Sevgilim çok sessiz hiç konusmuyor :(

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
28
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgilim zaten çok çok konuşmayan bir insandı.5 aydirda borçları var ve bitmiyor.Ona kızıyorum su yüzden ; bana şu durumda tutamayacagi sözler verip duruyor.gelecekle ilgili vaat etmesi normal her insan yapar ama çok basit sözlerini bile yapmıyor.yapmasin bana bisey o sorun değil ama devamlı kendi söz verip tutmuyo ve guvenimi sarsyo.Borclardan sonra psikolojisi bozuldu ve iyice saldı kendini yani destek olmaya çalışıyorum ,fikir veriyorum.yani en azından birşeyleryapmasi için çünkü gece sabaha kadar uyumuyor akşama kadarda kalkmıyor bu şekilde olmaz ki diyorum ki çalış dükkanı var acmiyo.Benlede iletişimi eskisi gibi değil çok sevdiğini biliyorum ama duygularını paylaşmıyor benle de.fikir verir misiniz onun için yapabileceğim bi şey var mi

Durum vahimmm kalkip kendini güzelce bi silkelemesi lazim dükkanida var milletin borcu olur cikar yol arar bulamaz sennkinin dükkani var umutsuz umutsuz gece oturup gündüz uyuyor bence sen yol yakinken bu sevdadan vazgec ileride daha mutsuz olmamak icin aşk karin doyurmuyor bunu zaman gectikce anlarsn..

Bende mantken öyle düşünüyorum bitti diyorum bitmiyor yine sözler veriyor kendime çeki düzen vericem diyor yumusuyorum tabiki komple bitirsem benm elimde. ben daha çok sizden davranış biçimim nasıl olmalı ona karşı ki kendine gelsin??

benim bir arkadasimin nisanlisida sabaha dogru yatar aksam kalkardi isinide bu sebebten kaybetti kac yildir issiz borc desen nirvanada ama onun malesef madde bagimliligi var :/

destek olmaya çalışıyormuşsunuz ve hiç çabası yoksa sevgilinizin bence siz tekrar bir düşünün derim
bu şekilde onunla yaşamak istiyormusunuz

Evet işte bende buna kızıyorum tembel yani böyle gece uyumayp sabah uyanmamasi beni sinir ediyor bende onla birlikte cidden çok bunaldm yani ona bazen agzma geleni diyorum ama beni o konuma getryo sonra pişman oluyorum üstüne gittim diye ben suçlu hissediyorum

kesinlikle bitirin düzelipte gelsin kendinizi de yakmayın
kusura bakmayın bana sormadınız ama dayanamadım cevap yazdım

kesinlikle bitirin düzelipte gelsin kendinizi de yakmayın
kusura bakmayın bana sormadınız ama dayanamadım cevap yazdım
Rica ederim ben herkesin fikrini istiyorum zaten.ben gerçekten bitirdim çok kez ama bitmedi yani bi gün ble ayrlk sürmedi evet benim hatam belki ama sevyrm onu ve düzelsin istiyorum ben

Maddi sorunlari yüzünden evet bunalmis olabilir bunu normal karsilarim. Ama maddi sorunlari oldugu halde niye birseyler yapmiyor? Bunu sordunmu. Sorun olan bence zaten borcu (burada ne icin oldugu önemli birtek) olmasi degil birseyler degistirmeye calismasi ama bunalimdaysa oda zor aslinda off. Ne icin yapmis o borcu? Dedigim gibi benim arkadasimin nisanlisi malesefki o sebebten batti.

Benim erkek arkadasiminda maddi zorluklari oldu issizde kaldi bizde beya zorlu bir sürec gecirdik. Icine kapandi. Simdi sükür asti bunlari ama zaten elinden gelenide yapmaya calisti. Oda bir ara bunalimdaydi ve sacma sacma konusuyordu. Simdi Allaha sükür iyiyiz.

