Sevgilim çok zengin

Impressionsharee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
43
21
38
29
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım başarılı bir iş adamı bir etkinlikte tanıştık ancak inanılmaz zengin. Ben normal bir çalışanım. Başarılı bir kariyerim var ancak Türkiye şartlarında çok da iyi bir gelirim yok yeni mezunum zaten. İlişkimiz daha çok yeni aramızda maddiyat hiç sorun olmadı ama ilerde olur mu bilmiyorum ve şu an da nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Onun yaşayış şekliyle benimki çok farklı ben Ay sonunu zor getirirken o inanılmaz paralar harcıyor. Ben şu ana kadar onun benim için para harcamasına pek müsaade etmedim etmem de zaten ama hep böyle diken üstünde mi olacağım bilmiyorum. Asla parayı sorun edecek biri değil zaten o da çalışarak kazanmış ben de zaten ondan durumumu saklamıyorum ancak hep kendimi kötü hissediyorum. Ortak bir noktada buluşabilecek miyiz bilmiyorum. Ona kalsa sorun yok hatta bana kızıyor bırak senin için harcayayım diye ama yok yapamıyorum. Biliyorum bunu sorun edecek biri değil hatta bana hayran olduğunu çünkü çok başarılı, zeki, güçlü biri olduğumu hep söyler ama bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Bazen benim de maddi sıkıntılarım var batarsam sen bana bakarsın artık diyor ama o kadar belli ki ben kendimi kötü hissetmeyeyim diye söylüyor çok da tatlı bir hareket bence ama bilmiyorum şu "para avcısı kız" konumuna düşme korkusu kafamı çok kurcalıyor. Bir de çok yanlış ama etraftan da çekiniyorum. Kendi arkadaşlarıma bile söyleyemedim onu onlar bile belki buldu zengin adamı diye düşünür diye. Durumlar sıkıntı yani sizden yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Başlık biraz tuhaf olmuş

Valla çok zengin bir sevgilim olsaydı hiç de arkadaşlarıma söyleyememezlik yapmazdım ne alaka yani?? Böyle birşey nasıl aklınıza geldi ki?? Benim aklıma direk iki şey geldi ya gerçekten özellikle zengin birini istediniz ya da çok film izlediniz.. Bunun telaşına da düşmek ne bilim

Tam olarak sizin aklınıza gelen ilk şey başkalarının da aklına gelmiştir diye söyleyemedim. Malum günümüzde her kız "zengin koca avcısı" sanıldığı için o konuma düşmemek adına kendim de ilişkimden emin olmadan söylemek istemedim. Sadece beni gerçekten tanıyan yakın arkadaşlarım biliyor

Keşke benim de kocam çok zengin olsaydı hiç sorun etmezdim milletin işi konuşmak orta halli biriyle olsaydınız da söyleyecek bir şey bulurlardı. O yüzden çekincelerinizi bir kenara bırakın insanlar da canlarının istediğini söylesin. Siz ilişkinize odaklanin önemli olan erkek arkadaşınızın gözünde nasıl biri olduğunuz, birbirinize değerli hissettiriyor musunuz buna bakın. Çevrenizdeki insanları duyarsanız asla mutlu olamazsınız.

Yani ben basligi gorunce icimden gecirdim,Sevgilim cok zengin ve benimle ilgilenmiyor sekilinde bir icerik bekledim.
Hatta gelirken kafamda bir ozlu soz bile vardi.Ama oyle olmadi,olamadi :)
Bir sure sonra kendisi olmasa bile cevresi senin hakkinda atip tutabilir.Seni yakistirmayabilirler.
Konusma her daim var,ikili iliskiler hakkinda konusmayi seviyor bu insanlar.Senin durumunda ekstradan gelir farkida goz onunde olur.
Olur ki ayrilirsaniz,adam zaten zengin,kizi kullandi ve birakti seklinde dedikodular da donebilir.
Bu senin hatan degil.Bizim milletin yasam tarzindan kanaklaniyor.
Zenginler genelde parasiyla oynasir,iyice tani derim ben.

