sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Senet mi imzaladin uydur bise aaa bana da su lazim yapamayacam k.bakma de cık isin icinden yada hic orali olma konuyu acarsa direk yuhhh yani de şutla

haklisin uydurabilirsem uydurcam bakalim. yada bende kursumu ona odetiyim diyorum ama maasi da yokya bisey diyemiyorum..

askere gidip gelincr isi hazir gibi. yani 5 ay var onumuzde. ailesinin durumu iyi evlenme sirasinda problem olmaz o konuda.
Lutfen ev kurarken aileye guvenmeyin burda kac konu var ailesi yardim etmedi diye Allah askina kimseye egilip bukulmeyin sonrasi belli altin almadi dugunde takilanlari vermediler vs vs. Daha simdiden sana guveniyor sen ailesine guveniyorsun olmaz iki kisi yapabileceginize inaniyorsan devam et yoksa hic bosuna zaman harcama

haklisin uydurabilirsem uydurcam bakalim. yada bende kursumu ona odetiyim diyorum ama maasi da yokya bisey diyemiyorum..

Srnce o seninkini oder mi odeyecek olsa ilk kendi ihtiyaclarini karsilar bu kadar dusmez... Ailesi yokmu kac yasina gelmis erkek kurs bilet parasi bulamiyosa ne diyeyim yani

haklisin. iste o zaman anlayamadim boyle biri olucani nerden biliyim. iliskimiz ciddiydi o yuzden bi kalemde silmek istemiyorum. su an isi yok diye dedim ben oderim diye.

bi de ilk zamanlar cok kafaya takiyodu benden once ise girceksin benden cok kazanicaksin diye. bende benim senin mi var biz evlenince oyle sey olmucak diyodum. cok yanlis anladi evlenmeden uygulamaya basladi
sanirim :/

Srnce o seninkini oder mi odeyecek olsa ilk kendi ihtiyaclarini karsilar bu kadar dusmez... Ailesi yokmu kac yasina gelmis erkek kurs bilet parasi bulamiyosa ne diyeyim yani

ailesi var durumu da iyi. ama niye oyle yapiyo
bilmiyorum.

yok ailesinden yana sıkınti cikicagini dusunmuyodum :/

Henuz evlenmeden dusunce yetini kullanabildigin icin seni tebrik ederim..Cunku ask cogu seyi yapmamızı engelliyor bence..Bir takim seylerin farkindasin ve bence bu dusunceni ona belli etmeden bir sure istediklerine net hayir de bakalim ne olacak?Hayir gerçekten ihtiyaci olan seyler talep etse hadi neyse diyecegim..

evet bende oyle dusunuyorum. bugunden basladim demeye. baban alsin ben alamam dedim bileti. dierlerni aldim zzaten dedim bisey demedi..

Yok daha neler? Ben bu cocuktan cok suphelendim, kesin var bir dumenler..Ailesi odeyemeyecek durumda degildir herhalde? Bu cocuk hem aileden hem senden para tirtikliyor olmasin? En kotu ihtimal birinden aldigi ile kurs parasini oder oteki cebe..Olur mu olur yani..Bu arada calismadigin donemde tabi ki boyle olmayacakti, nerden bulup o kadar harcama yapacaktin.Hem o zaman cok yeniydiniz..Bu isler guven ister dimi? Eski telefonunu nasil almis ki acaba

valla bilmiyorumki. uyanik biri ama yapar mi yapar. ailesini durumu iyi. ama istemeye mi cekiniyo babasindan bilmiyorum. evleri var kirada kirasini bu aliyor. telefonunuda babasi almistir heralde.

Çok merak ettim ne iş yapıyorsunuz? Ne kadar maaş alıyorsunuz da sizin ihtiyaçlarınızın dışında 3500, telefon,bilet, kurs vs ödeyebilecek durumdasınız?

24 yaşındayım değil sevgili babamdan para isteyebilmiş değilim. O yüzden böyle bir şeyi hiçbir zaman anlayamayacağım.

Bakın kuzenimin 4 yıllık sevgilisini anlatayım.

Adam çalıştığı halde sırf buna alıştığı için, dolmuş parasına kadar kuzenım ödüyordu. Telefon aldı, evine mobilya aldı, tatile gönderdi. Verdiği paraların haddi hesabı yok.

Sonuç: Kuzenime 15 bin borç takarak onu terk etti..

Belki bu olaydan bir ders çıkarırsınız. Bir şeyleri görmenize yardımcı olur.

Yüzsüz herif... Sen bu adamla evlenmeye kalkarsan,düğün masraflarını üstüne yıkar...Sonra Çalıştırıp Paranı bi Güzel yer..Senide adam yerine koymaz!

doktorum ben. arkadasin olayi abartmis sanki. ben bi iki kez gaza gelip evet dedim ona da pisman oldum almayi dusunmuyorumm...

valla bilmiyorumki. uyanik biri ama yapar mi yapar. ailesini durumu iyi. ama istemeye mi cekiniyo babasindan bilmiyorum. evleri var kirada kirasini bu aliyor. telefonunuda babasi almistir heralde.

Ee o zaman yani aldigi kirayi ne yapiyormus? Ve senin maddi durumun nasil?

bu yuzden tavir yaparsa da gercek yuzunu gormus olurum..
Canım beim bugün yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır.

Kuzenim de böyle küçük şeylerle başladı fakat ardı arkası kesilmedi. Yani ilerieyen zamanlarda isteklerinin çoğalacağı konusunda hemfikiriz sanırım.

Dikkatli olmalısın.

ayyy o ne yuzsuzluk oyle bariz kullaniyo..Gunaydin!

Daha evli bile degilken senin parani istiyorsa sakin durma arkana bile bakmadan kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…