- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
merhaba kızlar
benim yaklaşık 3 yıldır bir ilişkim var sevgilimle farklı şehirlerde oturuyorz ama ayda en az 2 defa görüşüyoruz 1 ay önce benim ilgisizliğimden vs. ayrıldık o hiç istemesede ben ayrıldım. 2 hafta sonra barıştk en uzun ayrılığımızdı bu onun benim için ne kadar değerli olduğunu anlamıştımsorunumuzun şu ki herşey eskisi gibi değil ki ben öyle olmasını istiyorum
benim için ölüp biten adam o değil sanki beni sevdiğini söylüyor ama ben gözlerinde onu göremiyorum eskisi gibi bakmıyor
barıştıktan sonra face ve msn şifresini vermek istemedi ilk çok kızdım ama o benim özelim veremem demesini sinir oldum. ne demek benim özelim ben kimim ki sen özelini benden saklıyorsun ayrıca 3 yıldır şifrelerimizi biliyorduk da şimdi ne oldu? bilmiyorum yoksa ben mi abartıyorum çok önemsiz bir şey mi bu şifreler? hem benide facebook hesabından silmiş çok garipp geldi bana sinir oldum. artık kimsenin ilişkmizi bilmesini istemiyorum 3 yıldır bu konuda hem zararlı çıktık şimdi kimseler bilmesin diyor. Acaba bir sorun yoksa ben mi abartıyorum.
Sizin Çıktığınızı Bilmek, İnsanlar Üzerinde 3 Yıldır Hangi Etkileri Yarattı?
Ayrıca Şifre Falan Bana Saçma Geliyor Oralara Hiç Girmek İstemiyorum..
(Ben Kocamın Cep Tel, Msn and Facebook Hesaplarını Kurcalamam.. O da Aynı Şekilde Benimkileri Karıştırmaz..)
Son düzenleme: