- 27 Nisan 2018
- 139
- 114
- 18
- Konu Sahibi JessicaJones
-
3 yıl önce yaş 19.
Hep bir arada ise bu kızla aşk sanmıştır, arkadaşlık bozmamak için açılmamıştır.
Muhtemelen şimdi de iyiki itiraf etmedim diyordur...
hormonların tavan yaptığı yaşlar, genelde yakın arkadaşlık olunca ortada kafa karışabilir o zamanlarda.
Eğer size karşı bir ilgisizliği varsa, kafanızı karıştıracak bir davranışı, yada sevildiğinizi hissetmiyorsanız, düşüncesiz biriyse ayrılın.
Aksi durumda siz hayatında yokken, 3 yıl önce birine aşk mektubu yazmış, çok da tın.
Estğf çok tatlısınızQaliba oyleyimvallahi tesadufen karsilasiyoruz.masallah her konuyada yorum yapdigin icin goruyorumseni yorumlarda 4 .4 luk
Zor durum..
Görmüşsün bir kere unutmak mümkün olmayacak...
Söylesen yeminler edilecek ama yine devam edeceksin.İzinsiz okuduğun için güveni sarsılacak .
Söylemesen içinde kalacak ama yine devam edeceksin.
Seçim senin karakterine bağlı. Mesela ben içimde tutamam hissettiririm de söylerim de.
Hayır kendisine açıkça soyle sonucta ikili bir ilişki ve tek başına halledemezsin23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....
Bu sabah aklima seytan girdi ve o uyurken bilgisayarindan maillerine baktim. 3 yil oncesine ait gonderilmemis, taslaklara kaydedilmis bi mail vardi. Daha cok gunluk gibi yazilmisti. Askini ilan etmekten korktugunu, onun hep yaninda ama bi o kadar uzak oldugunu, ondan baskasina seni seviyorum diyemeyecegini, onu omrunun sonuna kadar bekleyecegini.... Isim yoktu mailde ama ben en yakin arkadasi diye bahsettigi kiz oldugunu anladim. Kafamda kareler birlesti. Instagram’da benimle bir kez bile fotograf, story vs paylasmadi. Profilinde o kizla 4-5 tane forografi var. Profil resminde bile.... Kizin ona oyle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum sayet olsaydi bugune kadar bir seyler olurdu aralarinda.. biz Izmir’de yasiyoruz kiz Istanbul’da. Yani ben tanismadim kendisiyle. Ama tanistigimizdan beri hep kiz kardesim diye soz etmisti. Inanmistim
Icim cok yaniyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Cok uzun zaman sonra birini sevdim ve cok mutluydum. Surekli kafamda donup duruyor acaba o duygular hala var mi diye... Ona hicbir sey soylemedim, tavrimi bile degistirmedim. Nasil baslayacagimi bilmiyorum cunku.
Bunu kimseye anlatamiyorum cunku kendimi cok kucuk dusmus hissediyorumlutfen bana el verin, yardiminiza ihtiyacim var.. Cok.....
Asil tatli sensin.ben kacayim simdi beni bloke edicekler millet derdini anlatiyor yorum bekliyor bende senle kaynasiyorum.Estğf çok tatlısınızHer konuya salça olduğum doğrudur
Asil tatli sensin.ben kacayim simdi beni bloke edicekler millet derdini anlatiyor yorum bekliyor bende senle kaynasiyorum.konu sahibindende uzur dilerim
Kızla erkek arkadaş olabilir tabi ki. Ama sevgilisi varken başbaşa fotograflar paylaşmak hoş değil bence. Ben kiskancimdir. Ama burnum düşse almam herhalde öyle de tersim. Cidden konusun açıklamasına göre karar verinKesinlikle, acikca konusulmadan eskisi gibi olmam imkansiz. Evet fotograflarda yalnizca ikisi var...
Tesekkurler cok anlayislisiniz.bence sorun bunda ne varki?acik acik sorun niye icinizde supeyle yasayasinizki?belki mantiki aciklama yapar.yoksa boyle yiyup bitiriceksiniz kendiniziCaniniz sagolsun
+13 yil onceki duygulara takilma diycem ama sosyal medyada senle hic fotosunun olmamasi ama o kizla olan fotolarinin bulunmasi kafa katistirici.
Hemen yarin birlikte foto cekinip instagrama bilmem neye koymayi teklif et.
Tepkisine gore gerekirse acikca konus
Demek benden başkasını +1 ledin...+1
Çok doğru.
Profilde fotolar olmasa 3yıl öncesine ait,ergence hisler diyecektim amma ve lakin fotoğraflar düşündürücü.
Bu öneriyi dinleyin Jessica,foto koymayı teklif edin.
Seni +1 lememkiDemek benden başkasını +1 ledin...
Peki.
Sustum, 2.yi kaldıramaz ponçik bedenimSeni +1 lememki
+10000 filandır o
deniz_gunes arkadaşımız da beğendiğim üyelerdendir,selamlar
Kızz maridn,goygoydan banlanırsak üzülürüz hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?