Sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmam onu artık takmadığımın belirtisi olur muGenelde ilgiyi bulamadıklarında gelirler dönmeyeni görmedim.Ama bu surecte unutuldum düsüncesini hissetmesi lazım.Cepte görmedikleri zaman kosuyorlar pesinden inan.Kendin kıymetlisin bunu ona göster.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim inanın buraya üye olup paylaştıktan sonra az da olsa kendime geldim yalnız son cumleyi anlayamadım :-(kendinizi başkasıyla kıyaslayarak bu derece üzülmek sağlıklı değil.
bunu bugün bu adamla yarın başkası ile yaşarsınız.
dürüstçe söylesin yada söylemesin biri her zaman bizi başka biri için bırakabilir.
bunun sebebi onun daha iyi daha güzel vs olması değil, onun karşınızdaki için doğru kişi olması.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim inanın buraya üye olup paylaştıktan sonra az da olsa kendime geldim yalnız son cumleyi anlayamadım :-(
Aksine cıkarmaman belirtisi olur..Tepki verme hayatına odaklan ki bi affallasin,)Sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmam onu artık takmadığımın belirtisi olur mu
Yani haklı olabilirsiniz 3 yıllık ilişkiymiş belki bir çok hayal kurdular saygı duyarım bizm aramızda yaş farkı da vardıbaşka birini seçmesi, istemesi sizin daha az güzel, vs olmanız değil.
demek ki o kişi onun için doğruymuş. o kişi ile hayatı paylaşmayı sevmiş.
bu sizi kötü yapmaz.
birbirinize uygun olmadığınızı gösterir sadece.
bunu demek istedim.
Hayatıma ne tür değişiklik yapacam üst başla mı hic sevmem öyle şeyleriAksine cıkarmaman belirtisi olur..Tepki verme hayatına odaklan ki bi affallasin,)
En büyük tepki tepkisizliktir..
Çıkarmasaydım bu kız salak derdi bildiği halde hic bir şey yapmıyor derdi benceHayatıma ne tür değişiklik yapacam üst başla mı hic sevmem öyle şeyleri
Rutinler degismesin yani adam kendini 5 ay hic yasanmamıs aslında yokmus değersizmis gibi hissetmeli. gizm55 e bak olm kız hayatina adapte oldu ne is? Diyecek..Hayatıma ne tür değişiklik yapacam üst başla mı hic sevmem öyle şeyleri
Bunu işte atamayacak yapabilirim anca değil miRutinler degismesin yani adam kendini 5 ay hic yasanmamıs aslında yokmus değersizmis gibi hissetmeli. gizm55 e bak olm kız hayatina adapte oldu ne is? Diyecek..
Ben 20 o 26Siz kaç yaşındasınız o adam kac yasinda
Dünyada ki tek erkek eski sevgiliniz mi sizin için? Lütfen bu kadar güçsüz olmayın hayatınıza bakın. Bu saatten sonra diretmek sadece yüzsüzlük olur.Merhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Bıraktım zaten ama
Yapacağım hic bir şey yok ama sadece şuan unutmak istiyorum
Elim de değil onun bana hissettirdiklerini unutamıyorumŞu an unutmak diye bişey olabilir mi :))
1 yıl sonra hatırlamayacağınıza emin olabilirim.
Duygular yoğun şu an ama bi sakin olun yarın sabaha bile aynı dozda kalmaz zamanla da unutursunuz.
Unutulmayan kişi yoktur :)
Yok gelemez artık bana arama dedim engel de attım ama yine de seviyorum saf mıyım bn acaba neden hala seviyorum... Ve en açısı bana yaptığı tek açıklama özür dilerim oldu o kadar basit birimiyim açıklama yapmadı sonra aricam diye uyduruyor Allah onun bildiği gibi yapsınMadem unutamamış sizin hayatınıza niye girmiş, siz onun yara bandı mısınız ? Merak etmeyin umduğunu bulamazsa bir iki dolanır aranır geri döner size, çünkü adı gibi biliyor bıraktığı yerde onu beklediğinizi ve hayatınıza istediği gibi girip çıkabileceğini..Döner kabul edersiniz bu sefer de başka bi sebepten gider, siz yine acı çeker durursunuz o yine onla bunla gönül eğlendirir gelir sonra hooop yine sar başa..
Yolunuza bakacaksınız, sizi sevecek insanlara vereceksiniz sevginizi,vaktinizi,enerjinizi..Ha ben eski sevgilinin hayaletiyle dolaşan biri için kendimi yıpratırım diyorsanız orasını bilemem…
Birini sevmeden önce insanların kendilerini sevmeleri gerekli bence. Mesela ben olsam üzülmez kızardım. Nasıl böyle yalancı iğrenç biriyle birlikte oldum, nasıl onunla vakit kaybettim diye. Sonra kendimi sarar sarmalar öperdimMerhabalar, Bir hafta önce sevgilimle ayrıldık eski sevgilisini unutmamış ve hala seviyormuş 2 yıl geçmesine rağmen bir haftadır kendime gelemiyorum lütfen ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm hastanelik olacam bu gidişle ve son olarak ben onu hala seviyorum lütfen fikirlerinizi paylaşın. Ve kız benden güzel kendimi çok kötü hissediyorum
Çok teşekkür ederim enerjimizi nurdan alabiliyorumBirini sevmeden önce insanların kendilerini sevmeleri gerekli bence. Mesela ben olsam üzülmez kızardım. Nasıl böyle yalancı iğrenç biriyle birlikte oldum, nasıl onunla vakit kaybettim diye. Sonra kendimi sarar sarmalar öperdimçünkü canım kendim Siz de kendinizi sevin ve lütfen sizi sevmeyeni sevmeyin. Lütfen bu şahısa bir daha şans vermeyin dönerse kabul edecekmişsiniz gibi geldi Özgüvenli ol, kendini sev, kendinden emin ol yeter. Dünyada o kadar çok erkek var ki emin ol onun hissettirdiklerinden daha fazlasını hissettireceklerle dolu dünya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?