• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim çok değişti :(

merhaba kızlar
benim yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerde oturuyorz ama ayda en az 2 defa görüşüyoruz 1 ay önce benim ilgisizliğimden vs. ayrıldık o hiç istemesede ben ayrıldım. 2 hafta sonra barıştk en uzun ayrılığımızdı bu onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlamıştım:( sorunumuzun şu ki herşey eskisi gibi değil ki ben öyle olmasını istiyorum :( benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor :( barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler? hem benide facebook hesabından silmiş çok garipp geldi bana sinir oldum. artık kimsenin ilişkmizi bilmesini istemiyorum 3 yıldır bu konuda hem zararlı çıktık şimdi kimseler bilmesin diyor. Acaba bir sorun yoksa ben mi abartıyorum.

Sizin Çıktığınızı Bilmek, İnsanlar Üzerinde 3 Yıldır Hangi Etkileri Yarattı?

Ayrıca Şifre Falan Bana Saçma Geliyor Oralara Hiç Girmek İstemiyorum..
(Ben Kocamın Cep Tel, Msn and Facebook Hesaplarını Kurcalamam.. O da Aynı Şekilde Benimkileri Karıştırmaz..)

Son düzenleme:
bırzmanlar aynı durumu yasamıstım tekrar onu bırakmandan korkugu ıcın sana soguk davranıyo olay bu guvenını kazanmaya bak :12:

erkek seviyorsa ilişkisini saklamıyor. anca sevmiyorsa, başka türlü niyeti varsa, yada başka bir kadın varsa ozaman saklama gereği duyuyor. ben nişanlımla ilk çıkmaya başladık daha 3. gün bana ilişki isteği yollamıştı. hayır diye kızmıştım. ne var herkes bilsin, ona göre davransınlar, ne senin asılanın, peşine düşenin olsun. nede benim demişti. sonuç itibarı ile çok erken olduğunu ve daha sonra olabileceğini söyledim. ve nişandan bir hafta önce dayanamadı ilişki durumunu nişanlı yaptı :) kendi facesinden yolladı, benimkinden kabul etti. duymayan kalmadı :)

Sizin Çıktığınızı Bilmek, İnsanlar Üzerinde 3 Yıldır Hangi Etkileri Yarattı?

Ayrıca Şifre Falan Bana Saçma Geliyor Oralara Hiç Girmek İstemiyorum..
(Ben Kocamın Cep Tel, Msn and Facebook Hesaplarını Kurcalamam.. O da Aynı Şekilde Benimkileri Karıştırmaz..)

benim anlıyamadığım da bu yani biz üç yıldır görüşüyoruz herkes biliyordu ve hiç bu sebepten sorun yaşamadık ama şimdi tekrar başladığımızda bu sefer kimse bilmesin istiyor hemde çok kararlı bu konuda

Bi erkek seviyorsa ilişkisini saklamaz... neden saklasın.. sevmek kadında da erkekte de aynı duygu..
hiç yok erkek şunu yapar bunu yapar demeyin erkek gerçekten sevdiğinde kızlardan daha cesur oluyor kimse umrunda olmuyor..
ayrılık oyunu yoktur.. ayrı görünmek vardır..bunu da insan sevdiğiyle yapmaz..
artık sizinle adı anılsın istemiyor.. neden: ya biriyle konuşuyor ya da birini bulmaya çalışıyor..
dışarıya özgür imajı çiziyor..
neymiş arkadaş listemde görünmesin..
insanlar değer verdiklerini ekler ha çok düşünse seni ekleyemem seni ama şifremi al gir bak der..
yada duvarı herşeyi açar için rahat olur..
seviyorum seni dicek tabi saçmalama dicek nedemesini bekliyordun seni yedekte tutucam demesini mi..
beni aldatan sevgilimde diyordu öyle biri miyim diye bal gibi de öyleymiş ben seni aldatıyorum mu dicek..
gözünüzü ne kadar açar bilemem ama sizinle adı anılsın istemiyor..
bu da ne demektir..Sevmiyor..

ha nerden biliyorum:34: aynı şeyi eski sevgilimde yapmıştı sonuç ayrıldık sevmiyrmuş beni..

