çok iyi biri onu kaçırmak istemiyorum 30 yaşında ben 22 ikimizde bu ilişkiye evlilik niyetiyle başladık ciddi düşünüyoruz eğer anlaşabilirsek seversek tabi artık hayatımıza giren kişinin eşimiz olmasını istiyoruz birbirimize çok uygunuz tabi bunu söylemek için erken ama şimdilik böyle görünüyo onu kaçırmak istemediğim için çok doğru adımlar atmalıyım
bu arada ben boğa burcuyum o da yengeç
yengeç erkeğini bilen varsa yazsın ltf bu öküze nasıl davranılır
dedigin gibi daha cok yeni bi iliski ve daha tam anlamiyla baslayamamis gibi gorunuyor. Arama derim. Sen elinden geleni yapmissin. Kendin surekli arayarak sanki zorla devam ettirdigin bi iliski uzasa neye yarar? Mutlu olamazsin. Birak kendine geldiginde o seni arasin. Hasta ilgilenmem gerek diye dusunup kendini zorlama. ılgilenmissin zaten yeterince
ben de öyle düşünüyorum sabırlı anlayışlı bi insanım ama o kadar da değil kendimi çok değersiz hissediyorum şu ailevi sorunları bi atlatsa ya offf en büyük sorun bu aslında
hastalık da cabası oldu çok fena durumda en azından iyileşse en azından biraz daha ilgilenir diye düşünüyorum
anlayışımın sabrımın da şeyini çıkarmasın
şimdi tek düşündüğüm yaptığının ztn farkında ben bundan rahatsız olduğumu söylesem mi hiç sesimi çıkarmasam mı
bence direk arayip sormayi kes. Eger o arayip, niye aramadin diye sorarsa soylersin iliskiden beklentilerini
15 günlük ilişkide ilgisizlik normal değil ki... hasta falan diye kendini kandırma bence. altı üstü grip yani duyan da kanser oldu sanır...
bence boşvermelisin, senden çok hoşlandığını düşünmüyorum, kırılma ama...
hastalıktan çok ailevi sorunları olduğu için kafam karışıyo sadece hasta olsa ve ilgilenmese o zmn başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?