• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok değişti :(

hsyncns

sabır...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
126
0
46
Bursa
merhaba kızlar
benim yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerde oturuyorz ama ayda en az 2 defa görüşüyoruz 1 ay önce benim ilgisizliğimden vs. ayrıldık o hiç istemesede ben ayrıldım. 2 hafta sonra barıştk en uzun ayrılığımızdı bu onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlamıştım:( sorunumuzun şu ki herşey eskisi gibi değil ki ben öyle olmasını istiyorum :( benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor :( barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler? hem benide facebook hesabından silmiş çok garipp geldi bana sinir oldum. artık kimsenin ilişkmizi bilmesini istemiyorum 3 yıldır bu konuda hem zararlı çıktık şimdi kimseler bilmesin diyor. Acaba bir sorun yoksa ben mi abartıyorum.

Cicim benzeri benmde başıma geldi. Korkuyor olabilir gerçekten bi süre anlayışlı davran sonuçta aynı şeyleri tekrar yaşayabilirim piskolojisi var ve kendince kendini koruyor olabilir. Sen yinede hareketlerini izle fakat ona belli etme yoksa daha çok sorunlar çıkar...

buna benzer şeyelr ben de yaşadım...sonunda aldatıldgmı öğrendm..benden şifresni sakalrıdı,htta unuttum derdi yeminler ederdi..ailesine de ayrıldık demişti..bilmesinler diyordu...herseyne inandım tmm dedm,sen ansıl istiyrsan dedm..ama aldatıldgmı öğrndm..Face üzerinden her turlu haltı yapıor artık erkekler..benm kmseye guvenm kalmadı..Eger bi yalan yakaladıysan affetmeyeceksn...ben affettm,ona inandım ama hayalkırıklgna ugradım

Aslında gerçekçi bakmak gerekirse işin bu kısmıda ağır basıyor ama gördüğüm kadarıyla seviyosun ve vazgeçmek istemiyosun dediğim gibi gizliden gizliye takip et hareketlerini. Arkadaşlarını tanıyorsan falan yardım alabilirsin? Tabi aranızın iyi olması gerek dediğim kişilerlede. Doğru dürüst konuşup düşündüklerinide belirtebilirsin. Yani canın hangi türlü daha az yanıcaksa...

canım yanlış anlama da adamları süründürüyorsunuz sonrada barışınca hemen eskisi gibi olalım diyorsunuz.
klişe olacak ama ne demişler "dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere"
ilgisizliğim nedeniyle o istemesede ayrıldım diyorsun. demekki ona çok çok geçerli bir neden sunmadan ayrıldığın için
oda tekrar ayrılma ihtimaline karşı gardını almış. bari artık "çok değer vermiyim ayrılırsak daha çok üzülebilirim" diye
düşünüyor da olabilir. biraz süre ver ona onu sevdiğini hissettir. alıp karşına konuş güzelce.
zamanla ilişkinize olan güveni arttıkça eskiye dönersiniz inşallah.

farklı şehirlerde ilişki yürütmek çok zor. başka biri hayatına girmiş olabilir. üzerine fazla düşmeyin, gidecek gider zaten.

3yıl çok uzun bi zaman bitirmek kolay olmıcak ama konuş bunları onunla ne demek özelim fln senden başka ne özeli olabilir ki aynısı arkadaşımın başına gelmişti 4 senelik bi ilşkinin sonunda aldatıldığını öğrendi çocuk bide seviyorum ölüyorum diyodu.. 3 yıl çok uzun bi süre ama daha fazla uzamadan bitmesi emin ol daha iyi..

buna benzer şeyelr ben de yaşadım...sonunda aldatıldgmı öğrendm..benden şifresni sakalrıdı,htta unuttum derdi yeminler ederdi..ailesine de ayrıldık demişti..bilmesinler diyordu...herseyne inandım tmm dedm,sen ansıl istiyrsan dedm..ama aldatıldgmı öğrndm..Face üzerinden her turlu haltı yapıor artık erkekler..benm kmseye guvenm kalmadı..Eger bi yalan yakaladıysan affetmeyeceksn...ben affettm,ona inandım ama hayalkırıklgna ugradım

off çok sıkıyor canımı şu şifre konusu. İki defa ısrar ettim inatla hayır diyor o onun özeliymiş arkadaşlarıyla özel konuşmaları da varmış herşeyi bilmek zorunda değilmişim çok kırdı o sözleri beni :( bu kadar sorun ediceksen kapatırım. güven meselesiymiş bu.

bence ciftlerin birbirine sifrelerini vermeleri gerekmiyor
yapmak isteyen biri sifresi olsada farkli hesap acip
yapicagini yapaar yine
yipratmayin kendinizi bunlarla derim:34:

canım yanlış anlama da adamları süründürüyorsunuz sonrada barışınca hemen eskisi gibi olalım diyorsunuz.
klişe olacak ama ne demişler "dal rüzgarı affetsede kırılmıştır bir kere"
ilgisizliğim nedeniyle o istemesede ayrıldım diyorsun. demekki ona çok çok geçerli bir neden sunmadan ayrıldığın için
oda tekrar ayrılma ihtimaline karşı gardını almış. bari artık "çok değer vermiyim ayrılırsak daha çok üzülebilirim" diye
düşünüyor da olabilir. biraz süre ver ona onu sevdiğini hissettir. alıp karşına konuş güzelce.
zamanla ilişkinize olan güveni arttıkça eskiye dönersiniz inşallah.

suçlu olduğumu biliyorum yazdıklarınız çok doğru haklısın.

