Sevgilim çook bakımlı

'En guzelini ben kaptiiim kips' mesaji iceriyor :D o guzel giyiniyorsa, sen de oyle giyin. Icinden gelmiyorsa ve bunun icin seni yanina yakistirmiyorsa da totoşuna pudra pembe stilettoyla vurabilirsin cnm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar merhabalar.. Benim sevgilim müthiş derece de bakımlı.. Özellikle kıyafetler konusunda.Adam tam bir alışveriş, kıyafet,ayakkabı manyağı.. Hani yiğidi öldür hakkını ver giyinişiyle şöyle bir fark yaratıyor. Hatta aklındaki bir kombini tamamlamak için uygun gömlek arayışı tam 1 ay sürmüştü.. :) Hani bunlar benim için problem değil sonuçta yakışıklı bir sevgiliye sahibim ve kesinlikle ona olan güvenim tamdır. Fakat bazen ben strese giriyorum.. = ) Düşüncenizi almak istediğim konu da bu bazen yanında sönük kaldığımı düşünüyorum.. Sanki bazen yanında güvenimi kaybediyorum gibi oluyor.. Hani bende çalışan bir bayanım çok şükür gelirim var alıyorum giyiniyorum ama yine de o yanımda daha bir parlıyor.. Sizce ne yapayım ne edeyim mini mini etekler mi giyeyim.. = )

Bir kadin cekici olmak istiyorsa acik giyinmemeli. Cunku erkekler gizemli seyleri cekici buluyormus. Yani oncelikle acik giyinmenize hic gerek yok zaten sevgilinizin hoslanacagini sanmiyorum.
Bilekte biten dar pantolonlar giyin. Ustune sifon sık gomlekler bluzlar gidilen yere gore canta ve babet veya stilleto.
Kesinlikle cok guzel bir kombin. Saclarinizda ortama gore dalgali, topuz veya at kuyrugu....
Internette vucudunuza gore kombinler bulup alisverise cikin.
Kolay gelsin. ♥
Not:ten rengi stilletolar boyu uzun gosteriyormus. ;)

Bir kadin cekici olmak istiyorsa acik giyinmemeli. Cunku erkekler gizemli seyleri cekici buluyormus. Yani oncelikle acik giyinmenize hic gerek yok zaten sevgilinizin hoslanacagini sanmiyorum.
Bilekte biten dar pantolonlar giyin. Ustune sifon sık gomlekler bluzlar gidilen yere gore canta ve babet veya stilleto.
Kesinlikle cok guzel bir kombin. Saclarinizda ortama gore dalgali, topuz veya at kuyrugu....
Internette vucudunuza gore kombinler bulup alisverise cikin.
Kolay gelsin. ♥
Not:ten rengi stilletolar boyu uzun gosteriyormus. ;)

Tarzimi anlattiniz:1:

Canım benim izmirlisin galiba hemşeriyiz demek ki😊benim eşim de çok bakımlıdır hatta kocaman bir giyinme odasına sahip😊ben de giyinmeyi sevenlerdenim benim tarzım mango ya uyuyor orada hem kaliteli hem de tarz kıyafetler var. Gül sokaktaki yerine git uygun fiyata çok güzel ürünleri var. Tarzın olsun gerisini boşver...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca genelde soft renkleri seçiyorum ben. Çevremdeki insanların çoğu nereden aldığımı sorarlar ya da alışverişlerine beni de çağırırlar. Bir Mangoya bak bir de coton var orası da hoş ve uygun fiyatlı. Trend şeyler var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim ayakkabılarımdan çok ayakkabısı olan adamı istemem arkadaş!:1:

Ömrü hayatınız giysi aramak,uyum,ahengi yakalamak,bugün ne giysemde sönük kalmasamla mı geçicek vasat yaa sıkıcı..

Giyerim eşofmanımı giderim ben olsam gelemem öyle ammmmaann

Benimki de böyle süslü, alışveriş delisi. Ayakkabıları eskimicek benim eşimin asla. Benden çok ayakkabısı var her gün farklı giyecek her pantolonuna ayrı uyduruyor. Gömlek sürüyle. Hiç gömleğim yok diye ağlaşıyor çıldırıyorum. Onun eşyaları benimkilerden çok fazla.