benim bir arkadasimin nisanlisida sabaha dogru yatar aksam kalkardi isinide bu sebebten kaybetti kac yildir issiz borc desen nirvanada ama onun malesef madde bagimliligi var :/
Allah korusun kotu alışkanlığı yok ama sanki laf duymaya mi alsti tenbellkten mi.diyorum ona bu şekilde olmaz diye benm borcum öyle çalışmak la kapanmaz sen anlamyosun diyo ama boş durmak mi lazım en azından insanlar çalışıyor der diyorum çünkü çevreside saygı duymuyorum artık herkes arkasından konusuyormus ben bile duydum

evet kötü bir durum ne borcuymus bu? Birde ödemekle kapanmayacaksa nasil kapanacakmis milyon dollarlarmi nedir? O anlamiyorsunu hepsi diyo Herkezle kötü olduysa bunalimda olmasi normal ama üstündeki ölü topragi atmali

Ama canim sende bir yere kadar destek olabilirsin senide sürekli terslerse kaybeder yakinda

Canim inan sordum bu kadar borcu nasl yaptın öyle gezmeye tozmaya giden biride değil öyle yesin bilmiyorum diyo.ailesine bile demiyo nedenini.ama iddia gibi bi alışkanlığı var herkes ondan böyle battgni söylüyor futbol iddiası internetten oynuyordu ve yüklü para veriyordu.simdi de oynuyomu bilmiyorum ama 10bine yakn borcu var şu an ve azalms halı bu.mesela elinde bin lira mi var iddiaya veryo kzyrm yapma dye bana bin lira beni kurtarmaz anlamyosun benm çoğaltmak gerekiyor diyor binevi kumar valla nasıl davransam bende bilemiyorum o nedenle buraya yazdim

Onunla devamli konuşman gerek böyle olmayacağini yata yata bir yere varamayacağini söylemen gerek.. Borc lu omduğu kişi kapiya dayaninca ne yapacak bunu düşünmeli şuan sevgilin pskolojik olarak bunalimda belli yani birinin onu tutup kolundan kaldirmasi lazim işine gücüne bakmasi lazim benm eşimde borctan dolayi sabaha kadar uyumaz daha sonra sabahta kalkmazdi ve kafasina dank etti suan gece yine uyumuyor uyku tutmuyor ama erkendende kalkip işine gidiyor çünkü bunalimla bir yere varilmayacagini anladi

Bu arada kotu alışkanlığı yok dedimde evet iddia var onu nasl unuttuysam.beni terslemez asla güzel davranır ama herşeyi laf icraatte bisey yok

Uff sacmalamis insan bilmezmi ne borcu oldugunu. Iddiadir o zaman ve hala oynamaya devam ediyor. Ve hatta devam ederek o borcunu kapatacagini düsünüyor bu da bir bagimliliktir. 10 bin calisarak gayete kapatilir beyzadenin calisasi yok galiba. Ben pek güven vermedi malesef sevgilin. Böyle aliskanliklardan vazgecmek cok zor.

Aynısı ya niye uyumuyorsun diyorum düşünmekten diyo inşallah oda düzelir alacaklılar yazıp duruyor zaten her gün inan telefonunun şarjı dayanmıyor ama o ailesinden bekliyor diye düşünüyorum benden bile para istedi ve demek istemedim burda bile.ki verdimde bi kaç defa zamanında geri vermedi ve zor duruma düstum ve ayrldm bidaha sana asla para demycm ben ne aciz insanms kz arkdsmdan para istedim dedi üzldm yine ben üzldm.ama tekrar istedi daha yeni bende vermedm ve söz vermiştin bi erkeğe hiç yaksmyo bu haller sende bi sorun var bence dedm ve ozrdledi napm mecbur kalyrm dedi ayrıl diyecdgnz için bunları dememstm çünkü ayrlmam gerektgnn farkndaym ama kolay olanı değilde hani başka turlu bi yolunu aradm işte bende

Evet biliyor ama demiyo hatta ben bazı şeyleri telefonu kurcalayp ogrenyrm cnku blmem gerek benden sakladığı bi şey varmı diye güvenmiyorum artk ona oda senle para meselelerini konuşmak istemyrm zoruma gidiyor diyo.guya oynamayacakms bi daha bilemiyorum tekrar konusmalimiyim su an uzaktayz zaten yani ne şekilde konusucam ne diyerek çünkü konuştuğum zaman bu meseleleri bunaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…