bizim ilşkimizde cesur olan hem bendim o değil. hatamı yapıyorum çok mu abartıyorum inanın bilmiyorum bu konuyu onunla konuştuğum andan itibaren bile değişti ilgisi artı birden onu tanıyamıyorum bazen:43: benimle bir int meselesi yüzünden ayrılıcakmısın diyor ama meseleyi uzatan o bence

Slm,
Canım zaten ilişki yıprandıysa ilk zamanlardaki gibi olması imkansız.Bir de sen ayrılmışsın.Kısa süreli ayrılmalar,küsmeler vs. tabi ki olacaktır.Bu 2 hafta içinde hiç mi görüşmediniz?Mesela ben de bitti ayrılıyorum der günlerce aramam ama sevgilim hep arar.Asla vazgeçmeyeceğini söyler.Ama senin sevgilin böyle yapmamış anlaşılan.Şifreleri de sakladığına göre bu ayrılığı fırsat bilmiş bence.Diğer arkadaşlarımdan da biliyorum böyle davranıyorsa o süre içinde kesinlikle başka bir kızla bir ilişkisi olmuştur.Sanal ya da gerçek hiç farketmez benim için.Gereğini yap derim.
Sevgiler
:22::22:

Slm,
Canım zaten ilişki yıprandıysa ilk zamanlardaki gibi olması imkansız.Bir de sen ayrılmışsın.Kısa süreli ayrılmalar,küsmeler vs. tabi ki olacaktır.Bu 2 hafta içinde hiç mi görüşmediniz?Mesela ben de bitti ayrılıyorum der günlerce aramam ama sevgilim hep arar.Asla vazgeçmeyeceğini söyler.Ama senin sevgilin böyle yapmamış anlaşılan.Şifreleri de sakladığına göre bu ayrılığı fırsat bilmiş bence.Diğer arkadaşlarımdan da biliyorum böyle davranıyorsa o süre içinde kesinlikle başka bir kızla bir ilişkisi olmuştur.Sanal ya da gerçek hiç farketmez benim için.Gereğini yap derim.
Sevgiler
:22::22:

2 hafta hiç konuşmadık ben tatildeyken aradı neymş pek ilgisizmişim bitirmek istiyorum dedi çok kızdım tatilimi burnumdan getirdi bende tamam bitsin dedim kapattım. 2 hafta hiç konuşmadık ve dün bana benden ayrı olduğu o 2 haftalık sürede bir kızlar görüştüğünü söyledi kuzeninin arkadaşıymış. kuzeni dahil üçü birlikte bir cafe de oturmuşlar ama öyle bir şey olmadı diyor sadece laf olsun diye görüştüğünü iddaa ediyor yaa ben nasıl güvenebilirim ki ona ben o iki hafta kafayı yedim o beni unutup başkalarına bakabiliyrmuş çok zoruna gidiyor insanın:43: şimdi ben nerden bilebilirim o kızla faysde msnde konuşup konuşmadığını nasıl güvenicem kalbim, aklım öyle karışık ki :59:

Bitircek cesaretin warsa bitir derim ben kimseyi çekmeye gelmez bende mutsuzum zamana bıraktım benmki farklı ama olsun erkek değil mi işte. He şöylede bi ihtimal war en başta dediğim gibi yne aynı seylerin olcagndan korkuyodur dicem ama ayrıldgnız sürede baska bi kızla görüştüğünü söyledin bu çok yanlş. Senin güvenin iyice sarsıldı şmdi sen değil o bişeyler yapmalı. Ama elinde kanıtta yok ayrıldın diyelim bişey olmadığını kanıtladı o zaman yne suclu sen olucaksın en iyisi zamana bırak ama takma mutsuz olmadan yap bunu hayatın onun üzerine kurulu değil sonuçta başka şeylerle ilgilen arkadaşlarınla kuzenlerinle vakit geçir ne biliyim onu daha az düşünceğin şeyler yap..

