Sevgilim eski sevgilisini unutamamış

Yeni mi fark etmiş unutamadığını ya da siz nasıl anlamadınız size aşık olmadığını?

Demek ki ilgin sevgin yüzünden bastırmaya calıstı acıgını.Zaten hak etmemis besbelli.Acısı illa vurur acını cek yoluna bak
Evet üstüne çok düşüyordum ondan kaybettim sence aradığını bulamayınca bana döner mi dönse de affetmem de merak ediyorum

Öyleyse onu unutamadığı eski sevgilisi ile başbaşa bırakarak yolunuza bakın. Dik duruşunuzu hiç bozmayın, kararınızdan da dönmeyin. Moralinizi de bozmayın, Güzellik görecelidir, ki kız güzel olmasa bile canınızı sıkacaktı bu mevzu. Sorun gerçekten kızın güzel olması mı?

Kendisini Allaha havale ettim dün aradım her şeyi biliyorum fln dedim onun bana dediği tek şey özür dilerim bir insan bu vicdansız olur mu ya? Sorun tabii ki kızın güzel olması değil ama belki ben güzel olsaydım unutururdum

Size bunj dürüstçe söyleyip ayrılması iyi olmuş bilmeden devam ettiğinizi düşünün insan kendini çok aptal hisseder. Böyle biraz sancılı ama ileride mutlu olursunuz

Siz niye hastanelik olacaksınız?
Sizi sevmeyen biri için mi? Yoksa tercih edilmediginiz için mi?
Hic biti

Size bunj dürüstçe söyleyip ayrılması iyi olmuş bilmeden devam ettiğinizi düşünün insan kendini çok aptal hisseder. Böyle biraz sancılı ama ileride mutlu olursunuz
Ya zaten kendisi açıklamadı dürüst felan değil bir hafta önce ayrıldım dün de aradım asıl ayrılmamın sebebi her şeyi öğrendim dedim onu bana dediği tek şey özür dilerim özür dilemekle oluyor mu bu kadar basit mi sonra kapattı

Hayır tabii ki ama kırgınlık, kullanılmış duygusu, neden ben değil de o vs. Düşününce kötü oluyorum kaldıramıyorum bu sefer
bu onun karakteri, bu konuda bir şey yapamazsınız. ve ayrıca her zaman seçimleriniz var. üzüntünüzü yaşayın ama onun için kendinizi harap etmeyin, iletişime geçmeyin, komple silin. onunla ilgili hiçbir şeye bakmayın. stalk yapmayın. zihninizi meşgul tutun. bir tecrübeydi , geldi ve geçecek

yaşınız kaç bilmiyorum ama duygularınızı abartılı yoğunlukta yaşıyorsunuz bence.
tamam üzülebilirsiniz ama hastanelik olacak kadar ne var?
ayrıca kendinizi kimseyle kıyaslamayın. kendinize bunu yapmayın lütfen.

Abartma olduğunu düşünmüyorum insanlar üzüntüden hastanelik olabiliyor bunun çok sevmekle alakası yok üzüntüden sadece ve kıyaslamak doğru değil farkındayım ama yine de aklının bir yerlerine geliyor neden ben değil o diye.

Ama ya ikide bir bakıyorum o kızla takipleşiyo mu bunun önüne nasıl gecebilirim

Ama ya ikide bir bakıyorum o kızla takipleşiyo mu bunun önüne nasıl gecebilirim
enerji akışını kesmen lazım. her yerden sil , engelle. elin telefona gittiğinde eğer onlara bakacaksan direkt bırak. uğraşlar bul kendine

Evet üstüne çok düşüyordum ondan kaybettim sence aradığını bulamayınca bana döner mi dönse de affetmem de merak ediyorum
Genelde ilgiyi bulamadıklarında gelirler dönmeyeni görmedim.Ama bu surecte unutuldum düsüncesini hissetmesi lazım.Cepte görmedikleri zaman kosuyorlar pesinden inan.Kendin kıymetlisin bunu ona göster.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…