Ah be canım neden kendine bu eziyeti yapıyorsun....Merhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
direk polise gidin şikayet ve uzaklastırma kararı alın. Eğer gerçekten ayrılmak ıstıyosanız. cocuklarınız da varmıs tehdıt mesajlarını saklayın alabılıyosanız darp raporu alınMerhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Yol yakınken kurtulun bu sevgili müsvettesinden,canınızı sokakta bulmadınız değil mi?Merhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
acaba az önceki fake eltime alinan hastane cikisi seti yazarlari yine mi isbasinda?Merhabalar ben 34 yaşında bir kadınım 2 oğlum var boşandım 1 yıl önce biriyle tanıştım ve sevgili olduk ama sürekli guvensizlikler sürekli tartışmalar baya yıprandık artık tamamen güvenim kalmadı ama ayrılmak istediğimde sevgi bu kadar basit degil seviyorum ayrilamazsin deyip tehtit şiddete başvuruyor korkuyorum. Ne yapacagimi da bilmiyorum.
Mesaj olarak tehtit mesajı atmıyor direk işyerime yada evime çıkıp geliyor polise gideyim diyorum ailem bilmiyor ve onlardan uzak yaşıyorum ve polis çevresi çok geniş birşey yapmazlarsa yine ve daha beter üzerime gelir diye korkuyorum..direk polise gidin şikayet ve uzaklastırma kararı alın. Eğer gerçekten ayrılmak ıstıyosanız. cocuklarınız da varmıs tehdıt mesajlarını saklayın alabılıyosanız darp raporu alın
Korkuyorum bende aynı olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözüm olarak tek aklıma gelen şey işi gücü bırakıp gitmek ama oda zor beynim duracakAh be canım neden kendine bu eziyeti yapıyorsun....
Dün haberlerde iki evladı yanında sevgilisi tarafından öldürülen o masum kadını görmedin mi?
Allah korusun sende mi öyle olmak istiyorsun?
Kendini düşünmüyorsan evlatlarını düşün nolursun...
Bunu gerçekten istiyorum ama korkuyorumYol yakınken kurtulun bu sevgili müsvettesinden,canınızı sokakta bulmadınız değil mi?
Darp raporu alıp şikâyetçi olacaksınız...Korkuyorum bende aynı olmak istemiyorum ama ne yapacağımı da bilmiyorum çözüm olarak tek aklıma gelen şey işi gücü bırakıp gitmek ama oda zor beynim duracak
Polis çevresi geniş fazla tutmazlar ve uyari ile hemen bırakırlar muhtemelen ya sonrasıDarp raporu alıp şikâyetçi olacaksınız...
Yaptıklarına boyun egmeyin ailenize durumu bildirin
Daha yeni kayıt oldum fake değilim nasıl ispat etmemi istiyorsunuz
madem gerceksiniz bunu yasarken 2 cocugunuz nerdeydi?Arkadaşları ile görüştürmez kıskanç tanımam kimseyi yani bakım yapmamı birakmami o istiyor genelde kilo al bakım yapma ben seni yine seviyorum diyor ama bu nasıl sevgi ki boğazımı sıkıp kafamı yere çarpıyor bunu yaşadım daha dün akşam ölecem sandım
Diğer konuları görmedim galiba yaaa. Hep aynı şeyler mi?
Sizden yardım değil sadece konuşmak istedim hani bi çıkar yol bulunur ne bilim en azından destek olursunuz diye ama haklisiniz hata bendeki buraya bu şekilde konu açtım hani kadinlar klubu ya kadınlar birbirine destek ya neyse boşverinSikayet etmiyorsunuz çevresi geniş bir şey yapmazlar diye. Darp raporu almıyorsunuz. Aileniz başka şehirde, çocuklarınız da. Onların yanina gitmeyi akıl edemiyorsunuz. Yardım edin diyorsunuz. Ne yapalım? Ne bekliyorsunuz siz söyleyin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?