Merhaba arkadaşlar belirttiğim gibi 1 yıllık bir ilişkim var. Önceleri bana tapar gibi seven kişi benden soğuk şimdi. son zamanlarda kavga ederken küfürler saçıyor önce kırmaya kıyamazdı özürler dilerdi. şimdi sanki başka birisi. aynı şehirdeyiz neredeyse hergün geliyor ailem bilmiyor ama arkadaşız sanıyor. seni özlediğim için eldim diyo sevmiyosun deyince sevdiğini söylüyor ama hiç belirmiyor bunu.Bi çiçek bile almadı bana ben odunum bekleme benden romantiklik falan diyo. aslında başlarda bağlı değildim bende ama şimdi bağlandığımı hissediyorum işin kötüsü ondan ve ailemden başka kimsem yok arkadaşlarım uzaktalar hep. Oda giderse nefes alamam diyorum bazen ama bazen de yaparım ben güçlüyüm diyorum.Geçenlerde eski sevgilisi mesaj attı. daha öncede aramıştı ama bana akrabam demişti kandırmış yani resmen.benim yanımda sevgilim var evlenicez deyip engelledi ama son buluştuğumuzda silmişti mesaj falan yoktu. abisi arkadaşı sil telefonundan diyorum silmiyor. napıcamı bilmiyorum sabahları bitanem meleğim diye destan yazıyo ama kavga edince de olursa olur olmazsa olmaz gibi davranıyor. sevip sevmediğini anlamıyorum . akıl verin arkadaşlar