- 28 Mart 2020
- 43
- 21
- 38
- 29
- Konu Sahibi Impressionsharee
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşım başarılı bir iş adamı bir etkinlikte tanıştık ancak inanılmaz zengin. Ben normal bir çalışanım. Başarılı bir kariyerim var ancak Türkiye şartlarında çok da iyi bir gelirim yok yeni mezunum zaten. İlişkimiz daha çok yeni aramızda maddiyat hiç sorun olmadı ama ilerde olur mu bilmiyorum ve şu an da nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Onun yaşayış şekliyle benimki çok farklı ben Ay sonunu zor getirirken o inanılmaz paralar harcıyor. Ben şu ana kadar onun benim için para harcamasına pek müsaade etmedim etmem de zaten ama hep böyle diken üstünde mi olacağım bilmiyorum. Asla parayı sorun edecek biri değil zaten o da çalışarak kazanmış ben de zaten ondan durumumu saklamıyorum ancak hep kendimi kötü hissediyorum. Ortak bir noktada buluşabilecek miyiz bilmiyorum. Ona kalsa sorun yok hatta bana kızıyor bırak senin için harcayayım diye ama yok yapamıyorum. Biliyorum bunu sorun edecek biri değil hatta bana hayran olduğunu çünkü çok başarılı, zeki, güçlü biri olduğumu hep söyler ama bilmiyorum ilk defa başıma geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Bazen benim de maddi sıkıntılarım var batarsam sen bana bakarsın artık diyor ama o kadar belli ki ben kendimi kötü hissetmeyeyim diye söylüyor çok da tatlı bir hareket bence ama bilmiyorum şu "para avcısı kız" konumuna düşme korkusu kafamı çok kurcalıyor. Bir de çok yanlış ama etraftan da çekiniyorum. Kendi arkadaşlarıma bile söyleyemedim onu onlar bile belki buldu zengin adamı diye düşünür diye. Durumlar sıkıntı yani sizden yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler