Sevgilim çok değişti ve beni terk etti

Ay aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.
Güncelleme ile geldim. Dün yine geldi "nolur barışalım seni ne kadar sevdiğimi iyice anladım, sana aşığım" sözleriyle. Retronun etkisi de olabilir bu geri dönmeleri tabii.. Artık seni istemiyorum sen vaktiyle bizden vazgeçerken hiç acımadın dedim içimin yağları eridi valla. Acırsanız acınacak duruma düşersiniz acımazsanız peşinizde böyle oluyorlar demek ki. Çünkü beni bırakıp gittiğinde oh be hafifledim kurtuldum diye düşündüğüne eminim.

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Yine açık açık söylemiş. Ucuz kurtulmuşsun. Asla geri dönme açık açık söylemiş... Ben neler çektim daha yeni demin başımdan geçen olayları yazdım buraya. Bi yorum bi yardım bekliyorum 😢

Bir de şöyle düşünün belki evlenseydiniz daha kötülerini yaşayacaktınız mutsuz olacaktınız ama o zaman geri dönüşü daha zor bir yola girmiş olacaktınız, böyle daha kolay bitmiş oldu. Yani kısacası belki de hayırlısı buydu

Tek tesellim bu. Onu sevdiğim ve kendime bu kadar acı çektirdigim için çok pişmanım . Ama elimde değil. Tükendim resmen .
Aynen bende çok iyi anlıyorum seni insan ne yapacağını şaşırıyor. En azından senin kendini suçlayacağın bir şey yok. Açık açıkta demiş diyeceğini. Üzme kendini bir şey kaybetmedin sonuçta. Çok üzülüyorsun anlıyorum ama senlik bir durum yok ortada. En azından dürüst davranmış. Saman altından su yürütmeye çalışan manipüle eden haksız olduğunda dahi üste çıkmaya çalışan insan gördü bu gözler 😔

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Kesinlikle hiç bişey yapma ve ona dürüst olduğu icin tesekkur et. Kendi yoluna bak.

Kendine gelmelisin. Bu adam sana döner de evlenmek isterse sende bu düşünce ile devam edersen evlenir ve ömür boyu da boynuz yersin böyle birseyi kabul ediyorsan senin tercihin tabiki

Pardonda size ben başkalarıyla takılmak istiyorum diyen birinin nasıl geri dönmesini istiyorsunuz? Kendinize saygınız yok mu sizin bunu bana bir erkek diyecek ona güzelce bir s…… çekerim sonra hayatıma en güzel yerden güçlü bir şekilde devam ederim. Kendinize kadınlığınıza saygınız olsun azıcık gururunuz olsun bir erkek karşısında bu ne gurursuzluk be aaaa gece gece cinlendim yine bu zihniyette insanlar yüzünden. Erkekmiş bak hele ne önemli be vay anasını bırakta o sana gurursuzluk yapsın sen değil.

Donse ne olacak, bu kafadaki bir adami kendinize yakistiriyor musunuz? Aileniz sizi o kadar yetistirdi geceler boyu basinizda bekled, boyle adamlara uzulun kendinizi ezdirin diye mi?

Back
X