- 17 Temmuz 2013
- 2.487
- 3.119
- 333
- Konu Sahibi 34suhedaungn
-
Var canım daha önceki yorumları okursan adamin unlu bi organize suç örgütüne araç temin ettiği için yargılandığı başka dosyası var.örgütün adını bile yazdı.Bir ay flörtleştiğim çocuk bi anda hapse girdi ceza kesinleşmiş ama bana söylememişti. Sonuç ne oldu derseniz ayrıldım ve bunu hazmedemedi üstünden bir yıl geçmesine rağmen halla rahatsız ediyor. Sizin konunuza gelecek olursak bir kadına zarar verilmiş sevgilinizde adı geçirmiş olayda . Şuan iyi olabilir ama geçmişini saklamış ben olsam ayrılırdım kim bilir sakladığı daha neler vardır.
Ya defol git ayrılma sen böyle iğrenclikleri hak eden bir varlıksın. Ayrılıpta bunun gibi serseri tipleri başka kadınlara musallat etme senin ederin oNeden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Veterinere götürseydi hemen.Ölmesini mi beklemiş sabaha kadar.Erkek kardeşimin kedileri var.En ufak bir rahatsızlıklarını farketse veterinere götürüyor hemen.ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
adamı interpolün arananlar listesinden mi buldun?adanadaki olayda baygara suç örgütüne araç temin etmiş ama suçu başka birisi üstlenmiş araç bunun üstüne olduğu için olay yine buna kalmış
Anında soğuması gerekirken kararsız kalması ilginç.Buz gibi soğurdum bir anda.Böyle bir adamdan ayrılmak da olaylı olur.Ne yapacağı belli olmazSenin gibi kadınlar yerin dibine batsın. Bir kadına silah çeken , darp eden bir pislik leşi hala bırakmıyorsan yazıklar olsun. Hapse girecek kadar neler yapmış sen hala üzerine titriyor melek gibi cart curt. Senin gibi pislik kadınlar yüzünden olan diğer kadınlara oluyor banlanacaksam da banlanayım yeter artık sizin gibi pisliklerden gına geldi insan olan anında tekmeyi basar selam bile vermez bu gibi leş tiplere
Kızım Bi şekilde öğrenmişsin işte gidip konuş öğren. Bir kadına zarar vermiş bir insanla olmazherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Kadın tiktok çekti diye sopayla girişmiş. Size iyi olmasının nedeni onun çizgisinden çıkmamanız. Hoşuna gitmeyen şeyler yaptığınızda size de zopaynan dalacak. Nasıl güveneceksiniz?herkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
Öyle mi şekerim, hadi git böyle bi şeylerini gördüm ilişkimizi gözden geçirmek istiyorum de, denemesi bedava, görürsün melek sevgilini.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Ya ona bakarsan H*tler'in de köpeği vardı ölüyodu onun için.ya belki inanmazsınız ama cidden geçen ay bir kediye çarpmıştı arabayla sabaha kadar başında durdu öldümü ölmedimi diye siz annenizi babanızı tanırsınız belki iyi niyetlerinden bende sevgilimi tanıyorum sonuç olarak 3 yıllık ilişkim kendisine sormak istiyorum gerçekten ne dönüyor diye ondan kararsızım ki nişan arifesindeyiz zaten
Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Hoşuna gitmiştir bunun onu dövdü bakın beni seviyor bana yapmıyor diye nispete girişmeye başladı gram kafasıylaKadın tiktok çekti diye sopayla girişmiş. Size iyi olmasının nedeni onun çizgisinden çıkmamanız. Hoşuna gitmeyen şeyler yaptığınızda size de zopaynan dalacak. Nasıl güveneceksiniz?
YaA hadi ceza evine girmesini geçin. Adam 3 yıldır sizi ayakta uyutuyor, büyük yalancı sizden muhteşem bir şekilde böyle skandal bir olayı saklamış size anlatma tenezzülinde bulunmamış.Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
Arkadaşıyla beraber bi kadını yaralamamış ki neden olayı düzgün anlatmıyorsunuz burdakiler de ayrıl der diye mi kendi akrabasını tiktokta görmüş gibi çıldırıp ev basıp anasına babasına kadar kızı ifşalamışlar kız inşaata kadar kaçmış üstüne de düştü demişler her şeyi geçiyorum suçu geçiyorum sanane kardeşim namus bekçisi misinherkese iyi akşamlar sevgilimle 3. yılımıza gireceğiz evlilik yolundayız kendisi tekstille uğraşıyor bende muhasebe işlerine bakıyorum 1 aydır ,geçen hafta uyap portalına girdim dava dosyalarında 2020 yılında arkadaşıyla beraber bi kadını silahla yaralamaya karıştığını gördüm olayı kendisine söylemedim ama tüm arkadaşlarıma söyledim çocuk melek gibi birisi benim üstüme ölüyor neredeyse ne zaman kavga etsek direk gönlümü alır çiçek böceğe boğar beni türkiye gürcistan turu yaptık beraber 3 yıldır beraberiz şiddete meyilli tek bi hareketini görmedim olayı anlattığım herkes arkadaşlarım annem ablam kardeşim ayrılmamı söylüyor aşırı kararsızım 1 haftadır stresden kafamda saç kalmadı bana ben böyle bi durumu bahsetmesi gerekmez miydi sizce ne yapmam lazım görsellerde daha ayrıntılı anlatıyor
ErzurummuşCezaevine girdiğini nereden anladın
Sopayla neden ev basmışlar maganda mı bunlar
Bir de adanalı mı
Adam hüküm giymis ne günah alması dalga mı geciyorsun sen? İyi git evlen o zaman. Kediyi niye veterinere götürmedi senin melek sevgilin?Neden insanları tanımadan yargılıyorsunuz ki belki olayın altından farklı bişey çıkar boş yere günaha girmiş olursunuz sonuç olarak 3 yıllık ilişkim bende hala şokun etkisinden çıkamadım ama asıl sorun yanlışlıkla kediye arabayla çarpıp sabaha kadar başında bekleyen birisinden böylr bişey beklemiyor olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?