Bir de bana bakalım. kış için 3 çift ayakkabım vardı. Bi kışlık bir deri spor ayakkabı, bir kısa bot, bir de uzun bir lastik çizme. Makyaj yapmam. Alışverişe çıkmaktan nefret ederim. Saçım hep at kuyruğudur. Kaşlarımı aldırmam. Benim için en önemli detay saçım ve cildimdir. Saçlarıma ve cildime çok bakarım sadece. Manikürsüz pedikürsüz görmemiştir beni. Bakımlıyım ama onun gibi süslü değilim. Sokaktaki çoğu kızdan daha sadeyim.

Yanında çok spor duruyorum. Ama sönük değil. Bence senin tarzın neyse onun dışına çıkma..

mini etek değil de seninde şık giymen lazım, kendinde dikkat ediyorsa sizdede dikkat eder yanında paspal olma şansınız yok diyim. Etraftan da tabi adama bak kıza bak diyen olabilir o yüzden iki kat gayret... Yada kimin ne düşündüğünü boş verip kendin olacaksın, ne istiyorsan onu seçip giyeceksin......

Dediğin kadar özenliyse aynı zamanda mükemmeliyetçi bir insandır.
Senin giyinişini beğenmiyor olsa çaktırmadan ikaz eder.Mesela seninle alışverişe gelir,sana önerilerde bulunur.
Tam tersi durumlar çok var.Kadın çok bakımlı ve şık,erkek özensiz oluyor.
Öyle olunca kadınlar sürekli önerme,hediye etme yoluna gidiyorlar.

Aslında belki sana öyle geliyordur,belki sadece senin çevrendeki erkeklere göre daha bakımlıdır.
Dikkati çekecek kadar farklıysa,keşke işini yazmasaydın.Tanıyan kim olduğunu anlayabilir.

Dediğin kadar özenliyse aynı zamanda mükemmeliyetçi bir insandır.
Senin giyinişini beğenmiyor olsa çaktırmadan ikaz eder.Mesela seninle alışverişe gelir,sana önerilerde bulunur.
Tam tersi durumlar çok var.Kadın çok bakımlı ve şık,erkek özensiz oluyor.
Öyle olunca kadınlar sürekli önerme,hediye etme yoluna gidiyorlar.

Aslında belki sana öyle geliyordur,belki sadece senin çevrendeki erkeklere göre daha bakımlıdır.
Dikkati çekecek kadar farklıysa,keşke işini yazmasaydın.Tanıyan kim olduğunu anlayabilir.

Harikasınız.. İşte tam benim için gerekli olan bakış açısını yakalmışsınız çook teşekkür ediyorum.. Gerçekten de öyle özenli, mükemmelliyetçi insan karşısındakinin de öyle olmasını bekler bunun için farklı yollardan çaba harcar.. Fakat benim sevgilimin bu zamana kadar böyle bir tavrı veya söylemi olmadı.. Bu da benim düşüncelerimi yıkıyor.. Rahatlattınız valla beni.. .:D

erkeğinde böylesi çekilmez ciddi düşünme bence kıyafet yarışı yapmaktan birikim yapamazsınız :) bi gün olacak senin hevesin geçecek ama onunki geçmeyecek bıkacak kavga bile edeceksin değer mi bi kıyafet için giyimine dikkat eden neysede kıyafet manyağı ayrı bi durum şu filmlerdeki kocasının parasını avmlerde harcayan kadınlar gibi oda kendi parasını harcayacak :)

ben 1 dakika dayanamazdım giyimine çok takan erkeklerden nefret ederim ciddi düşünme derim aile babası olmaz ondan.

Ne demek istedigimi anlayaydın iyiydi.:55:

Hakikaten bunu anlayamamis, bende sizin ilk yorumunuza katiliyorum ve aciklayalim hanim kizimiza:

Burda anlatilan; arada yazilan yorumlari iyi okursaniz, sizin icin sevgilisini övüyor,en mikemmel,en muhtesem sevgili bu kizda o da hava atiyor mealinde ,sizi hafife alan yorumlar var. "adeninannesi" de o sizle dalga gecenlere ne kadar kiskancsiniz,kiz surda soru soruyor diye sizi desteklemis.
Bizden de size smile i :3:

Back
X