sevgilim çok kıskanç!

Ben bi sure sonra alismistim takmiyodum bile, kendi kendine parliyo kendi kendine sonuyordu asiri kiskançti ! akrep burcu birde..
Hatta bazi tanidiklarim kiyafetine suna buna karisir sen gelemezsin oyle seylere falan dediler ( ben de koç'um ozgurlugume asiri duskun ) ama askim hiç kiyamaz bana ben alirim elbiseyi ona fazla açik gelir yuzunden anlasilir ama beni kirmaya kiyamaz, giyidigimde de iltifatlara bogar beni
Evlilige kadar goturmek istiyosan sabirli olmalisin ve hep iyilikle anlatmalisin bir sure sonra girer kafasina

Son düzenleme:
aşırı kıskanç erkeklerin mutlaka bir haltlar karıştırdıklarına inanırım ben yapıyorsam o da yapar diye düşünüp bu kadar kıskanç oluyorlar sen de dikkat et derim.

bu derece kıskanç olmasının nedeni, kendi içindeki güvensizlikten kaynaklanabilir. yani adam daha kendine güvenemiyor, senin onu aldatabileceğini düşünüyor, ama onun bilinçaltında seni aldatma düşüncesi var... anlatabildim mi bilemiyorum. bir yerde okumuştum bunu.... o nedenle aşırı kıskanç kişilere güvenmemek gerekir diye düşünüyorum...

aşırı kıskanç erkeklerin mutlaka bir haltlar karıştırdıklarına inanırım ben yapıyorsam o da yapar diye düşünüp bu kadar kıskanç oluyorlar sen de dikkat et derim.

bu yorumunuzu okumadan yazdım ilk yorumumu. aynı şeyi düşünüyormuşuz. bu durumu ben psikoloji ile ilgili bir yazıda okumuştum... buna psikolojide "yansıtma mekanizması" deniyor...

Son düzenleme:
Ayy sevgilim ve bende kıskancız

O da benim kıyafetime karışıyor ve bu durum genelde ufak bir tartışmayla sonlanıyor

Gerçi artık eskisi kadar değil, git gide azalıyor sanırım.

Arkadaşlarım konusunda da o iyi bu kötü falan der.

Tek bir arkadaşım için kötü demişti o da kötü çıktı hakikaten

Eskiden telefondaki mesajları falan karıştırırdı onu da bıraktı artık

Sosyal sitelerde ise bütün hesaplarımı kapattı tabi aynı şekilde o da.

Şimdi kullanıyoruz, ne onun listesinde ne benimkinde yanlış anlaşılabilecek kişileri barındırmıyoruz

Bence hastalık derecesinde olmadığı sürece kıskanmak ve kıskanılmak ilişkinin tuzu biberi :) sevgilimle birbirimizi çok kıskanırız güvenmediğimizden mi hayır :)dışarıya güvenmiyoruz :) sende onu kıskan ama abartarak ozaman hatasını anlar hemen yada gözdağı ver sen bana guvenmıyosun kalbım kırılıyo falan gıbı :)

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Eğer yasakları kaldırabiliyorsanız bırlıkte olabılır onun sozunden cıkmadan ılıskıyı devam ettirebilirsiniz ama aşk gecıcı arkadaslar o genclık askı sevdası gecınce yerını saygı sevgı alınca ınsan yası ılerleyınce karsısındakı adamın kendısıne karısmamasını ve sıkmamasını ıstıyor sımdı hersey guzel gorunuyor ama yıllar sonra sakladıgınız askınız ıcın kenara ıttıgınız kısılıgınız baş gostermeye baslayınca ozaman daha zor olabılır hersey ıyı dusunun derım asırı kıskanc bır adamla nasıl bır omur gecırırım dıye

O sana güvenmediginden degil , cevrendeki erkeklere güvenmiyor.
Sen simdi kendini süsleyince diger erkeklerin dikkatini cekip sana bakacaklar ve buda onu istemiyor.

bir insan tek bir huyu ile sevilir yada tek bir huyu yüzünden sevilmez diyemez kimse. sen onun karakterindeki başka özelliklerini çok seversin ama aşırı kıskanç olur , olsun , bir insanın seni sahiplenmesi ne güzel .

hem inan zamanla azalıyor , o da farkına varıyor. sen zaten hangi konularda dikkat etmezsen tartışıp ayrılırsınız biliyorsundur biraz daha dikkatli olursan ve azıcık da alttan alttan anlatmaya onu yumuşatmaya çalışırsan zamanla bir sorun kalmaz.

umarım hep mutlu olursunuz :)

Vaovv......

Valla benim sevgilim de aşırı derecede kıskanç ,ama bu hic bir soruna yol açmıyo bizde..Çünkü onun istemedigi şeyleri yapmıyorum daha dogrusu benimde fikrim aynı oluyo genelde.İlişkimizin ilk zamanları sorun oluyordu ama zamanla birbirimizi tanıdıkca hic bir sorun kalmadı.1,5 senedir beraberiz hiç tartışmamız olmuyor diyebilirim çok şükür.Beni kıskanmasa ben bir eksiklik hissederim heralde

Arkdaşlar merhaba benim de sevgilim her sevgili gibi kıskanç fakat biz daha yeni tanıştık yani beni çok sevdiğini söylüyor.Beni birkaç ay önce görmüş ve anca açıldı. Benim içerisinde erkeklerin de olduğu arkdaş grubum var ve ayda bir görüşürüz fırsat buldukça çay içeriz. Erkek arkdaşım benim sadece kızlarla görüşmemi istiyor ve eğer karışık grup olursa bensiz gidemezsin diyor. Ben pek alışık değilim bu duruma daha önce karışanım olmadı çünkü.Sizce bunda bir sıkıntı var mı? Yani normal mi böyle düşünmesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…