Sevgilim eskisi gibi değil.

pelin_000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
1
0
1
30
Merhaba arkadaşlar belirttiğim gibi 1 yıllık bir ilişkim var. Önceleri bana tapar gibi seven kişi benden soğuk şimdi. son zamanlarda kavga ederken küfürler saçıyor önce kırmaya kıyamazdı özürler dilerdi. şimdi sanki başka birisi. aynı şehirdeyiz neredeyse hergün geliyor ailem bilmiyor ama arkadaşız sanıyor. seni özlediğim için eldim diyo sevmiyosun deyince sevdiğini söylüyor ama hiç belirmiyor bunu.Bi çiçek bile almadı bana ben odunum bekleme benden romantiklik falan diyo. aslında başlarda bağlı değildim bende ama şimdi bağlandığımı hissediyorum işin kötüsü ondan ve ailemden başka kimsem yok arkadaşlarım uzaktalar hep. Oda giderse nefes alamam diyorum bazen ama bazen de yaparım ben güçlüyüm diyorum.Geçenlerde eski sevgilisi mesaj attı. daha öncede aramıştı ama bana akrabam demişti kandırmış yani resmen.benim yanımda sevgilim var evlenicez deyip engelledi ama son buluştuğumuzda silmişti mesaj falan yoktu. abisi arkadaşı sil telefonundan diyorum silmiyor. napıcamı bilmiyorum sabahları bitanem meleğim diye destan yazıyo ama kavga edince de olursa olur olmazsa olmaz gibi davranıyor. sevip sevmediğini anlamıyorum . akıl verin arkadaşlar :(

Çok karısıkmıs ama bencede odunlara emek ve zaman harcamaktan vazgecın nedir yanı nesine cok baglandın adamın bi cıcek koparıp gdtirmeyen adamı neyleyim? o kendi derdine yansın gitsin iki romantıklık öğrensın kadın ruhuna dokunsun, küfür konusuna gelince kendıne küfür ettiriyosan senın zaten kendıne saygın yoktur en küçük kavgada adam afedersn tepene scıyosa küfür ediyosa, evlendıgınde kafana s...ar anlamışsındır umarım.
Bırak gitsin yoluna kızım senı anlayacak elinden tutup sana deger verip gözlerine bakacak en önemliside emın olmanı sağlayacak birileri cıkacaktır. Ama sen hayatımda sadece ailem bide o var ona muhtacım dersen onu hayatından cıkarmazsan yenisini çekemezsin hayatına. Kendi kendini sınırlıyosun o kelimeden onu anladım.
O kim ki sen ona muhtacsın o sna muhtac ezik bence ailesinde bi aile sıcaklıgı görmemiş. Ama sen daha iyisini hak esiyosunsur bence bırak bununlada yetineneler avunsun sen daha fazlasını iste. O hayatındayken baska birini bulamazsın artık yoluna ışık saçmayanları bırak ki yerıne daha iyisi daha güzeli gelsin. Kendine de telkin yap ben daha güzel daha doyurucu bir ilişki yaşamayı seçiyorum , güçlüyüm huzur içinde yaşıyorum ve hayatıma güzellikleri çekiyorum gibi olumlu cümleler kullan ve dediklerimi uygula benden sana bir abla tavsiyesi. Bende o yollardan geçtim kimse düzelmiyor sonradan o yüzden enerjini değmeyecek insanlara harcama oldumu

Çok karısıkmıs ama bencede odunlara emek ve zaman harcamaktan vazgecın nedir yanı nesine cok baglandın adamın bi cıcek koparıp gdtirmeyen adamı neyleyim? o kendi derdine yansın gitsin iki romantıklık öğrensın kadın ruhuna dokunsun, küfür konusuna gelince kendıne küfür ettiriyosan senın zaten kendıne saygın yoktur en küçük kavgada adam afedersn tepene scıyosa küfür ediyosa, evlendıgınde kafana s...ar anlamışsındır umarım.
Bırak gitsin yoluna kızım senı anlayacak elinden tutup sana deger verip gözlerine bakacak en önemliside emın olmanı sağlayacak birileri cıkacaktır. Ama sen hayatımda sadece ailem bide o var ona muhtacım dersen onu hayatından cıkarmazsan yenisini çekemezsin hayatına. Kendi kendini sınırlıyosun o kelimeden onu anladım.
O kim ki sen ona muhtacsın o sna muhtac ezik bence ailesinde bi aile sıcaklıgı görmemiş. Ama sen daha iyisini hak esiyosunsur bence bırak bununlada yetineneler avunsun sen daha fazlasını iste. O hayatındayken baska birini bulamazsın artık yoluna ışık saçmayanları bırak ki yerıne daha iyisi daha güzeli gelsin. Kendine de telkin yap ben daha güzel daha doyurucu bir ilişki yaşamayı seçiyorum , güçlüyüm huzur içinde yaşıyorum ve hayatıma güzellikleri çekiyorum gibi olumlu cümleler kullan ve dediklerimi uygula benden sana bir abla tavsiyesi. Bende o yollardan geçtim kimse düzelmiyor sonradan o yüzden enerjini değmeyecek insanlara harcama oldumu

küfür, yalan belki aldatma hepsi var maşallah bu adamla işin ne, koşarak uzaklaş bence

ben şimdiki genç kızları anlamıyorum size küfür edebilen adamlarla beraber olmayın, net...

Önceden bağlı değildim sonradan bağlandım demişsin, eğer bu bağlılığını ona da hissettirdiysen bu yüzden havaya girmiş olabilir. Onları sevip, kaybetmekten korktuğumuzu hissettirince erkeklere bi haller oluyor çünkü.
Sevgisi bile bitmiş olabilir. Eğer sana "olursa olur olmazsa olmaz" hissi veriyorsa bence ayrılmalısın.
Hem neden onsuz nefes alamayasın ki? Yeni arkadaşlar edineceğin bi ortama gir (kurs vs) oyalanacak bi şeyler bul.
Kimse vazgeçilmez, unutulmaz değildir.

Cahiller ya eminim ki yaşı 22 23 den fazla bile değildir. O yaşta daha masum düşünüyolar çünkü erkeklerin nasıl mahlukatlar olduğunu bilmiyolar kıza köpek çekiyolar ama karşı taraf daha çok bağlanıyo. Söyle ona gelme artık işim gücüm var meşgulum sana atırcak vaktim yok yoğunum bu aralar falan de dumur olsun:KK11:

Kocam bana kufurler sacsa baska bir gerekce aramaz bosarim. Degil ki sevgili... agzindan ilk kotu sozu duydugunda arkani dönüp gidecektin, ama gec kalmis degilsin....

Kavgayla beslenen bir iliski gibi.. Bir senede bu kadar kavgayi ne ara ettiniz de artik seviye bu kadar dustu? Ayrica hem sabahlari hos mesajlar atip, hem de gun icinde size gormeye gelip, ustelik bir de sevdigini soyleyen kisiye "bana cicek almadin" diye trip atan sizsiniz.. Kufur etmesi normal degil, ve bence kufur eden biriyle iliski gercekten dusunulmesi gerekilir.. Ama insan biraz ben nerde hata yapiyorum diye de dusunmeli..

