- Konu Sahibi EU1
-
ayy peki bişi sorcam bacılar , tüm bunlar olurken babası nerdeymiş acep
ayy peki bişi sorcam bacılar , tüm bunlar olurken babası nerdeymiş acep
bu yazdiginiz seyi hakli cikarmiyor yine de daha edebe uygun bir mesaj yazmanizi tavsiye ederim.
:roflol::roflol:yetişin goooşular uluorta 2 adet el değmemiş tazecik genc kıza (bknz: gurbaaylan darban) iftira ediyolar :gitme:
Amacını ve diğer yazdıklarını da anlamadım ama, şu bıyık ve muhasebeci çantasını hiç anlamadım, bunlarla gay olmak arasında nasıl bir bağlantı var benneyaptımki
vallahi demişiniz ya evde kimse yoktu acaba hırsız mı diye tıkırtılardan şüphelenip abimin olduğu odayı yavaşça açtım ne göreyim abimle ( bu arada abisi güya gaymı) biri domalışmış bilmem ne yazarken midem bulandı o kadar iğrenç uyduruyor.sözde onun söylemine göre abiisyle sevgilisini uygunsuz görmüş.abi yalvarmış ne olur kimseye deme intihar ederim.iyiki senin abiyle arkadaşının bir anlık ertkeklikleri tutup soluğu sende almamışlar.dikkat et.hiç güvenliçevrede değilsin.ne o öyle tüm çevren gay olmuş.:))))))
canımın içi yanlış insana çıkışıyorsun.ahlak polisliğine soyunduysan abisiyle sevgilisini yakaladığı ( uydurma şeyler tabi ama) anı öyle tarif etmiş ki.hangi ahlaktan bahsediyorsunuz.bence önce onu okuyun sonra bana yorum yazarsınız.
:roflol::roflol:
darbana inanırım o zaten açılmadan geri gitcek:gitme:
ama sana el değil başka seeler değmiştir orasıda ayrı mevzu
geçenki sevgilimi arabasında bir kızla yakaladım.spor şapkası vardı başlığını hatırlayın tarz aynı hiç değişmiyor.bari biraz tarzını değiştir de anlamayalım.o zamnada kimse spor şapkanın anlamını anlamamıştı.tıpkı şimdi bıyıkla muhasebeci çantası gibi :)
biricik_06 kullanıcısından alıntı
vallahi demişiniz ya evde kimse yoktu acaba hırsız mı diye tıkırtılardan şüphelenip abimin olduğu odayı yavaşça açtım ne göreyim abimle ( bu arada abisi güya gaymı) biri domalışmış bilmem ne yazarken midem bulandı o kadar iğrenç uyduruyor.sözde onun söylemine göre abiisyle sevgilisini uygunsuz görmüş.abi yalvarmış ne olur kimseye deme intihar ederim.iyiki senin abiyle arkadaşının bir anlık ertkeklikleri tutup soluğu sende almamışlar.dikkat et.hiç güvenliçevrede değilsin.ne o öyle tüm çevren gay olmuş.:))))))
abinle sevgilini taniştir aakideş olsunlar sen de kurtul biz de kurtulalım hacıı zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?