- Konu Sahibi papatya kalpli
Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Baslik ben akillanmam olmaliymis. Madem bu kadar geri gelmesini istiyorsunuz demis ya arada sana gelirim ozledim derim demis. Ne gibi emekler vermistiniz? Evlilik deyince bazilarinin ayaklari yerden kesiliyor ya cok uzucu. Evlenme dusuncem olsa o kisi sen olursun demis pasaya bak sen. Ya siz neden secmek yerine secilmeyi bekliyorsunuz ben onu anlamiyorum. Her sey cok guzeldi deyip cok emek verdim demek baska bir boyut zaten.