Sevgilim çok değişti ve beni terk etti

Hiç o diyaloglara girmeyin. Ortak tanıdığınız varsa o alsın. Sizi üzmekten başka hiçbir işe yaramaz. Tahmin edebiliyorum çok üzülüyorsunuz. Bizlere bunu yazmak da kolay ama inanın unutacaksınız.
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🩷 iyi geldi burası . İçime atmaktan yorulmustum

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 🩷 iyi geldi burası . İçime atmaktan yorulmustum
Umarım en kısa zamanda atlatırsınız💕🌺
Hayatın bir dengesi olduğuna inanırım ben, kötü, duyarsız insanları çevrenizden uzak tutarsanız güzelliklere ve iyi insanlara yer açmış olursunuz. Güzel günler diliyorum ❤️💫

Herşey çok güzeldi . Rüya gibiydi . Dua edip birbirimize kavuşmanın yuva kurmanin hayallerini kuruyorduk. Sonra kız kardeşiyle tanıştırdı . İşlerin ciddiye bindiğini anladı. Daha öncesinde evlenme teklifi de etmişti. Ama sanırım ailesinin ciddiyeti onu korkutmustu. Soğuk davranmaya kötü davranmaya başladı bana . Sonra defalarca kavga ettik ve ayrıldı. Engelledi hatta . Önceden deli gibi aşıktı bana. Neden böyle oldu anlamıyordum. Aradım konuştuk ve bana açık açık söyledi: Bir kisiye bağlı kalmak istemediğini, rahat rahat gezip eğlenmeyi , farklı farklı kızlarla takılmayı seçmişti. Beni bu yüzden terk etmiş . Evlenme düşüncem olsa o kesinlikle sen olurdun dedi. Hatta arada sana gelirim özledim derim konuşuruz olmaz mı dedi ? Benim canım çok yanıyor çok sevdim emek verdim. Onun bana geri dönmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Ay aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.

Ben de istemiyorum sevilmesini. Bana ümit verip beni yarı yolda bırakırken hiç umrunda bile olmadım onun. İlahi adalete teslim ettim onu. En azından sevdiği kişilerin kalplerinde yer edinmesin . Çünkü ben belki bir daha asla kimseyi böyle sevemeyecegim guvenemeyevegim
Seversin de güvenirsin de, daha yaşın 22
Ayrıca o da sever,sevilir. Neden sevilmesin. Belli ki lovebombingi dibine kadar yapan bir adammış. Bizim ulkenin kızları da ekseriyetle baba sevgisi,ilgisi görmeden büyüdükleri için böyle iki jeste,vaade,romatizme hemen kayıyorlar. Aynı bu şekil yeni birilerini bulur, sevgilisiz kalmaz. Merak etme.
Dünya böyle "bir kere sevdim,daha sevemem. Aşkına eşkiya" bir yer değil.
Komşum birkaç ay önce çok trajik bir ev kazasında ölmüştü, üç de çocukları var. Adam geçen ay yeni bir kadınla evlenmiş.
Kimse 22 yaşında yasadigi 7 aylık ilişkinin yasını ömür boyu tutmaz.
32 yaştan bildiriyorum:) bir süre sonra kimse kimsenin adını hatırlamayacak

😂😂 Ben onu gerçekten sevdiğim için onunla ilgili çok hayalim oldu. Hemen evlenmek değil ama söz nişan vs olursa aileler de iç içe olur diye .
Aileler iç içe olacak, yıllarca bekleyeceksiniz, b.ku çıkacak o işin. Tecrübeler konuşuyor burda, o iş hiç hayal ettiğin gibi olmuyor çiçeğim.

Ay aynı dosya bende de vardı. Çok güzel başladı, devam etti. Ailesi ilişkimizi bilmiyordu ama beni tanıyorlardı ve çok yakıştırıyorlardı. Ablasıyla tanıştırdı. Evlenmek istiyorumlar, iyi ki karşıma çıktınlar sensiz yapamamlar. Bunlar böyle ilerleyen ilişkilerde "aa demek ki evliliğe bu kadar kolay gidebiliyormuşum, neyse daha gencim madem bu kadar kolay daha sonra yaparım" diye düşünüp kendilerince hayatlarını yaşamak istiyorlar bağlanmaktan kaçıyorlar. Yapacağın tek şey sessiz kalmak. Sosyal medya kullanıyorsan takipleşiyorsanız ya da görme imkanı varsa hiçbirşekilde gönderme yapma paylaşımların her zamanki sıklığında ilerlesin biraz da gizemli yaşa. Bu kız beni çok seviyor nasılsa her şey kolay diye düşünürken bir anda unutuldum mu düşüncesiyle alaşağı olur. Ben böyle yaptıkca iki ay arayla iki kere köpek gibi geldi kapıma kabul etmediğim için tekrar gelecek. Eğer kabul etseydim tekrar gidecekti. Ben artık onu istemiyorum ama sen seninkini bu şekilde geri getirebilirsen ona göre bir yol izleyebilirsin. Nacizahe tavsiyemdir.
Çok teşekkür ederim 🩷

Ben sadece çok pişman olup bana yalvarmasini görmek istiyorum. Çünkü ben kalsın diye çok yalvarmistim ağlamıştım . Bana yasattiklarini kabullenemiyorum ve o da hayatına hicbisey olmamış gibi devam etsin istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum ben de yeni ayrıldım ben de yaşadıklarım için çok üzülüyorum ama bazen olmayınca olmuyor . Erkekler gamsızlar üzülmüyorlar hiçbir şeye

erkeklerin ayrılırken "helalim bir gün seni özlersem elimde kırmızı güllerle dönerim" edebiyatı sıktı. dönerse güllerle değil bol bol cinsel hastalıkla geri döner. o da bulaştırmak için.
dönmesini falan bekleme. sen 22 yaşındasın bu konuya bu kadar taktığına göre çok fazla boş vaktin var. oturup evde kur allah kur kafayı sıyırırsın. sen gençsin.hayat sokaklarda. bir gitar kursu bir yabancı dil kursu bir iki festivale gitsen peşinde 10 çocuk olacak. aklını kullan. giyin süslen gez yeni insanlarla tanış. depresyon mu keyifli yeni birileriyle tanışmak mı. dışarı çık. gençliğini doya doya yaşa. 3 ay sonra adını bile hatırlamayacaksın.

Hayatı yaşa, başka insanlar Tanı, hata yap hatalardan ders çıkar, eğlen… hayat bu yaşta evlenip flört defterlerini tamamen kapatmak için çok kısa. Çok yoğun şeyler yaşayabileceğin güzel yaşlarındasın üzülerek günlerini geçirmemelisin.
Gidip gelecekmiş de özlerse şöyle böyleymiş de kesin başka birini bulmuş seni de aleni yedekte tutuyor, yürü git taş arabası dememen için hiçbir sebep yok.

Back
X