- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
Yeni mi fark etmiş unutamadığınıMerhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Ahahahhaa ben kalpsiz biri değilimSen de onu unutama ama yeni sevgili bul. Sonra ona eski sevgilimi unutamıyorum de. O da seni unutamasın ama yeni sevgili bulsun... Unutamama zinciri oluşturun böylece
Evet üstüne çok düşüyordum ondan kaybettim sence aradığını bulamayınca bana döner mi dönse de affetmem de merak ediyorumDemek ki ilgin sevgin yüzünden bastırmaya calıstı acıgını.Zaten hak etmemis besbelli.Acısı illa vurur acını cek yoluna bak
Attığı storyler ve arkadaşıyla meşajlarını gördüm öyle öğrendimYeni mi fark etmiş unutamadığınıya da siz nasıl anlamadınız size aşık olmadığını?
Kendisini Allaha havale ettim dün aradım her şeyi biliyorum fln dedim onun bana dediği tek şey özür dilerim bir insan bu vicdansız olur mu ya? Sorun tabii ki kızın güzel olması değil ama belki ben güzel olsaydım unutururdumÖyleyse onu unutamadığı eski sevgilisi ile başbaşa bırakarak yolunuza bakın. Dik duruşunuzu hiç bozmayın, kararınızdan da dönmeyin. Moralinizi de bozmayın, Güzellik görecelidir, ki kız güzel olmasa bile canınızı sıkacaktı bu mevzu. Sorun gerçekten kızın güzel olması mı?
Hic biriSiz niye hastanelik olacaksınız?
Sizi sevmeyen biri için mi? Yoksa tercih edilmediginiz için mi?
Size bunj dürüstçe söyleyip ayrılması iyi olmuş bilmeden devam ettiğinizi düşünün insan kendini çok aptal hisseder. Böyle biraz sancılı ama ileride mutlu olursunuzMerhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Hic bitiSiz niye hastanelik olacaksınız?
Sizi sevmeyen biri için mi? Yoksa tercih edilmediginiz için mi?
altına imzamı atarım şu sözün. gerçekten mesele koymak.
yaptıklarıyla, yaşattıklarıyla, yarattığı duygusal çalkantıyla.
hani bazen diyoruz ya bu kız/bu adam buna neler yaptı ama hala aklı onda diye. işte o neler neler yaptığı için öyle olabilir.
Ya zaten kendisi açıklamadı dürüst felan değil bir hafta önce ayrıldım dün de aradım asıl ayrılmamın sebebi her şeyi öğrendim dedim onu bana dediği tek şey özür dilerim özür dilemekle oluyor mu bu kadar basit mi sonra kapattıSize bunj dürüstçe söyleyip ayrılması iyi olmuş bilmeden devam ettiğinizi düşünün insan kendini çok aptal hisseder. Böyle biraz sancılı ama ileride mutlu olursunuz
peki neden hastanelik olacaksınız ? ölümüne mi seviyorsunuzHic biri
Hayır tabii ki ama kırgınlık, kullanılmış duygusu, neden ben değil de o vs. Düşününce kötü oluyorum kaldıramıyorum bu seferpeki neden hastanelik olacaksınız ? ölümüne mi seviyorsunuz
bu onun karakteri, bu konuda bir şey yapamazsınız. ve ayrıca her zaman seçimleriniz var. üzüntünüzü yaşayın ama onun için kendinizi harap etmeyin, iletişime geçmeyin, komple silin. onunla ilgili hiçbir şeye bakmayın. stalk yapmayın. zihninizi meşgul tutun. bir tecrübeydi , geldi ve geçecekHayır tabii ki ama kırgınlık, kullanılmış duygusu, neden ben değil de o vs. Düşününce kötü oluyorum kaldıramıyorum bu sefer
yaşınız kaç bilmiyorum ama duygularınızı abartılı yoğunlukta yaşıyorsunuz bence.Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Abartma olduğunu düşünmüyorum insanlar üzüntüden hastanelik olabiliyor bunun çok sevmekle alakası yok üzüntüden sadece ve kıyaslamak doğru değil farkındayım ama yine de aklının bir yerlerine geliyor neden ben değil o diye.yaşınız kaç bilmiyorum ama duygularınızı abartılı yoğunlukta yaşıyorsunuz bence.
tamam üzülebilirsiniz ama hastanelik olacak kadar ne var?
ayrıca kendinizi kimseyle kıyaslamayın. kendinize bunu yapmayın lütfen.
Ama ya ikide bir bakıyorum o kızla takipleşiyo mu bunun önüne nasıl gecebilirimbu onun karakteri, bu konuda bir şey yapamazsınız. ve ayrıca her zaman seçimleriniz var. üzüntünüzü yaşayın ama onun için kendinizi harap etmeyin, iletişime geçmeyin, komple silin. onunla ilgili hiçbir şeye bakmayın. stalk yapmayın. zihninizi meşgul tutun. bir tecrübeydi , geldi ve geçecek
enerji akışını kesmen lazım. her yerden sil , engelle. elin telefona gittiğinde eğer onlara bakacaksan direkt bırak. uğraşlar bul kendineAma ya ikide bir bakıyorum o kızla takipleşiyo mu bunun önüne nasıl gecebilirim
Arama dışında her yerden engel attımenerji akışını kesmen lazım. her yerden sil , engelle. elin telefona gittiğinde eğer onlara bakacaksan direkt bırak. uğraşlar bul kendine
Genelde ilgiyi bulamadıklarında gelirler dönmeyeni görmedim.Ama bu surecte unutuldum düsüncesini hissetmesi lazım.Cepte görmedikleri zaman kosuyorlar pesinden inan.Kendin kıymetlisin bunu ona göster.Evet üstüne çok düşüyordum ondan kaybettim sence aradığını bulamayınca bana döner mi dönse de affetmem de merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?