sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

istersen yarin getiriyim lazimsa dedi. o para senin istedigin zaman veririm dedi.

bilmiyorum valla degisik biri sasirtiyo insani. parayi veririm diyerek almisti ben de o yuzden bisey demedim sormadim etmedim. kendiliginden soyledi euro aldigini da.

valla bende sorguladım. benden gizli niye iş yapıyosun dedim. sürpriz olsun dedim diyo. değişik bi sürpriz oldu..

ben biriktiriyodum. biriktirdiğimi biliyodu. o yüzden hoşluk yapmış...bilemiyorum asıl niyetini...

acaba işine olan yardımından dolayı mı bu kadar toleranslısın bu adama karşı?
tamam uzun uzun tartıyorsun anlamaya çalışıyorsun da yani şu son yaptığına da inanma artık pelin?
böyle sürpriz mi olur canım ya?
çevir kazı yanması yapmış sen biraz tepki verince para ile ilgili.
ne hakkı var senin paranla senin adına yatırım yapmaya ayrıca ki zaten kesinlikle de doğru değildir.

Yahu daha anlamadınız mı? Pelin'in tek korkusu bu adamdan ayrılırsa bundan sonraki erkek arkadaşına ne diyeceği. O yüzden kestirip atamıyor, sürdürdükçe sürdürüyor. Bazı şeyleri yaşaması ödünü kopartmış, önüne engel koyuyor. Bence sen izin verirsen her şey olur.

eee para nerede gordunuz mu ? sizin adiniza mi hesap da ?
Askere gidince acil paraya ihtiyaciniz olsa nerden nasil o paranizi alacaksiniz?
Konularinizi okudum, sevgiliniz bana hic guven vermedi.Hele size hakaret etmesi yenilip yutulacak gibi degil.
Bu adamla olup kendinize acimiyorsaniz, sizi bu yasa getiren ailenize aciyin.

Birak su cocugu Allah'ini seversen. Simdiden iliskiye bakarmisin? Normal mi ?

normal degil kesinlikle. para mevzusu yeni oldu. rahatsizligimi dile getirdim. sehir disindaydi o surede. döndü simdide askere gidiyor. askere gittigi icin o konulara giremedim ki fazla. benden gizli is cevirmene kizdim dedim. bilemiyorum yalan mi gercek mi. burdaki arkadaslar yalan soyluyor almadi diyor.

kafam allak bullak oldu :/

aynen. ben de rahatsız olurum şahsen, kocam olsa hadi bir nebze, sonuçta ortak hesabınız olur, ama sevgiliyken insanın böyle hesaplar içine girmesi, yatırım yapacaksa bile sonradan söylemesi.. şahsen bu adamın güvenilir hiç bir yanı olmadığı konusunda hala hem fikirim. bu öyle bir adam ki, mesela gider ev alır, ama o evin parasını bi şekilde konu sahibine ödetir, öyle de kıvrak yani... ilerde bu durum olursa hiç şaşırmam... konu sahibi ise "adam yatırım yaptı" diye saf saf düşünüyor. yahu adam KENDİNE yatırım yapıyor... bunca sayfadır yazdık hala anlatamadık....

anlatamıyoruz arkadaşım....

bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.

Ya bir de askere gidiyor ve paranız onda kalacak, lazım olunca isteyeceksiniz öyle mi?

Sizin durumunuz maaş kartı eşinde olan kadınlardan daha kötü bence.

Onların eşi bende durmalı para, ben böyle kısıtlı bir akla sahibim diyor açık açık.(İkinci kısım çok da açık olmayabilir)

Sizin sevgiliniz ise yani bir şey demesem daha iyi tam karşılayan bir kelime buldum ama hoş olmayacak.

evet şu an o para nerde ki?

yani adam askerdeyken pelin parayı isteyecek olursa nasıl alacak? bankadan mı?
enteresan...

bir şey sorucam, askere gidecek olan adam senden neden kurs parası istedi? ne ara gidecek ki kursa? madem gelince işe başlayacakmış, ne kursu bu anlayamadım.

hatta iyi bir kpss puanı varmış bu adamın. tekrar mı kpss'ye girecek ne kursu için para istedi?

ya kızlar bu konuda mantıksız olan şeyler var sanki, ne bileyim bana inandırıcı gelmemeye başladı artık. 62 sayfa oldu, konu sahibi hala aynı yerde...

surekli istemiyor bi sefer istedi. bende verdim. su anda askere gidicegi icin soramiyorum fazla.

1- telefon istemesi?
2- kurs parası istemesi?
3- ihtiyaç için isteyip euro alması?

aslında 3 kez istemiş oluyor, ister nesne olarak ister belli bir miktar para olarak...

iş güvenligi kursu. emin olun ayni yerde degilimm..

buu yapan kız bile iticiyken erkekde daha beter oluyor aman evliligi falan simdilik dusunme boyle olan adam evlenditen sonrada devam eder bir erkek nasıl yakıstırıyor bunları kendine sen calısıyorsun ama o para sana kalıyormu ailenede veriyor olabilirsin bunları dusunmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…