Zengin sevgili bir sorun değildir. Sevgili neticede, bugün var yarın yok. Asıl problem teşkil eden zengin kocadır :)) elde tutmak elde etmekten daha zordur. Şimdiden kendinizi sıkmayın, bırakın makul seviyede para harcasın, erkek olduğunu hissetsin :) medeni kanundan dini esaslara her kaynakta evi geçindirme sorumluluğu erkeğindir. Sizin ondan çok kazanma, harcama, yaşam standardı oluşturma gibi yükümlülükleriniz yok. Rahat olun

Evlenene kadar evlilik masrafı hariç gereksiz hiçbirşey talep etme , zaten şuan bile maddi bişey kabul etmiyorsun, senin kaliteli bir insan olduğunu biliyordur zaten , kendini bu kadar kasma akışına bırak, adam gibi adamsa zaten ilerde bunu yüzüne vurmaz , önemli olan duygularınızda samimi olmanız, bence fazla takılma sen kendini bildikten ve karakterinden ödün vermedikten sonra gerisi önemli değil, yeterki açgözlü olma ama evleneceğin zaman yapılması gerekenleri tabiki de yapmalı, sende elinden geleni yapmaya çalışırsın ..

bunu kafaya takmak yerine kendisini tanımaya mutlu olmaya bakin derim.

Bunlar bilincdisinin disa zuhur etmesinden olusan dusunceler. "Zengin kocayi kapti" "para avcisi kiz" bunlar hep aslinda sizin kendi dusunceleriniz ve etrafinizda birisi bu sekilde iliski yasasa sizin kullanacaginiz tanimlamalar.

Allah başka dert vermesin Ne güzel işte hem seviyor hem zenginse hem düzgün biriyse bundan daha güzel ne olabilir zamanla alışırsın ciddi düşünürseniz senin paran benim param muhabbeti de olmaz daha rahat olursun bence

Ahh keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa. Şevval Su Akcan denen pis zengin koca avcıları gibiler varken siz melek kalırsınız. Şevval Su denilen zengin koca avcısı sinsi hastalarının bile doktorla konuşmasına izin vermiyor. Beraber olduğu doktor tanınmış bir plastik cerrah ve evli. Bu yılan bunu bildiği halde karısından ayırıp yapışmış adama ve adamın yakasından düşmüyor. Kene gibi yapışmış. Ama doktor beyin karısını tanımadığım halde hayranım. Nasıl bir asalettir ki kocasını geri alma çabasında bulunmuyor. Gerçi düşük bi kadın karşısında neden asaletini düşürsün o da haklı. Şevval su denilen pislik ucuz orta malı kadınlarla beraber olan erkekte kendi adını lekeliyor bu yüzden doktor beyede üzülüyorum. Resmen kariyerine o pislik ucuz karaktersizle leke sürüyor.

İlla zengin erkeklerde birileriyle evleniyor. Benim tespitim okulda tanıştığı kızlardan ya da ailelerinin bulduğu bir kızla evleniyor ama bu şahıs için neden siz olmayasınız? İlişkiniz kaç senelik? Evliliğe mi gidiyor? Ailesinin haberi var mı? Siz kendi kendinize gelin güvey olmayın da.

Sevgiliyken önemli değil, ama işin içine aileler girdiğinde sorun yaratabilir, ileriyi düşünüyorsanız zorlu bir yol bekliyor önemli olan aşk, sevgi elbette ama aileler işim içine karışınca pek öyle olmuyor, kültürel farkta varsa aileler arasında o zaman seyret şenliği

Gurur güzel birşey de herşeyin fazlası zarar
Eğer senin gibi sıfırdan kendi emeğiyle zengin olduysa hiç sorun yok
Aileden köklü bir zenginlikse zamanla ortak kültür farkını hissedebilirsin
Bence anın tadını çıkar sonra yasayamadıklarına pişman olma

Siz zaten kendi yağınızda kavrulan birisiniz, anladığım kadarıyla, ondan bir çıkarınız, beklentiniz yok maddi bakımdan . E zenginse zengin naapalım? Başka insanların ne düşündüğünü önemsemeyin. Sizin için bazı küçük harcamalar yapmak istiyorsa da yapsın, bir şeyler ısmarlamak ya da özel günlerde hediyeler gibi. Arkadaşlarınıza gidip de "zengin sevgilim var" demeyin tabi, merak ederlerse "vardır bir şeyleri, ne kadar parası var bilmiyorum, beni de ilgilendirmiyor" deyin. Siz tok gözlü birisiniz anladığım kadarıyla, beni endişelendiren eğer ileride evlenirseniz, sizin değil ama çevrenizdeki insanların beklentileri.. olabiliyor çünkü böyle şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…