Sevgilim de Ecinsel(Gay) phelerim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugunlerde sitede gay konuları revaçta arkadaşlar banamı garip gelio yoksa gercekten çoğaldımıkafamçokkarıştı

abisini evde uygunsuz vaziyettemi görmüş bidekafamçokkarıştıallahım sana geliyorum:bbo:
ne güzel abi gey,sevgili gey olma ihtimali yüksekhihoyyyt

bu gayler gündemden hiç düşmüyo he moda mı oldu ne

sırada handi ekşınlı konu var ,kimin babası danası gay diye konu açacak...

ayy herkes bu konuya kitlenmiş konusu tavan yaptı zakupenin kaydirigubbakcemile3 şaka gibi ben anlatımdan hiç bişi anlamadım çok saçma cidden abisinin de gay oldugunu yazmasaymış bide düzgün kelimelerle anlatsaymış o zman inandırıcı olabilirdi ama bunun elle tutulur bi yanı bile yok ..üzgünüm ama sanırım bu şekilde herkes sana inanmamakta haklı zakupe..

konuyuda 37 kullanıcı okuyor maşallah kaydirigubbakcemile3

abinle sevgilini taniştir aakideş olsunlar sen de kurtul biz de kurtulalım hacıı zemuszemus

:roflol::roflol::roflol:

arkadaşım şu internette ne kadar güzel eğlenmek için oyun siteleri falan var neden böyle şaçmalıklara gerek duyup beyninizi senaryo üretmeye yoruyosunuz anlamıyorum doğrusu

zampule
Papatya

Meslek: Müdür Yardımcısı
Medeni Durumunuz: Bekar
Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Jul 2009
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

canım ben bi sene yaşadım yaa neler çektim asla istemem çok şükür evimdeyim......

arkadasımızBEKAR OLARAK GORUNUO AMA 1YIL KAYINVALIDESIYLE OTURMUS SIMDIDE sevgılısı gay arkadasım bızı oyalama ısıne bak

bıyıklı olması ve muhasebeci çantası tasıması gay lik kriteri mi
kafamçokkarıştı

arkadaşlar son zamanlarda kadınlar kulübüne hiç yakışmayan uydurma konular ve uydurma hikayeler ve uydurduğu hikayeyi ısrarla savunan cümle alemi salak yerine koymaya çalışanlarla doldu.şimdi bence bu apır sapır konu yerine bunları nasıl engelleriz bunu konuşalım.çünkü gerçek anlmada yorumlarımıza ihtiyacı olan insanlar var.başı dara düşmüş belki çevresinde konuşacak kimsesi olmadığı için ya da gerçek HAYATTA PAYLAŞMAYA CESARET EDEMEDıĞı ıÇıN BURAYI SEÇEN ıNSANLAR VAR.BURASU CıDDıYETıNDEN VE AMACINDAN UZAKLAMAYA DAHA DOĞRUSU UZAKLAŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR.( yanlışlılka caps locka basmışım özür) evet fikirlerinizi merak ediyorum.

ayyy bana bişiler oluyorrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kolonya losap şapka gay kafamçokkarıştı

Hayranım şu zehir hafiye KK üyelerine opuyorumnanaktan
vereliniortak
Kız zapule benimde bıyıklarım çıktı bende gayım :1closedeyes:

senin tanıdığın erkeklerde hep gaymiş,sevgilin ,abin,eee başka sırada kim var...
anam hep gaylerde senimi bulmuş...

kızlar bıyıklı olan ve muhasebe çantası taşıyan tanıdıklarınız varsa dikkat:1ninca:gey olma ihtimali çok yüksekk çookkzemuszemus

aman neler olmuş neler..........valla bakın böle okudum...:1shok:...konuyuda yorumlarıda.........
allahım yetiş sen........:Saruboceq:
dünyanınmı çivisi çıktı ne...??????? oldu yok yok......
dünya aynı duruyorsa biz çıkardık.......
bu güzel dünyanın çivisini topyekün.........
sevgili gay....elde bir delil yok ama.......yada varda benmi kacırdım.....

ayrıca aynı konuyu ilişkilerede acılmış.........sevgılınız evlenmeden boşanalım derse diye......

bu kadar sorun yapıp aklına takıyorsan yol ver gitsin sende kendi yoluna devam et olsun bitsin......

senin gaylerle ilgili konular çok ilgini çekti herhalde.sevgilinde BURHAN ALTINTOP herhalde.öle bi taif etmşinki o canlandı gözümde.hadi canım hadiiii başka kapıya yallahhhhh.... kk kadınları bu ucuz numaraları yemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…