Sevgilim çook bakımlı

mini etekle güzelleşildiğini düşünmüyorum

aksine yerine göre giyilmediği zaman çok avam bi görüntü oluyo
:24:

Son düzenleme:
ben 1 dakika dayanamazdım giyimine çok takan erkeklerden nefret ederim ciddi düşünme derim aile babası olmaz ondan.

bence de. aynı sekilde kadın için de geçerli
ki beni tanıyanlar tanır ben erkeğin manikür yaptırması, kasının ortasını alması ve gerekiyorsa lazer epilasyon yaptırması gerektiğini düşünen biriyim, bakımlı olsun tamam itici bir seyi varsa elbet kapasın ama giyim de giyim diye ölüyorsa uzak dursun

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar.. Benim sevgilim müthiş derece de bakımlı.. Özellikle kıyafetler konusunda.Adam tam bir alışveriş, kıyafet,ayakkabı manyağı.. Hani yiğidi öldür hakkını ver giyinişiyle şöyle bir fark yaratıyor. Hatta aklındaki bir kombini tamamlamak için uygun gömlek arayışı tam 1 ay sürmüştü.. :) Hani bunlar benim için problem değil sonuçta yakışıklı bir sevgiliye sahibim ve kesinlikle ona olan güvenim tamdır. Fakat bazen ben strese giriyorum.. = ) Düşüncenizi almak istediğim konu da bu bazen yanında sönük kaldığımı düşünüyorum.. Sanki bazen yanında güvenimi kaybediyorum gibi oluyor.. Hani bende çalışan bir bayanım çok şükür gelirim var alıyorum giyiniyorum ama yine de o yanımda daha bir parlıyor.. Sizce ne yapayım ne edeyim mini mini etekler mi giyeyim.. = )

Ayy aynı benim ki:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence de. aynı sekilde kadın için de geçerli
ki beni tanıyanlar tanır ben erkeğin manikür yaptırması, kasının ortasını alması ve gerekiyorsa lazer epilasyon yaptırması gerektiğini düşünen biriyim, bakımlı olsun tamam itici bir seyi varsa elbet kapasın ama giyim de giyim diye ölüyorsa uzak dursun

hayır bakımlı olması çok hoşuma gider ama bi gömlek için 1 ay gezemem onunla aynı şeklde sizin fikirlerinize katılıyorum kaşının ortasını alması çok normal ellerin bakımlı olmasıda önemli ama bir yerden sonrası efemine hareketler gibi geliyo bana braz

eşimin arkadaşı var,kadınlar halt etmiş yanında:27:adam çok giyim düşkünü iki ayakkabı 2 kemere 600 lira vermiş.maddi durumu orta bizim gibi..hanımını gördüm bir pardüse eşarp öyle parlamıyordu 3 tanede çocuğu var..arkadaşı eşime diyormuşki içkim yok kumarım yok tek zevkim bu..
dedimki içki kumar gibi masraf yapıyo ama adam:26:gerçi kötü alışkanlık değil ama:44:

Abartili olmasindan nefret ederim. Herseyine didik didik dikkat eden adam beni komplekse sokardi sanirim. Bakimli temiz guzel olsun ama oyle magaza magaza onun icin her bulustugumuzda gezmeyelim. Biriyle cikmistim iki sene once o kisi de gezerken ayakkabisinin sol ucuna su damladi diye bir saat ayakkabisini temizlemisti restorantta. Ben mangalfa kofte siparis ediyordum, o salata.. Ustundeki hersey jilet gibi duruyordu. Saclarindaki jole sayesinde kafasina tas dusse saclari bozulmazdi diye tahmin ediyorum. Katlanamadim o hallerine. Bi daha da gorusmedim.

Merhaba kızlar benim sevgilim şimdi eşim:)) çok yakışıklı değildir ama inanılmaz bakımlı ve tarzdır insanı bunalıma sokar seni beğenmez eleştirir falan tabi on yıllık ilişki ben alıştım:) çok ağladığım üzüldüğüm olmuştur çünkü bende eşek kadar mühendis eli yüzü düzgün hatt baya beğenilen bir kızım neyse efendim benimkisi banyoya girer iki saat çıkmaz kişisel bakım bir şey alacak bin yerde dener bende tam tersi öyle bakım sevmem güzellik doğallıktır derim vırt zırt :)
Bu durumda bebişim şöyle yaptım benim extra bir kişisel bakıma ihtiyacım olmadıgını onada empoze ettim ne giysem yakışıyor yarabbim moduna iyice alıştım ama sunu söyleyim kesinlikle zaten güzel giyinirim topuklular kot blazer ceket severim zaten 52 kilosum boyumda iyi idare ederim;)
Sen kendine güven herkezin yanında ışıldayacaksın
Onun beni kabullenmesi değil istemesi önemli diyeceksin kendi bildiğinden ( eğer doğru ve güzelse vazgeçmeyeceksin)
Ayrıca mini etek erkeklerin bayıldınız birşey değil gerçekten olumlu karşılanmıyor onun yerine dar bir kot güzel bir topuklu bir tişört ve büyükçe bir kolye tak gerçekten çok güzel olunuyor

Kişisel tavsiyem yani çok öpüldünüz canlarım:))

ben 1 dakika dayanamazdım giyimine çok takan erkeklerden nefret ederim ciddi düşünme derim aile babası olmaz ondan.

Benim kocada asırı bakımlı ve bence bazen bıktırsada iyi birşey prensipli ve kendine saygısı olan erkek herseye saygı duyar yemin ederim ev dizilirken bile o kadar dikkatlı ve düzgün oluyorlar ki sen daha az yıpranıyorsun çocuk yaparsak bile şimdiden herseyi belli
Oluyor yani aile babasıda yaa evlenmeden önce bu yazdığını okusaydım tırsardım:))))
Öpüldünüz şekerlerim

Back
X