Bitircek cesaretin warsa bitir derim ben kimseyi çekmeye gelmez bende mutsuzum zamana bıraktım benmki farklı ama olsun erkek değil mi işte. He şöylede bi ihtimal war en başta dediğim gibi yne aynı seylerin olcagndan korkuyodur dicem ama ayrıldgnız sürede baska bi kızla görüştüğünü söyledin bu çok yanlş. Senin güvenin iyice sarsıldı şmdi sen değil o bişeyler yapmalı. Ama elinde kanıtta yok ayrıldın diyelim bişey olmadığını kanıtladı o zaman yne suclu sen olucaksın en iyisi zamana bırak ama takma mutsuz olmadan yap bunu hayatın onun üzerine kurulu değil sonuçta başka şeylerle ilgilen arkadaşlarınla kuzenlerinle vakit geçir ne biliyim onu daha az düşünceğin şeyler yap..

aynı sizin gibi düşünüyorum bir kanıtım olmadığı için pişman olucağım bir şey yapmak istemiyorum zamana bırakmak en doğrusu olucak bakalım hayat ne göstericek.

Son düzenleme:
4 yıl sevgili 5 aylık nişanlılık dönemimde erkekler hakkında öğrendiğim en önemli sey kesinlikle üzerlerine bir konuda cok gitmemek.dır dırı cok uzatmamak.her zaman olmasa da bazen geri tepiyor.bence simdilik sevgilinin böyle davranması cok normal.sonuçta kısa da olsa bir ayrılık yasanmıs.sen daha ilk dakikada ondan sifrelerini isteyip güven bulanımı yaratıyorsun.emin ol bir süre sonra düzelir ve sen ona ne kadar güvenirsen o bunu anlar ve eğer iyi bir insansa buna layık olmaya calısır.ama biz kadınların içindeki seytan hiç rahat durmaz ki yok yere olay cıkarıcak bişeyler bulur.gönlünü ferah tut canım...

aynı sizin gibi düşünüyorum bir kanıtım olmadığı için pişman olucağım bir şey yapmak istemiyorum zamana bırakmak en doğrusu olucak bakalım hayat ne göstericek.

Öyle yap cicişim hayat bi kapıyı kapar birini açar unutma ve hiçbi zman umutsuzlğa kapılma. Eğer öyle bişey warsa sen sadece harcadığın zamana üzülceksin o kadar kaybeden o olucak.

4 yıl sevgili 5 aylık nişanlılık dönemimde erkekler hakkında öğrendiğim en önemli sey kesinlikle üzerlerine bir konuda cok gitmemek.dır dırı cok uzatmamak.her zaman olmasa da bazen geri tepiyor.bence simdilik sevgilinin böyle davranması cok normal.sonuçta kısa da olsa bir ayrılık yasanmıs.sen daha ilk dakikada ondan sifrelerini isteyip güven bulanımı yaratıyorsun.emin ol bir süre sonra düzelir ve sen ona ne kadar güvenirsen o bunu anlar ve eğer iyi bir insansa buna layık olmaya calısır.ama biz kadınların içindeki seytan hiç rahat durmaz ki yok yere olay cıkarıcak bişeyler bulur.gönlünü ferah tut canım...

dediğiniz gibi davranıcam :(

2 hafta hiç konuşmadık ben tatildeyken aradı neymş pek ilgisizmişim bitirmek istiyorum dedi çok kızdım tatilimi burnumdan getirdi bende tamam bitsin dedim kapattım. 2 hafta hiç konuşmadık ve dün bana benden ayrı olduğu o 2 haftalık sürede bir kızlar görüştüğünü söyledi kuzeninin arkadaşıymış. kuzeni dahil üçü birlikte bir cafe de oturmuşlar ama öyle bir şey olmadı diyor sadece laf olsun diye görüştüğünü iddaa ediyor yaa ben nasıl güvenebilirim ki ona ben o iki hafta kafayı yedim o beni unutup başkalarına bakabiliyrmuş çok zoruna gidiyor insanın:43: şimdi ben nerden bilebilirim o kızla faysde msnde konuşup konuşmadığını nasıl güvenicem kalbim, aklım öyle karışık ki :59:

