sevgilim emrivakiyle kendine bişeyler aldırıyor yardımm??

Sen akıllanmazsın yıne kaptırdın paranı ne dıyım sana ınan bılemıyorum

ne biliyim canim. nasil bu kadar yuzsuz olabiliyor aklim almiyo. diyoki donuste de telefonu annene veririz. yok dedim. heralde oyle mantik yuruttu annesi kullanicak nasilsa kendide versin para diye dusundu ne diyimki erkek olcaK bi de ya. ne igrencc !!

Pelincim kardesim kac yasindasin?
Ne olur askerden donmesini bekleme. Bu adam askerde telefon paralarini da mi sana odetiyor yoksa? Yani fatura olarak odetmese bile sen mi arıyorsun?Derhal bu ilişkiyi bitirmelisin ablacim. Ablan, annen bu durumu bilse eminim cok rahatsız olurlardi.
Arkadaslarini da dusunme. Bir gun bir sekilde odersin ya da hediye alırsın. Ben olsam onun arkadaşlarıyla da gorusmem. Ablalarini dinle guzelim

yine ne kaptırdın?
bu ilişki hala devam mı ediyor?

devam ediyor askerde şu an bir buçuk günlüğüne geldi ve gitti. askerdeyken ayrılık olsun istemedim. ailesi ve cevresi üzerime gelicek diye. acemiliği bitti. 4 ay sonra gelcek

25 yaşındayım canım. yok zaten ilişki bittikten sonra görüüşmiycem. ama şu an samimi oldumuz için dedim bişey yapmam lazım onlara diye..

telefon paralarını bana ödetmedi. henüz ama her an yapabilir. acemilikteydi zaten. orda telefonu yoktu. şimdi kıbrısa gitti yeni. bakalım ödetir beklerim bundan. geldiğinde herşeyi konuşcam. adam asker diye para mevzusunu hiç açmadım geldi ve hemen gitti çünkü..

Son düzenleme:
Ben çalışmama kendi paramı kazanmama rağmen, kendime pahalı bir şey almak istediğimde eşime soruyorum çoğunlukla da gereksz harcama diye aldırmıyor. Keşke erkek olsaydım pelin senle evlenmek isterdim

Ben çalışmama kendi paramı kazanmama rağmen, kendime pahalı bir şey almak istediğimde eşime soruyorum çoğunlukla da gereksz harcama diye aldırmıyor. Keşke erkek olsaydım pelin senle evlenmek isterdim

haha :))) bende öyleyim canım. o kadar har vurup harman savurmuyorum birikim yapayım diyorum.. yine kendi paramla alırım. ama başkasına hayatta diyemem bana şunu al diye. 10 tl borç alsam aklımdan çıkmaz bi an önce vermek isterim.

ama bu adam öyle değil. çok üçkağıtçı. 3 kuruşun dahi hesabını yapıyor ve insanları kullanmayı seviyor. düşün 10 tl lik bişey için bile pazarlık yapcak nerdeyse. adam dedi ki 10 tl nin ne son fiyatı olcak diye güldü. parası da var. kiraları birikmiş. askere gidicek diye herkes bir sürü para vermiş. ama bu askerliktede para ister benden herşeyi bekliyorum. isteyince bi bahane bulcam yok diycem. gelincede herşeyi konuşcam...

bişey desem o kadar para kazanıyosun ne kadar cimrisin şu kadarcık paranın hesabını yaptında der bu kesin....

bu sefer ne istedi senden?

gideceği gün telefon alcaktı. internet bankacılığı kullanıto. telefonundan karekod okutup çekiyo parasını. bankamatik kartı yok. bi sorun oldu açmaya çalıştı açamadı. ama şüpheliyim internetini mi kapatıp özellikle açamadı diye paranoyak oldum artık bende heralde..

neyse bu dediki sende 100 tl var mı. var dedim verdim. öyle aldık telefonu 250 tl ye. sonra tekrar denedi yine olmadı. neyse annem getirir sana dedi. annesiye tanışıyorum hastaneye gelince uğruyor yanıma. bende yok ayıp olur onla yollama dedim.

öyle daha da bişey demedi. hani 100 tl bişey değil sorun etmem gerçekten ihtiyacı olsa. kullanılma hissi çok fena. kii ben teelfonu o gelmeden hediye almayı düşünüyodum çok önceden ama bu olaylar olunca vazgeçtim.

askerden gelince ne değişcek. bu 4 ay kendini yiyeceksin söyleyemediğin için. boşuna uzatıyosun. osenin kdr düşünceli değil. gene bulmuş bi yolunu senden para almış. hani çok gururluydu.

arkadaşlarıyla yemeğe çıkınca elini cebine atamayan bi insan senden de para alır tabi, karakteri böyle. karaktersiz daha doğrusu. yoksa 3 5 hesabını kimse yapmaz. paranız yoksa bile parka oturur simit yersiniz kimse ondan lüks şeyler istmeiyo. ama bu pişkinlik rahatlık bi erkeğe yakışlmıyo

ne demek bankamatik kartı yok. o zmn yanında nakit taşıyacak. karekod a mı güveniyo. keşke yok deseydin neden veriyorsun?