Ablamın arkadaşının kocası sevgiliyken küfürler eder sonra askım canım derdi. Evlendiler. Kız şimdi her gün dayak yiyor. Hakarete uğruyor. Birde hamile düşün yani... aman diyim yaşın belli ki küçük aşk sanıp kanma uzaklaş

Küfür etmesi tabi ki çirkin Bi davranış. Ayrıca eski kız arkadaşının nosunu da silmemesi düşündürücü. Bağlanmışsın ancak kendine başka uğraşlar bulursan kolay koparsın. Fazla uzatma bence. Olursa olur olmazsa olmaz moduna girdiyse tehlike çanları çalıyor demektir

Aynı seyleri yaşıyorum bukadar olur bende ha ayrlcam ha ayrldm derken 1 sene oldu sadece bagmllktan.hayatımdaki okdr sorunun içinde o destek olur diyorum onun yanında huzurluyum diyorum beni korur savunur diyorum.ama biz sadece alışmışız butun bunlara. bizde cok kavgalar ettık bana kufurler etti cok kıskanıyodu ben hicbisey yapmadgm halde yada takıntı yapıyodu ama bana sosyal medya hesaplarımı kapattrdı en yakın arkadaslarımla gorusmemi yasakladı (ve suan ilişkimden once arkadaslarımla olan o mutlu zamanlarımızı ozluyorum )ve onlarda suan uzakta uni okuyolar . hernyse zamanında yol yakınken bırakabilirdm bnde ama benim hatam . suan eski kvgalarımız yok cunku onun ddgi herseyi kabul ettim boyun egdim gururlu dik durmadım .ama suanki mutsuzlugumun yarısıda onun eseri. eskisi gbi neseli ve mutlu hissetmiyorum ve en kısa zamanda kendimi cekicegim acıya hazırlayınca bitirmek istiyorum . Diceğim o ki hakkımızda hayırlısı olsun kader ortagım

Su an mesela sevgilimle aramiz limoni olsa bile asla birbirimize kufur etmeyiz.. ayrilsak bile ayriligimiz sakin bir sekilde olur.. kufur hakaret vs itici seyler..

Küfür eden adam, adam değildir.
Bu sözü yazın aklınıza kızlar. Özellikle bir bayana küfür eden! Kendinize saygınız olsun.
Sindirmek zorunda değilsiniz.
Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem bir şeyi ne kadar imkansizlaştirirsan o kadar cazip gelir erkeklere..

Yorum yapan arkadaşlarımdan birde.benim konuya bi el atmalarını rica ediyorum. Bu kızımıza akıl verdim ama birileride bana akıl verse çok iyi olacak. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Varsın çiçek almasın adam olsun, karakterli olsun..

Yalancı, küfürbazla arkadaş
Olunmaz bırakın, birlikteliği..

canim benim gayet acik ve net iste bagli degilken cocuk seni baglayana kadar gercek karakterini gostermemis yada sen gorememissin.e baglanincada gercek kisiligini cikarmis ortaya nasil olsa ayrilmaz benden diye dusunuyor heralde.hem evlendgnde yasayacagin adam bu adam ilk tanidigin zamanlardaki gibi sana tapan adam degil yani bilesin.degisir duzelir diye dusunme adam geriye gitmis ileriye gidecegne .

diğer kısımlar zaten baştan falso da onlara bile gelmeye gerek yok, direkt söyliyim odunlarla zaman kaybetmeye değmez. ben odunum benden romantiklik bekleme diye bişey olamaz. hayatta aşık olduğun kişiye bir çiçek bile almamak nedir ya. insan bunu da yapmıyorsa başka kimin yüzünü güldürmek ister ki. genelde de hep bencil olur bu insanlar dikkat edin, çünkü bencil olmayan insan sevdiğinin mutluluğuyla mutlu olur. onu mutlu ettikçe güldürdükçe mutlu olur.

odunum, benden romantiklik bekleme, küfür de ederim, eski sevgilim arar yalan da söylerim, neremden tutsan elinde kalırım ama ilerde hizmet, yemek, aileme hizmet, yatakta adeta geyşa beklerim. peh geçiniz.

1 yıllık bir ilişki için size gram değer vermeyen bir adama bu kadar bağlılık neden kendinizi bir sorgulamanız lazım. Bu odunluk değil, bildiğiniz değersizsiniz onun gözünde.

Back
X