saflık var galiba biraz hala konu açıp sorduğuna göre
çünkü her şey gayet net ortada
adam seni kullanıyor
bu yaşa gelmişsin okumuşsun çalışıyosun emek veriyosun
ileride hayatının neresinde olacağı belli bile olmayan adama yedirmek için mi yoruluyorsun
yapmayın ya, bu kadar da kullandırmayın kendinizi[/QUOTE
dedigim gibi yeni anladim. zaten yeni ise girdim. bi hevesle evet dedim isteklerine iste. ama yapmiycam.
Senet mi imzaladin uydur bise aaa bana da su lazim yapamayacam k.bakma de cık isin icinden yada hic orali olma konuyu acarsa direk yuhhh yani de şutla
Lutfen ev kurarken aileye guvenmeyin burda kac konu var ailesi yardim etmedi diye Allah askina kimseye egilip bukulmeyin sonrasi belli altin almadi dugunde takilanlari vermediler vs vs. Daha simdiden sana guveniyor sen ailesine guveniyorsun olmaz iki kisi yapabileceginize inaniyorsan devam et yoksa hic bosuna zaman harcamaaskere gidip gelincr isi hazir gibi. yani 5 ay var onumuzde. ailesinin durumu iyi evlenme sirasinda problem olmaz o konuda.
haklisin uydurabilirsem uydurcam bakalim. yada bende kursumu ona odetiyim diyorum ama maasi da yokya bisey diyemiyorum..
Sevgilin maasin yokken alamayacagini bilecek zeka duzeyinde bi insan zaten olmayan para nasil somurulsun ? ? Ayrica gecmise niye takili kaliyoruz esi aldatanlarda gecmiste beni cok severdi gozu kimseyi gormezdi nasil aldatir ? Insanlar degisebilir cunku bunu anlamiyormusunuz siz hala kursu belki oderim soyle yaparim sonra bende isterim diyosun adam oducek olsa kendi kursunu sana odetmezdi zaten dimi
Srnce o seninkini oder mi odeyecek olsa ilk kendi ihtiyaclarini karsilar bu kadar dusmez... Ailesi yokmu kac yasina gelmis erkek kurs bilet parasi bulamiyosa ne diyeyim yani
Lutfen ev kurarken aileye guvenmeyin burda kac konu var ailesi yardim etmedi diye Allah askina kimseye egilip bukulmeyin sonrasi belli altin almadi dugunde takilanlari vermediler vs vs. Daha simdiden sana guveniyor sen ailesine guveniyorsun olmaz iki kisi yapabileceginize inaniyorsan devam et yoksa hic bosuna zaman harcama
arkadaşlar ben çalışıyorum yeni girdim işe. sevgilimin henüz işi yok. o yüzden mi bilmiyorum ama. sanki sevgilim biraz benim para kazanıyor olmamı kullanıyor gibi.
mesela onun alma durumu yoktu kredi kartı sorunluydu ve ben aldım teşekkür etti sadece. parasını veririyim diye teklif dahi etmedi. 200 küsür liraydı.
tamam zamaninda yardim etmisti biraz. onlarin yerine mi sayiyor bilmiyorum. ama mesela bana telefon al diyo iste suna gidemedim sen dedin olmadi bidahakine parasini sen verceksin diye bana yaptiriyo. bende o an saflikla tamam dedim. o dedikleri yaklasik 3500 tl filan tutuyor. sonradan anladim cok fazla degil mi. tamam evlencegim insan ama ne biliyim garip geldi.
o işe girse bile benim kadar kazanamıycak. hep mi böyle yapıcak diye düşünmeye başladım açıkçası.
parasında değilim istemem zaten ama en azından teklif etsin yani dimi. yanlış mı düşünüyorum?
Erkeğin kezbanı bu. Evlenirseniz evde gün yapar benden demesi. Ayrıca 'Evleneceğim insan' lafına gıcığım. Alnında mı yazıyor acep?
Henuz evlenmeden dusunce yetini kullanabildigin icin seni tebrik ederim..Cunku ask cogu seyi yapmamızı engelliyor bence..Bir takim seylerin farkindasin ve bence bu dusunceni ona belli etmeden bir sure istediklerine net hayir de bakalim ne olacak?Hayir gerçekten ihtiyaci olan seyler talep etse hadi neyse diyecegim..
aynen vazgeçtim zaten. askerden dönünce diycem ben eski telefonu kullanırım al telefonunu. ister sat ister kullan.
bi de benim telefonum daha eski yani. bir de kurs parasını ödettircek bana ona da tamam dedim. hadi onu ödiyim yani de tel ne alaka.
Yok daha neler? Ben bu cocuktan cok suphelendim, kesin var bir dumenler..Ailesi odeyemeyecek durumda degildir herhalde? Bu cocuk hem aileden hem senden para tirtikliyor olmasin? En kotu ihtimal birinden aldigi ile kurs parasini oder oteki cebe..Olur mu olur yani..Bu arada calismadigin donemde tabi ki boyle olmayacakti, nerden bulup o kadar harcama yapacaktin.Hem o zaman cok yeniydiniz..Bu isler guven ister dimi? Eski telefonunu nasil almis ki acaba
Çok merak ettim ne iş yapıyorsunuz? Ne kadar maaş alıyorsunuz da sizin ihtiyaçlarınızın dışında 3500, telefon,bilet, kurs vs ödeyebilecek durumdasınız?
24 yaşındayım değil sevgili babamdan para isteyebilmiş değilim. O yüzden böyle bir şeyi hiçbir zaman anlayamayacağım.
Bakın kuzenimin 4 yıllık sevgilisini anlatayım.
Adam çalıştığı halde sırf buna alıştığı için, dolmuş parasına kadar kuzenım ödüyordu. Telefon aldı, evine mobilya aldı, tatile gönderdi. Verdiği paraların haddi hesabı yok.
Sonuç: Kuzenime 15 bin borç takarak onu terk etti..
Belki bu olaydan bir ders çıkarırsınız. Bir şeyleri görmenize yardımcı olur.
valla bilmiyorumki. uyanik biri ama yapar mi yapar. ailesini durumu iyi. ama istemeye mi cekiniyo babasindan bilmiyorum. evleri var kirada kirasini bu aliyor. telefonunuda babasi almistir heralde.
doktorum ben. arkadasin olayi abartmis sanki. ben bi iki kez gaza gelip evet dedim ona da pisman oldum almayi dusunmuyorumm...
Canım beim bugün yaptıkları gelecekte yapacaklarının teminatıdır.bu yuzden tavir yaparsa da gercek yuzunu gormus olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?