Sen akıllanmazsın yıne kaptırdın paranı ne dıyım sana ınan bılemıyorum
yine ne kaptırdın?
bu ilişki hala devam mı ediyor?
Pelincim kardesim kac yasindasin?
Ne olur askerden donmesini bekleme. Bu adam askerde telefon paralarini da mi sana odetiyor yoksa? Yani fatura olarak odetmese bile sen mi arıyorsun?Derhal bu ilişkiyi bitirmelisin ablacim. Ablan, annen bu durumu bilse eminim cok rahatsız olurlardi.
Arkadaslarini da dusunme. Bir gun bir sekilde odersin ya da hediye alırsın. Ben olsam onun arkadaşlarıyla da gorusmem. Ablalarini dinle guzelim
Ben çalışmama kendi paramı kazanmama rağmen, kendime pahalı bir şey almak istediğimde eşime soruyorum çoğunlukla da gereksz harcama diye aldırmıyor. Keşke erkek olsaydım pelin senle evlenmek isterdim
bu sefer ne istedi senden?devam ediyoraskerde şu an bir buçuk günlüğüne geldi ve gitti. askerdeyken ayrılık olsun istemedim. ailesi ve cevresi üzerime gelicek diye. acemiliği bitti. 4 ay sonra gelcek
bu sefer ne istedi senden?
askerden gelince ne değişcek. bu 4 ay kendini yiyeceksin söyleyemediğin için. boşuna uzatıyosun. osenin kdr düşünceli değil. gene bulmuş bi yolunu senden para almış. hani çok gururluydu.yok adam para koparmaya alismis. cok degisik ya bu kadar ay nasil anlamadim. vakit ayirdi ama. dagitim izni almasi bir bucuk gun burdaydi onda da para mevzusu acmadim. o kadar dusunceliyim iste. acsam para göz olcaktim.
arkadaslariyla bi yerde oturduk. hesap odencek bu hic orali degil. baktim bu rahat bende orali olmadim. onlar da sagolsun hep atilirlar oderler. ama icim hic rahat degil. simdi o arkadaslara ne yapsam diyorum bi yemek ismarlarim heralde ayip oldu cunku.
askerden gelsinde acik acik konuscam su an yapabilcegim bisey yok :/
gideceği gün telefon alcaktı. internet bankacılığı kullanıto. telefonundan karekod okutup çekiyo parasını. bankamatik kartı yok. bi sorun oldu açmaya çalıştı açamadı. ama şüpheliyim internetini mi kapatıp özellikle açamadı diye paranoyak oldum artık bende heralde..
neyse bu dediki sende 100 tl var mı. var dedim verdim. öyle aldık telefonu 250 tl ye. sonra tekrar denedi yine olmadı. neyse annem getirir sana dedi. annesiye tanışıyorum hastaneye gelince uğruyor yanıma. bende yok ayıp olur onla yollama dedim.
öyle daha da bişey demedi. hani 100 tl bişey değil sorun etmem gerçekten ihtiyacı olsa. kullanılma hissi çok fena. kii ben teelfonu o gelmeden hediye almayı düşünüyodum çok önceden ama bu olaylar olunca vazgeçtim.
askerden gelince ne değişcek. bu 4 ay kendini yiyeceksin söyleyemediğin için. boşuna uzatıyosun. osenin kdr düşünceli değil. gene bulmuş bi yolunu senden para almış. hani çok gururluydu.
arkadaşlarıyla yemeğe çıkınca elini cebine atamayan bi insan senden de para alır tabi, karakteri böyle. karaktersiz daha doğrusu. yoksa 3 5 hesabını kimse yapmaz. paranız yoksa bile parka oturur simit yersiniz kimse ondan lüks şeyler istmeiyo. ama bu pişkinlik rahatlık bi erkeğe yakışlmıyo
ne demek bankamatik kartı yok. o zmn yanında nakit taşıyacak. karekod a mı güveniyo. keşke yok deseydin neden veriyorsun?
Bu erkek sizin paranızın rahatlığına alışmış. Siz alıştırmışsınız.
Benim cebimde param varken bile buluştuğumuz her an hesap sevgilimdedir.
Askere gitmeden önce neden birikim yapmadı ? Bir işe girip çalışmadı ?
Cok ozur dilerim ama size mustehak bu adam. Daha da yedirin, bunlar yetmez.
çalışmadı. yeni mezun sayılır zaten. kpss ye girdi. 3 ay sonrasında da askere gitti. birikim yapmasına gerek yok geliri var ki. adam cimri tek açıklaması bu..
benim param olalı da 2 ay oldu zaten. yani 2 aydır çalışmaya başladım. öncesinde böyle değildi. e tabi param yoktu ne istiycek. şimdi bildiği için iyi kazandığımı rahat rahat istiyor. ama hiç renk vermedi. ben ondan önce işe giriyorum diye gurur yapıyordu çok güyaa....
Geliri varsa neden sizden para istiyor ? Yani parası var ama bir şey olduğunda ima ederek sizden mi parasını almak istiyor ?
Yorumları okumadığımdan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?