- 16 Haziran 2013
- 1.417
- 2.326
- 208
- Konu Sahibi JessicaJones
-
Bir ben miyim bunlari dert etmeyen. Sevgilimin 3 yil.onceki aşk maillerini okudum.
Oo iyi sevmissin kizi demistim . Biraz hayati kendinize yuk etmeyin yahu. Gecmisle bugun arasindaki farki görün.
ıyıde profılınde baska bir kızın resmı nıye var dıye hiç duusnmedınızmı
Şahsen ben rahatsız olurdum. Benimle hiç foto koymayıp kardeşi dediği insanla foto koymasını istemezdim ve lafını ederdim.23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....
Bu sabah aklima seytan girdi ve o uyurken bilgisayarindan maillerine baktim. 3 yil oncesine ait gonderilmemis, taslaklara kaydedilmis bi mail vardi. Daha cok gunluk gibi yazilmisti. Askini ilan etmekten korktugunu, onun hep yaninda ama bi o kadar uzak oldugunu, ondan baskasina seni seviyorum diyemeyecegini, onu omrunun sonuna kadar bekleyecegini.... Isim yoktu mailde ama ben en yakin arkadasi diye bahsettigi kiz oldugunu anladim. Kafamda kareler birlesti. Instagram’da benimle bir kez bile fotograf, story vs paylasmadi. Profilinde o kizla 4-5 tane forografi var. Profil resminde bile.... Kizin ona oyle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum sayet olsaydi bugune kadar bir seyler olurdu aralarinda.. biz Izmir’de yasiyoruz kiz Istanbul’da. Yani ben tanismadim kendisiyle. Ama tanistigimizdan beri hep kiz kardesim diye soz etmisti. Inanmistim
Icim cok yaniyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Cok uzun zaman sonra birini sevdim ve cok mutluydum. Surekli kafamda donup duruyor acaba o duygular hala var mi diye... Ona hicbir sey soylemedim, tavrimi bile degistirmedim. Nasil baslayacagimi bilmiyorum cunku.
Bunu kimseye anlatamiyorum cunku kendimi cok kucuk dusmus hissediyorumlutfen bana el verin, yardiminiza ihtiyacim var.. Cok.....
En yakin arkadasi oldugunu soylemisti cunku..
Bir dönem aşık olduğu, duygusal hisler beslediği bir kızı şuan da kız kardeşi olarak görmesi mümkün değildir. Kızın yüz vermeyeceğini bildiği için onu hayatında sözüm ona dost, kardeş olarak tutma çabasındadır sevgiliniz. Yani kız açısından durum kardeşliktirde sevgilinizin içinde kalan uhdedir o kız. İletişimi koparmamak adına arkadaş ayağına yatıyor belliki. Platonik duygular beslediğiniz karşılıksız olduğu içinde duygularınızın daha da yüceldiği gözünde büyüttüğünüz kişiye kardeş gözüyle bakabilir misiniz, ben asla bakamam. Kaldı ki bu beslediği hisler tamamen yok olmuş olsa yeni bir ilişkiye başlamış olan erkek arkadaşınızın hala bu kızla profil resimleri yüklemesi manasızdır23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....
Bu sabah aklima seytan girdi ve o uyurken bilgisayarindan maillerine baktim. 3 yil oncesine ait gonderilmemis, taslaklara kaydedilmis bi mail vardi. Daha cok gunluk gibi yazilmisti. Askini ilan etmekten korktugunu, onun hep yaninda ama bi o kadar uzak oldugunu, ondan baskasina seni seviyorum diyemeyecegini, onu omrunun sonuna kadar bekleyecegini.... Isim yoktu mailde ama ben en yakin arkadasi diye bahsettigi kiz oldugunu anladim. Kafamda kareler birlesti. Instagram’da benimle bir kez bile fotograf, story vs paylasmadi. Profilinde o kizla 4-5 tane forografi var. Profil resminde bile.... Kizin ona oyle bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum sayet olsaydi bugune kadar bir seyler olurdu aralarinda.. biz Izmir’de yasiyoruz kiz Istanbul’da. Yani ben tanismadim kendisiyle. Ama tanistigimizdan beri hep kiz kardesim diye soz etmisti. Inanmistim
Icim cok yaniyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Cok uzun zaman sonra birini sevdim ve cok mutluydum. Surekli kafamda donup duruyor acaba o duygular hala var mi diye... Ona hicbir sey soylemedim, tavrimi bile degistirmedim. Nasil baslayacagimi bilmiyorum cunku.
Bunu kimseye anlatamiyorum cunku kendimi cok kucuk dusmus hissediyorumlutfen bana el verin, yardiminiza ihtiyacim var.. Cok.....
23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Su an sevgilim olan bey 22 yasinda. Gecen sene benimle tanismak icin bana bi adim atmisti ama ben psikolojik ve ailevi sorunlarim yuzunden bi iliskiye vakit ayiramayacak durumdaydim. Bu doneme basladigimizda ayni arkadas ortami vasitasiyla tanistik ve kanim cok isindi kendisine. 6 aydir birlikteyiz. Cok guzel giden bi iliskimiz var. Vardi.....
Eğer ayrılmayı düşünüyorsan fazla kurcalama. Aynı yaştayız ve malesef tecrübeli biri olarak şüpheyle bir ilişki devam etmez.. Ilerde sürekli acaba hâla aklında mı? Acaba ona söyleyemediklerini bana mı söylüyor diye kendi kendini yiyebilirsin. Sağlığın için en iyi kararını ver ya sus yada konuş bitir..
Ee naptın söyledin mi insta foto olayını?Surekli bunu dusunuyorum, bana bakarken onu mu gordu hep, ona soylemek istediklerini bana mi soyledi diye...
Evet ben aşığım mı diyecek yoksa daha kötü olacak3 yıl önce diyorsun belki bitmiş gitmiş bir şeydir . Ama yinede bence açık açık sor hep şüpheyle olmaz sonuçta
Ee naptın söyledin mi insta foto olayını?
Ne olacağını bilemeyiz ki sormadan. Eğer Evet geçmişte vardı bitti der ikna ederse seni devam edersin ama hala öyleyse hisleri zaten kem küm eder ve yolunu ayırırsınEvet ben aşığım mı diyecek yoksa daha kötü olacak
Valla maile gelene kadar benim takacağım başka şeyler olurdu. Ne demek benle foto paylaşmayıp kız arkadaşıyla bir sürü foto paylaşmak Allah aşkına ben zaten orada bitirirdim. Maile falan hiç gelmiyorum. Taslak olarak kaydetmiş bir de hala düşünüyosunuz koyarım tekmeyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?