aynen öyle canım.. hiçbişey değişmiycek. güya söylediğimde gurur yaptı sen bana ne demek istiyosun dedi. beni bile suçladı parayı görünce değiştin diye.

asker adam para mevzusunu açmıyim dedim..

en garibi başlarda böyle değildi. demek o zaman bu kadar rahat isteyemiyodu. sonradan tam gösterdi kendisini.

arkadaşları içinde diyo ki onlar yemeği ödedi biz sonraki mekanda içecekleri ödedik. bi kaç kez oldu. baktım bu ödemiyo ben ödedim bi iki sefer. dedim yemekle çay bir mi. birazda biz ödeyelim. öyle öyle verdirdim bi kaç kez. bi de ben utanıyorum adamda tık yok çok tuhaf... arkadaşları da çalışmıyor diye heralde hemen atılıyor hesaba . işe girince değişir mi hiç sanmıyorum...

ne demek bankamatik kartı yok. o zmn yanında nakit taşıyacak. karekod a mı güveniyo. keşke yok deseydin neden veriyorsun?

yalan söyleyemedim canım olduğunu biliyor. birde bakalım ne yapıcak dedim. çünkü konuştuğumda çok tepki verdi işte bi çöpün bile bana geçmesin artık filan bi sürü şey söyledi. bakalım vercek mi dedim ama yok lafta demiş demekki...

Bu erkek sizin paranızın rahatlığına alışmış. Siz alıştırmışsınız.
Benim cebimde param varken bile buluştuğumuz her an hesap sevgilimdedir.
Askere gitmeden önce neden birikim yapmadı ? Bir işe girip çalışmadı ?

çalışmadı. yeni mezun sayılır zaten. kpss ye girdi. 3 ay sonrasında da askere gitti. birikim yapmasına gerek yok geliri var ki. adam cimri tek açıklaması bu..

benim param olalı da 2 ay oldu zaten. yani 2 aydır çalışmaya başladım. öncesinde böyle değildi. e tabi param yoktu ne istiycek. şimdi bildiği için iyi kazandığımı rahat rahat istiyor. ama hiç renk vermedi. ben ondan önce işe giriyorum diye gurur yapıyordu çok güyaa....

Cok ozur dilerim ama size mustehak bu adam. Daha da yedirin, bunlar yetmez.

haklısın konuştuğumda gurur yaptı ya acaba düzelir mi dedim. bi çöpün bile geçmesin o zaman dedi. ama sonrasında yine para isteyebildi ve kesin vermicek. ama hepsini söylücem tek tek. ben asker diye konuşmadım...

Geliri varsa neden sizden para istiyor ? Yani parası var ama bir şey olduğunda ima ederek sizden mi parasını almak istiyor ?
Yorumları okumadığımdan soruyorum

Geliri varsa neden sizden para istiyor ? Yani parası var ama bir şey olduğunda ima ederek sizden mi parasını almak istiyor ?
Yorumları okumadığımdan soruyorum

konunun ,ilk mesajını okursanız sorunların bi kısmı orda. bana telefon al işte kurs paramı sen öde gibi şeyler dedi. ben başta anlamadım saf saf ilk maaş heycanıyla tamam dedim. ama sonradan düşününce çok geldi ve ona açık açık söyledim.. ben isteyemem dedim. o da niye o zaman tamam dedin diyo. dedim başta dedim ama sonra çok geldi. eski telefonunu bana veriyo askere giderken. telefonu son model zaten. ben de ona bi üst modelini alıcam. dedim yani böyle bişeyi ben sana diyemem sen nasıl teklif ettin şaşırdım dedim..

sonra da alındı gurur yaptı filan ama değişme yok tabiki. arada bi de para isteme olayı var. 500 tl aldı bende lazım diyerek verdim. ama bu parayı euro yapmış bana sormadan üzerine de biraz koymuş. ben euro biriktiriyorum diye. dedim benden habersiz niye yaptın. istediğin zaman alırsın dedi. ama bilmiyorum diyorumya şüpheli herşeyi

Siz bu adamdan bugün ayrılsanız, aklınız başınıza geldiğinde neden dün ayrılmadım diye hayıflanacaksınız.
Geçirdiğiniz bir dakika bile boşa bu adamla.
Ailesine, çevreye laf vermek istemiyorum diyorsunuz da sizin zamanınıza yazık değil mi?
Milleti düşündüğünüz kadar biraz da kendinizi düşünün. Çok gereksiz iyi niyet gösteriyorsunuz.
Adam olanın askerden dönüşü beklenir. Böyle bir insanın nesini bekliyorsunuz ki, anlamadım ben?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…