Sevgilim En Yakin Arkadasina Asik...

Bir ben miyim bunlari dert etmeyen. Sevgilimin 3 yil.onceki aşk maillerini okudum.

Oo iyi sevmissin kizi demistim . Biraz hayati kendinize yuk etmeyin yahu. Gecmisle bugun arasindaki farki görün.

Peki o maillerdeki kiz hala hayatinda olsaydi... kafami karistiran sey bu

Vallaha 3 sene icinde o kadar cok seyler degisir ki insanin hayatinda. Zamaninda belki sevmistir,ama 3 sene icinde birsey yasanmamissa bundan sonra olma ihtimali de düsük. Birilerinin özelini okumak hicbir zaman iyi birseyler cikarmaz

Şahsen ben rahatsız olurdum. Benimle hiç foto koymayıp kardeşi dediği insanla foto koymasını istemezdim ve lafını ederdim.
Maildeki ile bahsettiğin kız aynı değildir belki diyeceğim de instagram profilinde bile fotolarının olması kafa karıştırıcı...
Sen ona mailden hiç bahsetme bence. Şimdilik o kızı sorgulayabilirsin mesela şöyle,
Erkek arkadaşına birlikte olan fotoğraflarınızı neden koymadığını sor ve profilde bile o kızla foto koyup da seninle birlikte olanı neden göremediğini dile getir. Zaten cevaplarından anlarsın bazı şeyleri...

3 yıl önceki duygularımı, düşüncelerimi, yaptıklarımı , söylediklerimi vs düşünmek bile istemiyorum.
Üç yılda neler değişiyor allah aşkına . Belki bahsettiğin kız bile değil. Sormadan bilemezsin.

İyi içiniz de tutuyorsunuz valla imreniyorum.. ben yanındaysam hemen yüzüm düşer, telefondaysam mesafe koyarım sesim bozuk atar o da anlar bir şeyler olduğunu:) hiç beceremem pat diye söylerim,içim de kalacağına :)

Size gelince bir kadın bir şeyden işkillenmişse o şey kesinlikle doğrudur.

Fazlasıyla tecrübe ile sabit.

Yani üzgünüm ama

Bir dönem aşık olduğu, duygusal hisler beslediği bir kızı şuan da kız kardeşi olarak görmesi mümkün değildir. Kızın yüz vermeyeceğini bildiği için onu hayatında sözüm ona dost, kardeş olarak tutma çabasındadır sevgiliniz. Yani kız açısından durum kardeşliktirde sevgilinizin içinde kalan uhdedir o kız. İletişimi koparmamak adına arkadaş ayağına yatıyor belliki. Platonik duygular beslediğiniz karşılıksız olduğu içinde duygularınızın daha da yüceldiği gözünde büyüttüğünüz kişiye kardeş gözüyle bakabilir misiniz, ben asla bakamam. Kaldı ki bu beslediği hisler tamamen yok olmuş olsa yeni bir ilişkiye başlamış olan erkek arkadaşınızın hala bu kızla profil resimleri yüklemesi manasızdır

Tatlım çok özür dileyerek söylüyorum o adam seni değil kız arkadaşını seviyor bence bir adam neden instegramında seninle fotosunu paylaşmaz iki sebebi olabilir ya benim erkek arkadaşım gibi kimse görmesin diye kendine saklıyordur ya da çok sevmiyordur o Kızla tanışmamışsın bile tanışsaydın derdim unutmuş hala ondan bir seyler bekliyor

Eğer ayrılmayı düşünüyorsan fazla kurcalama. Aynı yaştayız ve malesef tecrübeli biri olarak şüpheyle bir ilişki devam etmez.. Ilerde sürekli acaba hâla aklında mı? Acaba ona söyleyemediklerini bana mı söylüyor diye kendi kendini yiyebilirsin. Sağlığın için en iyi kararını ver ya sus yada konuş bitir..

Surekli bunu dusunuyorum, bana bakarken onu mu gordu hep, ona soylemek istediklerini bana mi soyledi diye...

3 yıl önce diyorsun belki bitmiş gitmiş bir şeydir . Ama yinede bence açık açık sor hep şüpheyle olmaz sonuçta

Evet ben aşığım mı diyecek yoksa daha kötü olacak
Ne olacağını bilemeyiz ki sormadan. Eğer Evet geçmişte vardı bitti der ikna ederse seni devam edersin ama hala öyleyse hisleri zaten kem küm eder ve yolunu ayırırsın

Valla maile gelene kadar benim takacağım başka şeyler olurdu. Ne demek benle foto paylaşmayıp kız arkadaşıyla bir sürü foto paylaşmak Allah aşkına ben zaten orada bitirirdim. Maile falan hiç gelmiyorum. Taslak olarak kaydetmiş bir de hala düşünüyosunuz koyarım tekmeyi gider

Fotograflarin hepsi bizim iliskimiz baslamadan once paylasilmis. Bu yuzden cok takilmadim belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…