kizlar sevgilim döndü ve şasirtti beni. 500 tl almistiya onu ihtiyaci oldugu icin almamis meger. almis uzerine de koymus biraz euro almis. benim euro biriktirdigimi biliyor. sende olsa harcancakti dedi. beni denemeye mi calisti bilmiyorum ama sasirdim cok..
bilemiyorum ki. ne yapmaya calisti detayini soramadim sorucam bakalim. niye oyle bisey yapti.
parayi harciycaktim. alcagim bisey vardi oyle diyerek verdim. o da euro yapmis. alcagin seyi taksitle al euron dursun. euro dusuk bu ara birikim olsun dedi. euro biriktiriyodum cunku...
istersen yarin getiriyim lazimsa dedi. o para senin istedigin zaman veririm dedi.
bilmiyorum valla degisik biri sasirtiyo insani. parayi veririm diyerek almisti ben de o yuzden bisey demedim sormadim etmedim. kendiliginden soyledi euro aldigini da.
valla bende sorguladım. benden gizli niye iş yapıyosun dedim. sürpriz olsun dedim diyo. değişik bi sürpriz oldu..
ben biriktiriyodum. biriktirdiğimi biliyodu. o yüzden hoşluk yapmış...bilemiyorum asıl niyetini...
acaba işine olan yardımından dolayı mı bu kadar toleranslısın bu adama karşı?evet insan herseyi dusunuyor. parayi aramiza sokan o. o ise girince arada cok aman aman bi fark olmuycak. 1000 lira filan fazla kazanirim ondan su durumda. o da kirada evi var. baska ek gelirleride var. bunlarida kendisi soyledi. ilk tanistiginizda tek dusundugu buymus. benim ondan cok kazanicak olmammis.
cok uyanik biri gercekten her konuda. is bulamiycani dusunmuyorum. ki basta hic anlamamsina ragmen benim isime yardim etti. onun sayesinde cok rahat bi yerdeyim.
tabiki iyi olan erkegin fazla kazanmasi.
Tabi tabi birikim yapmistir... ustune bi su ic... yersen...
ama parayi veremiycek olsa niye oyle desin. hicbisey demeseme su an icin istemiycektim ondan. askere gidiyo. acemilikten donunce istemeyi dusunuyorum..
Kirada evi olan adam sizden mi para istiyor anlamadım?
Birak su cocugu Allah'ini seversen. Simdiden iliskiye bakarmisin? Normal mi ?
cebimdeki paradan ben mesûlum ister dolar yaparım ister euro ister har vurur harman savururum ama ben veririm bunun kararını. sevgilinizin tavrı hiç hoşuma gitmedi. bana böyle bişi yapılsa tepki gösteririm. yıllarca çalıştım kazandım anam babam bile sormadı ne kazandın ne harcadın diye.. neredee sevgilim kendince hesaplar yapacak benim emeğim üzerinden.. bir de üstüne lütfeder gibi para eklemişte öyle çevirmiş euroya.. töbe töbe..
Almadi demiyorum ki.Yatirim beraber yapilir.Aldim attim kenara o para senin demesi ortada yine para olmadiginin gostergesi ve bunu goremiyorsun.Ihtiyacim var de iste parayi.Anneme vericem de.Parasi yoktu hem nasil koymus ustune senin eurolarin anlamadim ? Kurs parasini bile senden istemisti birden birikim yapacak para buldu?? Bunlari goremiyor musun?Bu kadar mi gozunu kor etmis bu adam senin?
evet kesinlikle sivrizekali biri. bir suru is teklifi geliyor. yarin askere gidicek donunce giricek ise. bu zekayla, uyaniklikla ve bu cevreyle issiz kalmaz. tek kusuru okulu uzatip gec mezun olmasi. kpss puani da fena degil.
bende tepki gosterdim zaten. madem lazim oldu aldin sonra geri ver. ne diye euro yaparsin.
bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.
eee para nerede gordunuz mu ? sizin adiniza mi hesap da ?
Askere gidince acil paraya ihtiyaciniz olsa nerden nasil o paranizi alacaksiniz?
Konularinizi okudum, sevgiliniz bana hic guven vermedi.Hele size hakaret etmesi yenilip yutulacak gibi degil.
Bu adamla olup kendinize acimiyorsaniz, sizi bu yasa getiren ailenize aciyin.
bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.
surekli istemiyor bi sefer istedi. bende verdim. su anda askere gidicegi icin soramiyorum fazla.
hatta iyi bir kpss puanı varmış bu adamın. tekrar mı kpss'ye girecek ne kursu için para istedi?
ya kızlar bu konuda mantıksız olan şeyler var sanki, ne bileyim bana inandırıcı gelmemeye başladı artık. 62 sayfa oldu, konu sahibi hala aynı yerde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?