Sevgilim çok değişti ve beni terk etti

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?

Baslik ben akillanmam olmaliymis. Madem bu kadar geri gelmesini istiyorsunuz demis ya arada sana gelirim ozledim derim demis. Ne gibi emekler vermistiniz? Evlilik deyince bazilarinin ayaklari yerden kesiliyor ya cok uzucu. Evlenme dusuncem olsa o kisi sen olursun demis pasaya bak sen. Ya siz neden secmek yerine secilmeyi bekliyorsunuz ben onu anlamiyorum. Her sey cok guzeldi deyip cok emek verdim demek baska bir boyut zaten.

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Arada gelirim mi? Bakkala mı uğruyor acaba?
Karakter desen var

Evlilik çok ciddi bir kurumdur. 25 yaş altında yapılmamalıdır, 50 metrekare 1 + 1 evi idame ettirebilecek (kira, faturalar, yeme-içme...) kadar maddi kazanç gerektirir. Üni son sınıfsanız kendinizi geliştirin ve ayaklarınız üzerinde durun. Hayatta ekonomik özgürlükten daha önemli bir şey yok. Gençsiniz, duygularınızı anlıyorum ama Türk toplumu yapısında 23 yaşındaki bir erkekten koca olmaaaazzzzz.

Canım benim iyi misin ne geri dönmesi ? Sen durak misin sabit onu bekleyeceksin paşam keyfine göre takılacak sonra özleyecek sana gelecek. Resmen seni elde var olarak görüyorum diyor. Luutfen kendine bunu yapma ve yaptırma. Hayatına zamanına yazık. Sevdiğin için şuan böyle düşünüyor olabilirsin ama asla değmez bu zihniyetteki biri için. Emek vermişsin olmamış neden daha fazla fedakarlık yapasin ki ? Beklerim gelsin razıyım diyorsan zamanla ne olur biliyo musun bırakıp bırakıp döner sonra tamamen biter ve bı daha kimseye guvenemezsin. Hadi ciddiye bindi diyelim nasıl guveneceksin sıkılıp gitmeyeceginin sorumsuz olmayacağının bı garantisi var mı ? Balık baştan kokar kafanı topla bu konuda mantığını dinle kalp bazen yanıltır bedeli ağır olur..

Yaşınız evlilik yaşı değilmiş zaten. Bu tip adamlar da yani gezmeye tozmaya düşkün olanlar da ekstra bi geç hazırlanır evliliğe. 10 sene sonra felan anca evlenir. Siz boşverin onu artık.

Üniversitede tanıştık . Depremden dolayı uzak kaldık . İkimiz de deprem bölgesinde yaşıyoruz. Üniversitede rüya gibi bir birlikteliğimiz vardı . O da çok seviyordu beni yani öyle görünüyordu. Acaba mesafe mi yoksa yaşadığımız kötü olaylardan sonra

İnanın 7 ay boyunca o da çok uğraştı çabaladı . Yani herşey sadece elde etmek için miydi ? Ama onu ne kadar sevdiğimin farkındaydı ve asla böyle sevilmeyecek olduğunu da biliyordu
Ben sadece çok pişman olmasını istiyorum yasadiklarimi yaşamasını
Niye bir daha böyle sevilmesin ki

Belki sizi biraz rahatlatır; çoğumuz bu yaşlarda aşık olduk ve hayatımızın sonuna kadar o kişiyle yaşayacağımızı düşündük. Ayrılınca veya terk edilince kahrolduk, dünya durdu sandık. Ama şimdi başkalarıyla evliyiz, seviyoruz ve çocuklarımızla ailemizle mutluyuz.

ve asla böyle sevilmeyecek olduğunu da biliyordu
Buna nasıl bu kadar eminsiniz? Hatta siz başka birini bu kadar sevmeyeceğinizi nasıl biliyorsunuz?
Çünkü ben kalsın diye çok yalvarmistim ağlamıştım
Az biraz hissim kalmış bile olsa böyle birinden koşarak kaçarım. Kal diye, beni sev diye yalvarmak nedir ya?
Siz flört etmeyle ciddi ilişkiyi karıştırıyorsunuz. 23 yaşındaki erkek evlenelim anamla babamla tanış dediğinde lütfen ciddiye almayın. Çocuk kandırır gibi arada bir gelip özledim diyecekmiş.

Gidin yüzünüzü yıkayın kendinize gelin. Aslında ayrılma biçimi yanlış ama istediği yanlış değil. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşasın. Anam babam evlenmeme izin vermedi ben de kızlarla gezmek istiyorum diyen birinden nasıl bir beklentiniz olabiliyor? Bu çocuğa kapıyı kapatın ve sakın ama sakın açmayın geri.

Sen de farklı farklı erkeklerle takıl.iyilik yapmış askında sana.eğer profilde yazan yaşın doğruysa.

Yaşınız çok genç bence zaten.
Yani adam sıkılmış boşver sende önüne bak.
Sana bu şekilde konuşan adamdan hayır gelmez.

Evet dönmesinden kastım buydu . Pişmanlığını görmek istiyorum. Bana yasattiklari yanına kalmasın . O kadar çok emek verip, kendimden ödün verdim ki ..
Valla içim şişti posttan. Çok gençsin. Ne bu alaturka haller, evlenecektuk tripleri. Nasıl çok emek verdin? Organ bağışı yaptığı kocası tarafından aldatılan kadın var ya.
Arada gelip özledim mi diyecekmis😂😂😂😂😂Herkesin hayatından en bir kez böyle bir mal geçmiştir.
Konu sahibi çık gez, müzik mezunuymussun, yurtdışına çık, konserlere git. Vizyonunu aç biraz.

22,23 evlilik için çok erken delimisin hayatını yaşamaya bak yok beni almadı diye üzülüyorsun ailesi de çoçuk olarak görmüştür ne gelini hepsi bi oyun Yani erkek arkadaşınızın oyunu.

Ablacım silkelen ve kendine gel. 22 yaşında müzik okuyan bir üniversite öğrencisinin hayali aileler iç içe olsun yüzük takalım olmamalı. Lütfen ya. Cahil, dünya görmemiş genç kızlar gibi konuşuyorsun bak yakışıyor mu gerçekten? Müzik okuyan insan biraz entelektüel olur, hayata karşı bir bakışı duruşu olur. Bence siz de bir süre geçtikten sonra farkına varacaksınız ve iyi ki bu yola girmemisim diyeceksiniz.

Ne iş yapiyordu? Sonradan parayimi buldu?

Back
X