Tatlım benim,
Aynısı benim arkadaşımın başına geldi.Erkekler maalesef en ufak boşluğu değerlendiriyorlar.Çeşitli maceralara atılmak istiyorlar.Gerçek sevginin farkına vardıklarında da çok geç oluyor.Senin ilgisizliğini(!) bahane ederek ayrılmak istemiş işte olay gayet açık:Ben yeni heyecanlar arıyorum.Aklın kalbin hiç karışmasın,en kötü karar bile olsa kararsızlıktan iyidir tamamen bitirmek.Çünkü bu tiplerin macera arayışları biraz geç bitiyor.Öyle bir insanla gelecek düşünerek ne şimdi yıpran, ne de bir gelecek kurarak geleceğini yıprat.Karar senin,bazen şak diye kabloyu kesmek gerekir ki bomba elinde patlamasın.
Sevgiler

merhaba kızlar
benim yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerde oturuyorz ama ayda en az 2 defa görüşüyoruz 1 ay önce benim ilgisizliğimden vs. ayrıldık o hiç istemesede ben ayrıldım. 2 hafta sonra barıştk en uzun ayrılığımızdı bu onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlamıştım:( sorunumuzun şu ki herşey eskisi gibi değil ki ben öyle olmasını istiyorum :( benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor :( barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler? hem benide facebook hesabından silmiş çok garipp geldi bana sinir oldum. artık kimsenin ilişkmizi bilmesini istemiyorum 3 yıldır bu konuda hem zararlı çıktık şimdi kimseler bilmesin diyor. Acaba bir sorun yoksa ben mi abartıyorum.

canım birsey söylicem ama kızma lütfen ayda 2 kez gördüğün br insanı ne kadar tanıyabilirsin onun hakkında ne bilebilirsnki.ne yapıyo ne ediyo kımlerle görüşüyo arkadasları kım bilgin varmı acaba.bu sifre meselesine gelincede tabiki herkesin özeli var seninde var onunda var.herkesin bir duvarı var hayatı var simdiye kadar sifresini vermıs bundan sonrada bilme bizim ilişkimizi kımse bilmesin dyosa artık bu adamın haytnda baska biri var bunuda söylemeden geçemiyecem.

uzun uzun konuştuk saçmalama ben seni seviyorum yanlış yapıyorsun yoksa seni aldattığımı mı düşünüyorsun olamaz öyle bir şey ben öyle birimiyim diyip durdu... ama şifremi vermem diyor :) sinirden gülüyorum... doğrusu daha fazla ısrar edipte kendimi küçültmek istemiyorum. Onu çok seviyorum kestirip atmakta istemiyorum aslında.

Sende inanıyor musun ?

Erkek arkadaşın %99 ihtimalle seni aldatıyor ya da gizlediği birşeyler var..

Üzgünüm ama bu böyle..

Ben eski erkek arkadaşım ile ayrılıp barıştığımda bana şifresini vermedi..Aynen dediği şekilde beni ilişki durumuna eklemeyi bırak, ilişkisi yok yaptı..Eklesene dedim hayır dedi..Biri mi var dedim kurban olurum sana, seni çok seviyorum aldatırmıyım hiç..Ama vermek istemiyorum güven artık bana dedi..

Bende dedim ki ona ; tamam canım ama bir gün sana aniden yanımda adreslerine girmeni söyleyebilirim ve sen itiraz edersen hiç iyi olmaz dedim..

Bilgisayarıma key logger kurdum..Bi gün iş yerime gelince hadi bakalım paşa girde görelim şu şifresini paylaşmadığın kıymetli facebookunu dedim..

Aaa hemen girdi göğsünü gere gere..Baktım ne mesaj ne başka bişey temiz pırıl pırıl..

Ama key logger sayesinde hem msn hem face şifrelerini aldım..

Ama görmennn gerekk nasıl yazışıyor kızlarla..

Kızın tekine malum yerini kastederek diyor ki aman altı üstü 100 gr et parçası herkeste var :53: Seninkini kıymetli kılan ne ???

Diğerine de sevgilisi yok gibi konuşuyor, bi gün sahile gidip bişeyler içelim falan..

Çok afedersin arkadaşlarıma mı yavşamamış ? Nelerrr nelerr..

Daha burada sayamadığım bir sürü seviyesiz şeyler..

Ama ona sorsan kuran-kitap-namus üzerine yeminler, ben onun namusuymuşum..Ailesi ile bile tanıştırmıştı düşün yani..

