Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat daha erken değil mi?Bugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
deger verdigini biliyorsa siz abartmiyirsunuz kutalamasi lazim ama gece ye kadar vakti var belki hatirlarBugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
doğum günün kutlu olsun umarım unutmamıştır :)Bugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
Face gir doğumgününü gizle o şekilde hatırlıcaksa hiç hatırlamasın.Şu an uzak yerlerdeyiz yemeye götüremez bir mesaj bekliyordum sadece ve büyük ihtimalle face bildirimiyle hatırlayacak ilk sene yüzüne vurmustum konuşmamıştim ikinci sene ilk 12den sonra kuru bir mesaj atti şimdi yine unuttu ama bence uzaktanda çok şey yapılabilir ben yapmıştim belkide abartiyorumdur hakkaten
Daha sabahın körü allah aşkına.Bi bekle bakalım bu yarın unuttu diyebileceğin bi konu. Uyanır uyanmaz unuttu demişsinBugün benim doğum günüm ve 3 yıldır beraberiz ilk unutuşu değil gerçi ama ben üzülmeme engel olamıyorum tek hatırlayip kutladığı şey 3 sene içinde yıl dönümü. Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor ama yinede unuttu tek bir mesaj atsa yeterdi ben mi abartiyorum sizce siz olsanız ne yapardiniz
Benim doğum günlerine önem verdiğimide biliyor
Daha saat 10