversitede inanılmaz üstüme titreyen,fedakarlık üstüne fedakarlıklar yapan çok düşünceli bir sevgilim vardı. O da "asla böyle sevilemeyeceksin" gibi bir şey demişti ayrılınca.
Oysa üstünden on sene geçti, ohooo yani nasıl nasıl sevildim 😂 hiç dert etme, o da kendini seveni bulur. Kalp attıkça aşk bulunur.
Sal gitsin
Ben de istemiyorum sevilmesini. Bana ümit verip beni yarı yolda bırakırken hiç umrunda bile olmadım onun. İlahi adalete teslim ettim onu. En azından sevdiği kişilerin kalplerinde yer edinmesin . Çünkü ben belki bir daha asla kimseyi böyle sevemeyecegim guvenemeyevegim

Ben de istemiyorum sevilmesini. Bana ümit verip beni yarı yolda bırakırken hiç umrunda bile olmadım onun. İlahi adalete teslim ettim onu. En azından sevdiği kişilerin kalplerinde yer edinmesin . Çünkü ben belki bir daha asla kimseyi böyle sevemeyecegim guvenemeyevegim
Valla onu bilemezsin

Kimler kimler seviliyor aklın hayalin durur valla.

Bir de şöyle düşünün belki evlenseydiniz daha kötülerini yaşayacaktınız mutsuz olacaktınız ama o zaman geri dönüşü daha zor bir yola girmiş olacaktınız, böyle daha kolay bitmiş oldu. Yani kısacası belki de hayırlısı buydu.
Tek tesellim bu. Onu sevdiğim ve kendime bu kadar acı çektirdigim için çok pişmanım . Ama elimde değil. Tükendim resmen .

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Böyle birinden uzak durun lütfen. Alışkanlıklarınız vardır, anılarınız vardır. İlk başta çok zor gelecek ama inanın geçecek.
Bunu söyleyen birinden hiçbir hayır gelmez.
Engelleyin her yerden, bir daha da görüşmeyin. Görüşmeyin ki iyi insanlara hayatınızda yer açılsın.

Böyle birinden uzak durun lütfen. Alışkanlıklarınız vardır, anılarınız vardır. İlk başta çok zor gelecek ama inanın geçecek.
Bunu söyleyen birinden hiçbir hayır gelmez.
Engelleyin her yerden, bir daha da görüşmeyin. Görüşmeyin ki iyi insanlara hayatınızda yer açılsın.
Gitarım onda. Geri almak istiyorum ama mesaj da yazmak istemiyorum. Hani onu aldıktan sonra hiçbir bahane kalmaz elinde bana ulaşmak için. Benim de kalmaz .

Gitarım onda. Geri almak istiyorum ama mesaj da yazmak istemiyorum. Hani onu aldıktan sonra hiçbir bahane kalmaz elinde bana ulaşmak için. Benim de kalmaz .
Hiç o diyaloglara girmeyin. Ortak tanıdığınız varsa o alsın. Sizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz. Tahmin edebiliyorum çok üzülüyorsunuz. Bizlere bunu yazmak da kolay ama inanın unutacaksınız.

Ablacım ne evliliği bu yaşta? 23 yaşında velet zaten korkmuş erkenden jübileyi yapıyorum diye o ayrı da, okul bitsin maaşını ye çatır çatır, iki yer gez gör, farklı insanlar kültürler tanı, b.k mu var erkenden kocaya gideceksin?
😂😂 Ben onu gerçekten sevdiğim için onunla ilgili çok hayalim oldu. Hemen evlenmek değil ama söz nişan vs olursa aileler de iç içe olur diye .

Back
X