- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi JessicaJones
-
Ben devam edemezdim
O şüpheyle yaşayamazdım
6 aylık sevgilinizin 3 yıl önceki duygularını sorgulamak biraz garip değil mi?
Kızdan ufacık bir sinyal alsa, terk edilirsiniz.
Bence bunu yaşamadan siz bırakın, adam belli ki platonik ve hala aşamamış.
Agzindan bal damliyor kiz nereye gitsen pesindeyimSeni bir şeyler dürtmüş, bakmışsın. “O şeyler” in altı hiç boş çıkmaz. Demek ki şüphelendin bir şeylerden, buna itti.
O kadar büyük bir platonik aşkı varsa ve hala yakınlarsa bitmez kolay kolay
Kullandırtma kendini, kaç kurtul
O dutgular bitmiş de olabilir bitmemiş de, çok karışık bir durum. Peki sana göre çocuk seni seviyor mu, seninle mutlu mu?
Bence pek bu ilişkiye güvenme ne olur ne olmaz. Ayrılın diyemem ama çocuğu da göz hapsine al
Sksksmsns estğf eksik olmayın. Fanım gibisiniz maşallahAgzindan bal damliyor kiz nereye gitsen pesindeyimbencede katiliyorum yorumuna
3 yıl önce yaş 19.Nasil yani?
Ben sevgilimin başka bir kızla sosyal medyada fotoğrafının olmasını hoş karsilamazdim. Benimle hiç fotoğraf paylasmamissa hele. Bu fotoğraflarda sadece ikisi mi var ? Yorumum sadece ikisi varsa geçerli çünkü. Bence açık açık konusun. Ama şüphe beyne yerleşen kurt gibidir. Kemirdikce kemirir. İşiniz çok zor.
3 yıl önce yaş 19.
Hep bir arada ise bu kızla aşk sanmıştır, arkadaşlık bozmamak için açılmamıştır.
Muhtemelen şimdi de iyiki itiraf etmedim diyordur...
hormonların tavan yaptığı yaşlar, genelde yakın arkadaşlık olunca ortada kafa karışabilir o zamanlarda.
Eğer size karşı bir ilgisizliği yoksa, kafanızı karıştıracak bir davranışı, yada sevildiğinizi hissetmiyorsanız, düşüncesiz biriyse ayrılın.
Aksi durumda siz hayatında yokken, 3 yıl önce birine aşk mektubu yazmış, çok da tın.
Qaliba oyleyimSksksmsns estğf eksik olmayın. Fanım gibisiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?