Sevgilim çok değişti yardım edin ne yapmalıyım?

Cinsellik düşkünü olabilir, bunda yadırganacak birşey yok.
AMA senin tercihin bu yönde değilse saygı duymak zorunda.
Aranızda ki en büyük problem bu bence, O'nu uyarmanıza rağmen devam ediyor, sizde onun böyle bir eğilimi olduğunu (size ters gelen) bildiğiniz halde devam ediyorsunuz ilişkiye.
Karşılıklı saygı yok!

Eklemek istediğim: ama dindar (dı) cümlesini çok yanlış buluyorum, dindar insanların da cinsel dürtüleri vardır, ilişkinin başında bunu söyleyecek hali yok elbette, ama 5 aylık bir birliktelikte artık bence de yavaş yavaş rengini belli etsin zaten.

Merhaba arkadaşlar yardimlariniza cok ihtiyacım var. Öncelikle sorun başlıktan anlaşılacağı gibi, sevgilim. Ben bu adamı tanıdığımda ya da tanımaya calıştığımda bu adam dindardı. Yani bildiğiniz bana dini bazı seyleri ögretiyordu. Sonra sevgili olduk zaman geçtikçe değişmeye başladı. Cinsellikten başka şey düşünemez oldu. Sürekli cinsel içerikli konuşma açmaya çalışıyor. Sürekli derken.. Gerçekten sürekli, her gün her gün... Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım? Bunaldim artık bu iliski bu şekilde yürür mü bilmiyorum.
Acil yolla derim sevmiyor.sadece cınsel meraklarını gıderıyor seni kullanıyor

Merhaba arkadaşlar yardimlariniza cok ihtiyacım var. Öncelikle sorun başlıktan anlaşılacağı gibi, sevgilim. Ben bu adamı tanıdığımda ya da tanımaya calıştığımda bu adam dindardı. Yani bildiğiniz bana dini bazı seyleri ögretiyordu. Sonra sevgili olduk zaman geçtikçe değişmeye başladı. Cinsellikten başka şey düşünemez oldu. Sürekli cinsel içerikli konuşma açmaya çalışıyor. Sürekli derken.. Gerçekten sürekli, her gün her gün... Kendimi cok kotu hissediyorum. Bu adam beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım? Bunaldim artık bu iliski bu şekilde yürür mü bilmiyorum.
Sürekli cinsellik mi :( hiç hoş değil..

Back
X