3yıl çok uzun bi zaman bitirmek kolay olmıcak ama konuş bunları onunla ne demek özelim fln senden başka ne özeli olabilir ki aynısı arkadaşımın başına gelmişti 4 senelik bi ilşkinin sonunda aldatıldığını öğrendi çocuk bide seviyorum ölüyorum diyodu.. 3 yıl çok uzun bi süre ama daha fazla uzamadan bitmesi emin ol daha iyi..

en çok kafama taktığım konuda benim özelim o demesi. sürekli şifrelerini ver demekte istemiyorum ben onun hesabını vs. merak ediyorsam oda benimkini merak etmeli o neden istemiyor diye düşünüyorum

kadınları anlamak zor dderler bide erkekleri anlamak daha zor:44: ayrılığın acısını çıkartmak istiyo olabilir işallah altından üzüleceğin bişi çıkmaz bende sevgilimle ayrı şehirlerde yaaşıyorum küçücük meseleleri nasıl büyüyebildiğini biliyorum:14: birazbekle bakalım kendini üzme

farklı şehirlerde ilişki yürütmek çok zor. başka biri hayatına girmiş olabilir. üzerine fazla düşmeyin, gidecek gider zaten.

aslında aklımdan geçmiyor değil barıştığımızın ilk günü lavaboya gitmek için masadan kalktı o sıra tlfnuna baktım öyle kontrol amaçlı falan değildi kuzeninden gelen msjı gördüm o gün görüştüğümüzden haberdarmış mesajında yengem aradı görüştünüzü öğrenmiş barıştınız mı bana sordu hani senin arkadaşınla görüşüyordu cansu nerden çıktı diye?? şaşırdım o 2 haftalık küslük süresinde kuzeninin arkadaşılya görüşüyordu demek ki. geldiğinde sordum mesajda yazılanları inkar etti yok öyle bir şey evdekiler seninle ilgili daha çok soru sormasın diye başkasıyla görüşüyorum dedim diye söyledi. off kafam karışık :(

en çok kafama taktığım konuda benim özelim o demesi. sürekli şifrelerini ver demekte istemiyorum ben onun hesabını vs. merak ediyorsam oda benimkini merak etmeli o neden istemiyor diye düşünüyorum

benim başımada aynısı gelmişti bitti dedim sonunda oda verdi şifrsini ama ben yine de güvenemedim böyle erkeklere güven olmaz. yalvarsa bile ben inanmam artık bitmesi en iyisi emin ol boş yere kafaa takmaya değmez insanın psikolojisini bile bozuyo..

sizle ayrıyken bi naneler yemiş olabilir..
bana direk böyle geldi kusura bakma arkadaşım..

tercihini sen yap ama bence, güvenip Allaha havale edersen aldattı ise bişi yaptı ise mutlaka çıkar karşına
yok öyle bişi yoksa da gereksiz yere sinir harbi yaşamamış olursun..

ya da araştırıp öyle olup olmadığını ispatlıcaksın..

bence ciftlerin birbirine sifrelerini vermeleri gerekmiyor
yapmak isteyen biri sifresi olsada farkli hesap acip
yapicagini yapaar yine
yipratmayin kendinizi bunlarla derim:34:

evet bir yandan da öyle düşünüyorum ama peki şifrelerini vermemesi ne tamam ama facebooktan beni silmesi neden???

sizle ayrıyken bi naneler yemiş olabilir..
bana direk böyle geldi kusura bakma arkadaşım..

tercihini sen yap ama bence, güvenip Allaha havale edersen aldattı ise bişi yaptı ise mutlaka çıkar karşına
yok öyle bişi yoksa da gereksiz yere sinir harbi yaşamamış olursun..

ya da araştırıp öyle olup olmadığını ispatlıcaksın..

barıştığımız gün de 2 hafta ayrı kaldığımız sürede çok şey değiştti diyip duruyordu. ne değişti diyorum susuyor ahh anlıyamıyorum. telefonda konuştuşğumuzda hep morelim bozuk bir şekilde kapatıyorum o eski neşesi o çok aşık hali yok. o kadar neşeli bir insandı ki şimdiyse hayattan bezmiş gibi hep çok yorgun hepp.

eger onu geri kazanmak istiyorsan huyuna suyuna gidiceksin canim
kirilmistir kolay kolay affetmem gibicesinedir
bide faceden seni tamamenmi sildi yoksa sadece
iliskiniz var kisminimi sildi onu tam anlayamadim
tamamen sildiyse onu kabullenme derim
iliski kismiysa gelir nasilsa biraz sibirli ol

benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor :( barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler?

dile getirdiğin şu yukardaki sözlerin ne bir eksiğini ne de bir fazlasını yaşamayan biri olarak diyebilirimki, bu aynı vakayı yaşadığım ilişki şuan mefta.. aklını bulandırmak istemem hele canını sıkmak hiç.. genelde burdaki sorunlara hep olumlu sözler sarfetmeye çalışırım ama aynı şeyleri yaşadığım için bendeki durumu anlatmak istedim.. herkesin ilişkisi birbirinden farklıdır.. farklı duygularla sürer gider belki benim ilişkinin temelleri okadar sağlam değildi ama şunu da unutma ipler koptumu bir kere geri düzelmesi çok zor.. yüzgöz olmanın, bu tarz davranışlar sergilemenin sonu hayır olmadı bana umarım benim sonuma benzemez ilişkinizin gidişatı..

ha bu arada böyle davranmasının nedenide çok geçmeden ortaya çıktı eski sevgilisi tekrar dönmek istedi o da bu fırsatı kaçırmayayım dedi ve uğrumda ölecek gibi davranan adam gözünü kırpmadan beni şutladı.. ah kalmaz insana kızda hevesini alıp onu şutladı tekrar.

Son düzenleme:
Back
X