Bu yazdıklarım genç kızlarımıza örnek olsun..İki göz yaşına, 2 kuru yemine, sevgi sözlerine aldanıp, inanmasınlar..

Yeminler artık ağızlarda sakız olmuş..

Bence o cebine gelen mesajda doğruydu..

Aç gözlerini, çok dikkatli ol bence..

Benim durumumda senin kisi gibi ilgisizlikle başladı..Ve sonra neleeeer nelerrr çıktı..

Söze, yemine, vaade değil icraat a bakacaksın bu devirde..

Sende inanıyor musun ?

Erkek arkadaşın %99 ihtimalle seni aldatıyor ya da gizlediği birşeyler var..

Üzgünüm ama bu böyle..

Ben eski erkek arkadaşım ile ayrılıp barıştığımda bana şifresini vermedi..Aynen dediği şekilde beni ilişki durumuna eklemeyi bırak, ilişkisi yok yaptı..Eklesene dedim hayır dedi..Biri mi var dedim kurban olurum sana, seni çok seviyorum aldatırmıyım hiç..Ama vermek istemiyorum güven artık bana dedi..

Bende dedim ki ona ; tamam canım ama bir gün sana aniden yanımda adreslerine girmeni söyleyebilirim ve sen itiraz edersen hiç iyi olmaz dedim..

Bilgisayarıma key logger kurdum..Bi gün iş yerime gelince hadi bakalım paşa girde görelim şu şifresini paylaşmadığın kıymetli facebookunu dedim..

Aaa hemen girdi göğsünü gere gere..Baktım ne mesaj ne başka bişey temiz pırıl pırıl..

Ama key logger sayesinde hem msn hem face şifrelerini aldım..

Ama görmennn gerekk nasıl yazışıyor kızlarla..

Kızın tekine malum yerini kastederek diyor ki aman altı üstü 100 gr et parçası herkeste var :53: Seninkini kıymetli kılan ne ???

Diğerine de sevgilisi yok gibi konuşuyor, bi gün sahile gidip bişeyler içelim falan..

Çok afedersin arkadaşlarıma mı yavşamamış ? Nelerrr nelerr..

Daha burada sayamadığım bir sürü seviyesiz şeyler..

Ama ona sorsan kuran-kitap-namus üzerine yeminler, ben onun namusuymuşum..Ailesi ile bile tanıştırmıştı düşün yani..

Bu yazdıklarım genç kızlarımıza örnek olsun..İki göz yaşına, 2 kuru yemine, sevgi sözlerine aldanıp, inanmasınlar..

Yeminler artık ağızlarda sakız olmuş..

Bence o cebine gelen mesajda doğruydu..

Aç gözlerini, çok dikkatli ol bence..

Benim durumumda senin kisi gibi ilgisizlikle başladı..Ve sonra neleeeer nelerrr çıktı..

Söze, yemine, vaade değil icraat a bakacaksın bu devirde..

key logger diye bahsettiğiniz program nasl bir şey? bir şekilde öğrenmem için ne yaptığını böyle bir şeye başvurmam gerekicek sanırım

Canım aynı olay benim başımada gelmişti.
sevgilim öyle yapmıstı.
ama şimdi eskisi gibi.
nasıl eski haline getirdigimi anlatayım.

-taktik-

evet sadece bu.malesef ki ilişkide taktik kullanmayı yapmacık bulan ben,kullandım.ve aşırı olumlu sonuc verdı.
sımdı sevgilinin böyle davranmasının 2 nedeni var.

1)kendini agırdan satıyor.yani o eskisi gibi olsa sen onu yine bırakırsın belki diye korkuları var.seni sevse de cok sevmıyormus gibi göstermeye calısıyor yani sana böyle hissettirip daha da baglanmanı istiyor onu bırakmaman için. ''yaptıgı bir oyun'' yani.Seni kaybetmemek için.

diğer ihtimale gelirsek;
2)artık bsyler eskisi gibi degil evet ve acımasız gerçek,sen ayrılırken onu terk etmeyi bırakmayı onsuz yasamayı 3 yıllık ılıskıyı cöpe atmıssın.Oda böyle düşünüyor.bana cok deger vermedi demiştir kendi kendine ve ''herkes ederi kadar'' tarzında davranıyor.yani biseyleri degiştirmek senin elinde..

