- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
hadi ya ödüyo muydun pekii? benimki hesap konusunda öyle değil bi o bi ben ödüyorum..
son durum söyle. once bisey belli etmedim gidicek diye. su an sehir disina gitti donustede askere gidicek. donusunde konusurum dedim. sonra bu benden para istedi. kart yatircam diye. bende ne aldin o kadar dedim. 500 tl istedi. bu sefer de sen hic hesap odemedigin icin dedi birlikte yaptik o borcu dedi. bankamatigi yenilendigi icin para cekememis. ben öyle sorunca gurur yapti. tartistik baya bi. senin paran senin benim param benim dedi.
sonra ertesi sabah yazmis ki parayi hazirla iste gidicekye sehir disina alicam senden. babamdan almadim dedi. bende tamam dedim hazirliyorum ama konusmakta istiyorum. neyse parayi verdim. ve dedimki sen nasil rahat istiyosun benden sunu al bunu al para ver diye dedim. ben senden hayatta isteyemem dedim. nasil yani dedi. ben seni esim olarak goruyorum istiycem tabi. sen de benden istiyceksin. iste bi ayakkabi beenmistim onu orda bana al deseydin ben onore olurdum bayila bayila alirdim filan diyo. dedim beni yerin dibine de soksan ben bana o ayakkabiyi al demem. ben anneme bile diyemedim ki bana telefon al diye dedim. sasirdi tabi. ben oyle bi iliski hayal etmedim filan dedi. iyi ki telefony almadan iste bisey daha demisti onu odemeden soyledin yoksa cok mahcup olurdum dedi.
bende ona gore davranirim bundan sonra filan diyo. bakalım vercek mi o parayı ustelik lazim dedim bisey alcam dedim biliyor yani...
Sevgilin öyle demiyo
ya TR de hayat bu bkadar pahalimi, bi o bi sen odeyince 500 gitmismidirhadi ya ödüyo muydun pekii? benimki hesap konusunda öyle değil bi o bi ben ödüyorum..
ben hic yanlis anladiniz diye bi kelime kullanmadimki. yaptigi cok ayip orasi kesin. ne yapabilirim bu durumda diye yardim istedim. hemen sen beni somuruyosun ayrilnak istiyorum diyemem diymi ona...
Bir siz bir o ödüyorsa 500 tl nasıl sizin ödemediğiniz hesaplar oluyormuş? Allah yardımcınız olsun ne diyim.hadi ya ödüyo muydun pekii? benimki hesap konusunda öyle değil bi o bi ben ödüyorum..
Kusura bakma ıster kız ıster ne dersen de kelımenın tam anlamıyla terbıyesız bır sevgılın var boldladıgım kısmın baska bır acıklaması yok.Sana yedirdiklerimi kuruşuna kadar senden alıcam diyerek erkeğim diye dolanıyor ortalıkta sevgilin.
Çokta guzel söğüşlemiş 500 lirayı yine.Daha dur başlangıç.Asıl askerdeyken soyup soğana çeviricek seni.2.paragraftakı ettiği laflarına da bır guzel kanmışsın.Söylenecek daha laf yok okumuş etmiş mesleğini eline almış birisin.Evlilik sürecinde de tüm düğünü sana iteleyip herşeyi sana aldıracak bak görürsün.Şimdiden at kenara ona gönderdiğin paralardan arta kalanları.Allah kolaylık versin sana canım.
ben imalı sorduğum için öyle demiş. herşeye bahanaesi hazır .yoksa o da ödüyor bende.....
ya TR de hayat bu bkadar pahalimi, bi o bi sen odeyince 500 gitmismidir
siz beraber napiyorsunuzki, sevgililer araad bi yemege çikmazmi, her gun disardami yediniz içtiniz siz, eviniz yokmydu : )
Bilmiyorum ki Pelin, uygulamalı sevgili terketme dersine ihtiyacın var gibi. Ne kadar yazılsa yine başa dönüyor her şey laflarıyla.
daha tek kuruş bile vermem. akıllandım. şu an param olduğunu bildiği için verdim. birdaha miktarını da söylemiycem. direk anneme verdim diycem..annem saklıyo diycem.. o 500 ü de vermezse zaten biter. çünkü lazım diyerek verdim ona...
lutfen bi dahada bu asalak adama evlencegim gozuyle bakma ..
olamaz , ben bunu kaçirdimaradaki çoğu yorumu kaçırmışım okuyorum da ama anladıgım kadarıyla konu sahibesi doktor? sevgilisi ne okumus o da mı doktormuş?
ayy mahalle teyzeleri gibi olduk ya te allahım
Bak bende sevgilimi askere gönderdim.Askerde bulundugu yer sebebıyle 5 ay kafasını dısarı cıkaramadı oldugu binadan ve ben devamlı istediklerini gönderdim buna 900 liralık telefon dahil.Ama döndüğünde kurusuna kadar bana geri verdi.Sana da diyecek dönünce vereceğim diye emin ol.Buna sakın kanma.
Bide sen şu anda kafandaki şüphelerden nasıl konsantre oluyorsun ilişkine ? İçim içimi yerdi benim sevgilimin bu yaptıklarından.Karakterinin aslının böyle oldugunu gördükçe kahrolurum yemin ederim.
olamaz , ben bunu kaçirdim
konu sahibesi doktormusun sen ?
sevgilin ne is yapiyor, sakin lise mezunu demee
kuçumsemek için deil asla ama davul bile dengi dengine
bu adam resmen terbiyesiz. ödediği hesapların parasını şimdi senden nasıl isteyebiliyor ya? sen de veriyorsun saf saf... baştan deseydi, hesabı ben ödüyorum ama ileride alırım senden diye? neden demiyor da, sonra zaman geçince istiyor. gerçekten terbiyesiz ve haysiyetsiz bir adammış. hala da birliktesiniz ya bununla, bravo. bu kadar lafın üstüne hala para da verebiliyorsunuz ya, tekrar bravo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?