Sevgilim çok ilgisiz

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
Kızlar 15 günlük bir ilişkim var sevgilim çok ilgisiz davranıyo o da farkında bunun çok zor günler geçiriyo ailevi problemleri var üstüne bi de hasta oldu sanırım şu salgına yakalandı bi türlü iyileşemedi ama bu kadar da ilgisiz davranılmaz ki ona anlayış gösteriyorum o da farkında bunun ama ne yapcam bilemiyorum dün ben mesaj attım konuştuk o bi daha aramadı bugün de henüz aramadı ben de aramayayım diyorum kafam karıştı ne yapsam bu adama sıkıntısı var diye üstüne gitmiyorum ama bu kadar da olmaz ki daha çok yeni bi ilişki kendimi çok değersiz hissediyorum yardım edin ne yapayım

Dedigin gibi daha cok yeni bi iliski ve daha tam anlamiyla baslayamamis gibi gorunuyor. Arama derim. Sen elinden geleni yapmissin. Kendin surekli arayarak sanki zorla devam ettirdigin bi iliski uzasa neye yarar? Mutlu olamazsin. Birak kendine geldiginde o seni arasin. Hasta ilgilenmem gerek diye dusunup kendini zorlama. Ilgilenmissin zaten yeterince

çok iyi biri onu kaçırmak istemiyorum 30 yaşında ben 22 ikimizde bu ilişkiye evlilik niyetiyle başladık ciddi düşünüyoruz eğer anlaşabilirsek seversek tabi artık hayatımıza giren kişinin eşimiz olmasını istiyoruz birbirimize çok uygunuz tabi bunu söylemek için erken ama şimdilik böyle görünüyo onu kaçırmak istemediğim için çok doğru adımlar atmalıyım

bu arada ben boğa burcuyum o da yengeç

yengeç erkeğini bilen varsa yazsın ltf bu öküze nasıl davranılır

Su mesajinla o kadar cok kafami karistirdin ki anlatamam. Onu kacirmamam lazim ne demek? Tren mi bu? Dunyadaki tek erkek mi? Niyeti ciddiyse sana gelecekteki karisi gozuyle bakip bu kadar ilgisizse, neden bile bile mutsuz bi evlilige hevesle kosuyorsun? Ayrica onu kacirmamam lazim dusuncelerini admaa da yansitmissindir. Ve o da senin icin ugrasmayi birakmis iste. Ceptesin, daha fazla feth edilecek birsey kalmamis, adam da rahatina bakiyor. Kotu olani, senden habersizken gayet rahat olmasi...

dedigin gibi daha cok yeni bi iliski ve daha tam anlamiyla baslayamamis gibi gorunuyor. Arama derim. Sen elinden geleni yapmissin. Kendin surekli arayarak sanki zorla devam ettirdigin bi iliski uzasa neye yarar? Mutlu olamazsin. Birak kendine geldiginde o seni arasin. Hasta ilgilenmem gerek diye dusunup kendini zorlama. ılgilenmissin zaten yeterince

ben de öyle düşünüyorum sabırlı anlayışlı bi insanım ama o kadar da değil kendimi çok değersiz hissediyorum şu ailevi sorunları bi atlatsa ya offf en büyük sorun bu aslında

hastalık da cabası oldu çok fena durumda en azından iyileşse en azından biraz daha ilgilenir diye düşünüyorum

anlayışımın sabrımın da şeyini çıkarmasın

Daha da aramaycağım ztn yaptığının nasıl olsa farkında yaklaşık bi haftadır sabır gösteriyorum ama tırnaklarımı çıkarmanın vakti geldi :47:

şimdi tek düşündüğüm yaptığının ztn farkında ben bundan rahatsız olduğumu söylesem mi hiç sesimi çıkarmasam mı

ben de öyle düşünüyorum sabırlı anlayışlı bi insanım ama o kadar da değil kendimi çok değersiz hissediyorum şu ailevi sorunları bi atlatsa ya offf en büyük sorun bu aslında

hastalık da cabası oldu çok fena durumda en azından iyileşse en azından biraz daha ilgilenir diye düşünüyorum

anlayışımın sabrımın da şeyini çıkarmasın

Olmasi gerektigi gibi bi iliskide ilgisizlige sabir gostermenin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Seven adam ilgilenir. Ilgi, aklinda olmakla baslar. Eger adamin aklindaysan arar sorar. Ilgi gorev gibi degildir, kendiliginden gerceklesir. Adamin aklinda degilsen, zorla aldigin ilgi bir iki gun sonra biter.

Kendini ve ilgisini o sana ispatlasin. Ilgi dilenemezsin. Yoksa yoktur..

Oluruna bırak, daha çok yenisiniz kendini çok bağlama, olursa olur olmazsa olmaz gibi davran.

5dk aralıklarla yazdıgınızı gözününde bulunduracak olursak... sevgilinizin ilgisiz degil, sizin sabırsız oldugunuz izlenimi uyandı bende.

ama çok yeni bi ilişki aylardır süren bi ilişki olsa ve hiç aramasa daha anlayışlı olurum ama daha 15 günlük bişeyde ne sıkıntın olursa olsun biraz ilgilenir insan en azından bi mesaj atar ya

kafam çok karıştı biraz daha sabretsem mi yoksa aramasam mı çok zor günler geçiriyorum diyo kafam çok karışık diyo bi de çok hasta en azından bi hafta daha dayanıp iyileşmesini beklesem mi yoksa tavrımı koysam mı

çantada keklik gibi görmesini de istemiyorum ama bunaltmak da istemiyorum

ona anlayış gösterdiğimi söyledim çok karışık bi durum

zor günler geçiriyor iigilenemiyor anlayış mı göstereyim kısasa kısas mı yapayım bilmiyorum

aramıyo diye bende aramasam araya soğukluk girer diye korkuyorum ztn yeni başlayan bi ilişki

Son düzenleme:
15 günlük ilişkide ilgisizlik normal değil ki... hasta falan diye kendini kandırma bence. altı üstü grip yani duyan da kanser oldu sanır...

bence boşvermelisin, senden çok hoşlandığını düşünmüyorum, kırılma ama...

15 günlük ilişkide ilgisizlik normal değil ki... hasta falan diye kendini kandırma bence. altı üstü grip yani duyan da kanser oldu sanır...

bence boşvermelisin, senden çok hoşlandığını düşünmüyorum, kırılma ama...

hastalıktan çok ailevi sorunları olduğu için kafam karışıyo sadece hasta olsa ve ilgilenmese o zmn başka

ama yine de 15 günlük bi ilişkide ne kadar skıntın olursa olsun insan en azından günde bi kez olsun arar mesaj atar di mi haksız mıyım aile parçalanmak üzere diyo ama

karışık durum sanrım en doğrusu aramamak ama sitem de etmemek en azından bi süre daha

bu kadar çok katlanırsam ilgisizliğine iyice çantada keklik görecek beni ilgilenmesem de benim nasıl olsa diyecek

Son düzenleme:
hastalıktan çok ailevi sorunları olduğu için kafam karışıyo sadece hasta olsa ve ilgilenmese o zmn başka

ailevi sorunlardan kastın ne bilemiyorum ama, düşünsene daha yepyeni bi ilişkin var ve arayıp sormuyorsun.

hadi diyelim haklı sebepleri var, çok büyük sorunlar yaşıyor... bence yapman gereken kendi hayatına dönmen, seni istiyorsa gerçekten, sorunlarından kurtulduğunda gelecektir. ama sen illa ki onu bekleme yani, hayatına bak...

Back
X