sevgilim dul çıktı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sinem3301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2025
10
-3
1
21
merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...

merhabalar , 23 yaşındayım ,ben bir iş yerinde yeni işe başladım , benden 7 8 yaş büyük bir adamla flörtleştik. beraber çalışıyoruz iş yerinde . yaklaşık 1 hafta boyunca hergün işe gitmeden bir saat önce parkta buluşup görüşüyorduk herşey çok güzel benimde ilk sevgilim. resmen aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen. onu çokta seviyorum oda beni seviyor . belki size 1 hafta az bir süre gibi gelebilir ama inanın hislerimiz çok yüksek . bana bu olaydan sonra barışmaya çalıştı fakat bende çok arada kalıyorum . sizce ne yapmalıyım çok üzgünüm ...
Adam evli. Boşanma aşamasında da olsa sadakat bağı devam ediyor. Yapmayın, hemen bitirin.

Hem nereden biliyorsunuz boşanma aşamasında olduğunu? Vatandaş uyaptan davayı gösterdi mi? Boşanma davasını göstermedi ise yalan söylüyor. İnanmayın bu çok ciddi kul hakkı. Hemen iletişimi kesin.

mahkemelerin uzun sürdüğünü biliyorum ama napayim çok kötü arada kaldım sıkıştım. beynimde sürekli o dönüyor vicdan yaptımm
mahkeme durumunu gösterdi dürüst bir şekilde , ve sonrada dürüst olduğu için çok üzülde ya aylar yıllar sonra söyleseydi daha kötü olurdum

İnanmıyoroooom resmen ikinci el adam. Bence boşan. Ay pardon, bence boşansın.

Ayrıca bir hafta kör kütük aşık olmak için çok çok uzun bi süre. Ayrılırsan nasıl unutursun, bu acıyı nasıl atlatırsın hiç bilemiyorooom.
ilk sevgilim diyorum belki kulağa kötü geliyor ama işte napayim

mahkemelerin uzun sürdüğünü biliyorum ama napayim çok kötü arada kaldım sıkıştım. beynimde sürekli o dönüyor vicdan yaptımm
mahkeme durumunu gösterdi dürüst bir şekilde , ve sonrada dürüst olduğu için çok üzülde ya aylar yıllar sonra söyleseydi daha kötü olurdum
Yıllarca evli birini mi bekleyeceksiniz? Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz? Adam Evli.. boşanana kadar da Evli.

Ayrıca ya boşanmaktan vazgeçerse? Girdiğiniz kul hakkının haddi hesabı yok..

Son düzenleme:
Birincisi dul değil yalancı evli biri. İkincisi sizden hızlısı mezarda. 1 haftada ne bu hız böyle, yangından mal kaçırır gibi.

Aah ah 23 yas hormonlari iste.

Adam dogru duzgun bir adam olsa bosanma davasi surerken sizinle park koselerinde bulusmazdi. Hadi ennn kotu ihtimalle tanisir tanismaz bunu soylerdi, siz de yolunuza bakardiniz.

Bir haftalik muhtesem ask icin iyice kaptirip senelerinizi yakacaksaniz siz bilirsiniz.

aşık gibiyim ama sevgilim bana 1 haftanın sonunda evlenip boşanma aşamasında olduğunu çocugu oldugunu ve çocugunun annesinde kaldığını söyledi yıkıldım resmen

Adam dul değilmiş yalnız, hala boşanmamış. Davası bitince yapsın sevgilisini. Utanmadan yalan söyleyeceğine. Bu durumda konumunuz istemeseniz de metres olur. Siz kendinize bu durumu yakıştırabiliyor musunuz?
Adam sizi kandırmış, her ne olursa olsun. Siz adamı tanımıyorsunuz bile. Tanımadığınız bir adamın neyini seviyorsunuz. Yalancı sözlerini mi?
İlk işiniz bunu öğrenir öğrenmez yüzüne tükürüp tüm bağınızı kopamak olmalıydı. Peşinizi bırakmazsa ele güne rezil edeceğinizi söylemek. Yaaa ben onu çok seviyorum diye af bahanesi aramak değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X