Sevgilim çok üzgün ve ben ne yapacağımı bilmiyorum:(((

astemerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
30
1
36
Adana
8 aylık bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz aramızda bir sorun yok,fakat bundan 2 ay önce anne ve babası ayrıldı üstelik babası başka bir kadınla evlendi hayatı darmadağın oldu.Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı..şimdi hiç bir şeyden zevk almıyor onu nasıl mutlu edebilirim bilmiyorum...başka bir sorun da ilerde evleneceğimiz zaman ailem çok titizdir bu konularda sırf babası öyle diye vermezler napcam ben git gide bağlanıyoruz birbirimize ama onun bi suçu yok:43: siz olsanız naparsanızz

Son düzenleme:
Ailesinde sorun yaşanmış olmasında onun hiç bir suçu yok ki
Babasının yapmış olduğu 2. evlilikte ne sizi ne onu ne de sizin ailenizi ilgilendirir.Gerçekten seviyorsanız birbirinize destek olmalısınız.Babandan çekiniyor olmanı da anlıyorum ancak bu durum öncelikle aranızda problem olmamalı bir şekilde babanızı razı edebilirsin cnm..

ona babasının yaptıgı bu pisliği hiç önemsemiyormuş gibi davranmalısınız.eskiden nasılsanız şimdide o ayarda olmalısınız en azından sevgilin bu dönemi atlatana kadar..hayatta herşey olabilir herkesin basına herşey gelebilir ki bu onun kontrolunde yapılmış bişey deil..annenin babanın basına gelmeyecegi ne malum?(allah yaşatmasın tabi.)
zamanı gelince aileni bu şekilde ikna etmelisin cnm.allah yardımcın olsun..

Ona destek olma evrenizde mümkün olduğunca onun ailesiyle/babasıyla ilgili olumsuz yargılarda bulunmayın.

Hashas dönemde olduğundan dolayı bu onu daha çok incitebilir...

Bir süre siz pasif konumda olun, dinleyici konuma geçin. Fazla sıkmadan ve üstüne gitmeden ona yapıcı sorular yöneltin.

Mümkün olduğunca sorularla içine inmeye çalışın bu yolla biraz onu hafifletebilirsiniz. Biraz zaman sadece...

Son düzenleme:
yaninda olman onun icin yeterlidir. baska ne yapabilirsin ki ?
sizin evlenmenize gelince, 5 parmagin 5 i de bir degildir.. gerci bu konuda seni anlamam imkansiz. bellki farkli kulturlerden geliyoruz. sana ii sanslar

Cok zor bi durum,seni cok iyi anliyorum.Benimde erkek ark. surekli uzgun,mutsuz ve sikintili. Ancak durumu daha zor, babasini kaybetti. Ne yapsam, ne etsem ne desem, olmuyo duzelmiyo:( onu oyle gordukce bende mafoluyorum. Iyice icine kapanik oldu, benlede o konuda cok sey paylasmiyor ama biliyorum hep mutsuz. 1 yildir elimden geleni yapiyorum ona destek olabilmek icin ama pek i$e yaramiyor sanirim. Ugrasiyorum iyi olsun diye olmuyo sonra olan bana oluyo.. Cok zor arkadasim, dilerim siz iyi bir sekilde atlatirsiniz.. Sanirim yapabilcegimiz pek birsey yok, sadece zaman..

Back
X