simdi sana bsey diycem bunu uygula.onun öyle yapmasını kafana takma.
sen hergun senı sevıyorum diyorsan o demiyorsa artık bırak sende deme.
o seni aramazdıgında sen arıyorsan artık arama bırak o arasın.
böyle yaptıgın zaman otomatikmen ''noldu bu kıza?'' diyecek ve senle ılgılenmeye baslayacak.eger bu olay sonuc vermezse yani ilgisizliğe devam eder aşkınız bok yoluna giderse anlaki bunun sebebi 2.neden.
yani artık eskisi kadar seni sevmemesi.
yardımcı olabilirsem ne ala.

bir de öyle denicem bakalım üstüne düştük de ne oldu bir şey yok tam tersini denemenin de bir zararı yoktur.

tatlım yasadıklarının aynısını bende yenı yasadım .ben de senın gıbı sureklı ayrılan taraftım ,karsımdakı sureklı yalvararak tekrardan barısmaya ıkna eden kısıydı .sanırım bıraz da bız de suc var .adamları canından bezdırıyoruz sureklı sureklı kaprıs yaparak .sonundapes edıyorlar ,pes etmekde degıl umutlarını kesıyorlar ılıskıden yanı guvemıyorlar .o yuzden olmuyacaklarını ınanıp (sureklı yarı yolda bıraktıgımız ıcın ) yenı arayıslara gırıyolar .benım de erkek arkadasım son tartısmamızda ortak kullandıgımız face ve msn adreslerın sıfrelerını degsıtrdı ,fotograflarmızı kaldırdı ılıskı durumunu yok yaptı .tabı ben de senın gıbı ınanılmaz bozuldum .her nekadar barısmıs olsakda sureklı kafama takıldı .degıstrmesınde kı sebeb neydı dıye? bellıkı bır arayıs ıcınde ve guvendıgı bırılerı var kı bırden boyle degıstı dedım .benım de ılıskım uzun bır ılıskıydı hemen kestırıp atmak olmuyor ama kestırmemek ıcın de huyuna hıtmeyı tercıh etseydım eger ,bu sefer ıpler tamamen elıne gecırecektı ve busefer kokten o ılıskı bıterdı .ben huyuna gıtmek yerıne ısrarla sıfreyı ıstedım .ve onun tepkısı ,sıkıldım ugrasamıyacagım oldu .tabı sok gecırdım .ne oldu kıme guvenıyordu boyle davranıyordu .ama ben ıyıce dusunup karar almak zorundaydım .bu sekılde strese yasayamazdım .ve o'na aynen sunu soyledım ; pekı o halde sıkıldıysan hersey ıstedıgın gıbı olsun ,ama sunu sakın unutma ,eger msn ve face oayı patlak vermeden ayrılsaydık ,emın ol senı kaybettıgıme cok pısman olur vıcdan azabı cekerdım ,ama su sartlar altında senı kaybettıgıme kesınlıkle pısman olmam ,tek goz yasımı bıle harcamam ,ayrılır ayrılmaz boyle face ve msn de bır arayısa gırmıs bır ınsanı kafamda dusunmek ıcın dert bıle etmem dedım ve restı cektım .o da tamam yaa ayrılalım dedı .ben ugrasamam senın bu sıfre merakınla dedı .ben de ,sıfre meraklısı ben degıldım cnm hatırlatırım sendın o ,bız daha once herseyı ortak kullandık bunu sen ıstedın .sımdı degısen neydı kararın degıstı bırden dedım .neyse uzatmaya gerek bıle yok hersey ortada dıyıp restımı koydum .cunku gercekten cok kırılmıstım ,ayrılır ayrılmaz face ve msn pesıne kosan bır ınsanı gercekten kafama takmamam gereklıydı ,snra kend aradı zaten hemen ozur dıledı benım kesın kararlı oldugumu bılıyordu .ve su anda ıyıyız Allah!a sukur olsun .kısacası sana tavsıyem eskıden nasılsan yıne aynı ol ama abartılı olma .bu olaylardan sonra sureklı onun huyuna gıdıp melek olursan bırden emın ol ıyıce sımarıcak ve ılıskı o zaman daha da kotu sarsılcak .

Back
X