Sevgilim doğum günümü unuttu

Bugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
Saat daha erken değil mi?

Abartıyorsunuz.

Bana eşim hatırlatır mutlaka özel günleri, çünkü unutuyorum ve o önemsiyor.
Beklentisini biraz olsun karşılayayım diye hatırlatıyor.
Mutlu olmayı bilmek lazım, yol çok :)

Adam belki akşama yemeğe felan götürecek ? Birazcık sabırlı olun bakalım, baktınız ki ses yok o zaman süründürün :)

Bugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
deger verdigini biliyorsa siz abartmiyirsunuz kutalamasi lazim ama gece ye kadar vakti var belki hatirlar

Senin için önemli olduğunu biliyorsa ve yapmıyorsa suçlu.

Dur arkadaşım ya daha gün çok uzun. Ben bile bikac hafta önceden esime yildonumleri hatırlatırım. Unutmayacagini bilsemde.

Şu an uzak yerlerdeyiz yemeye götüremez bir mesaj bekliyordum sadece ve büyük ihtimalle face bildirimiyle hatırlayacak ilk sene yüzüne vurmustum konuşmamıştim ikinci sene ilk 12den sonra kuru bir mesaj atti şimdi yine unuttu ama bence uzaktanda çok şey yapılabilir ben yapmıştim belkide abartiyorumdur hakkaten

Kendini amma önemsiyorsun.
Gece 12den sonra havai fişeklerle kutlasın istersin ama elindeki model bu napacan....

doğum günün kutlu olsun umarım unutmamıştır :)

Saat daha erken.
Ayrica sizin icin bu kadar onemliyse neden gunler oncesinden ayyy dogum gunumde falan geliyor diye hatirlatmak yerine sessizce bekleyip sonra da uzuluyorsunuz ki..

Şu an uzak yerlerdeyiz yemeye götüremez bir mesaj bekliyordum sadece ve büyük ihtimalle face bildirimiyle hatırlayacak ilk sene yüzüne vurmustum konuşmamıştim ikinci sene ilk 12den sonra kuru bir mesaj atti şimdi yine unuttu ama bence uzaktanda çok şey yapılabilir ben yapmıştim belkide abartiyorumdur hakkaten
Face gir doğumgününü gizle o şekilde hatırlıcaksa hiç hatırlamasın.
Hem sevgili dediğin gece 00.01 olduğunda hemen aramalı yani uzakta olduğu için.

Daha sabahın körü allah aşkına.Bi bekle bakalım bu yarın unuttu diyebileceğin bi konu. Uyanır uyanmaz unuttu demişsin

Back
X