Çok karısıkmıs ama bencede odunlara emek ve zaman harcamaktan vazgecın nedir yanı nesine cok baglandın adamın bi cıcek koparıp gdtirmeyen adamı neyleyim? o kendi derdine yansın gitsin iki romantıklık öğrensın kadın ruhuna dokunsun, küfür konusuna gelince kendıne küfür ettiriyosan senın zaten kendıne saygın yoktur en küçük kavgada adam afedersn tepene scıyosa küfür ediyosa, evlendıgınde kafana s...ar anlamışsındır umarım.
Bırak gitsin yoluna kızım senı anlayacak elinden tutup sana deger verip gözlerine bakacak en önemliside emın olmanı sağlayacak birileri cıkacaktır. Ama sen hayatımda sadece ailem bide o var ona muhtacım dersen onu hayatından cıkarmazsan yenisini çekemezsin hayatına. Kendi kendini sınırlıyosun o kelimeden onu anladım.
O kim ki sen ona muhtacsın o sna muhtac ezik bence ailesinde bi aile sıcaklıgı görmemiş. Ama sen daha iyisini hak esiyosunsur bence bırak bununlada yetineneler avunsun sen daha fazlasını iste. O hayatındayken baska birini bulamazsın artık yoluna ışık saçmayanları bırak ki yerıne daha iyisi daha güzeli gelsin. Kendine de telkin yap ben daha güzel daha doyurucu bir ilişki yaşamayı seçiyorum , güçlüyüm huzur içinde yaşıyorum ve hayatıma güzellikleri çekiyorum gibi olumlu cümleler kullan ve dediklerimi uygula benden sana bir abla tavsiyesi. Bende o yollardan geçtim kimse düzelmiyor sonradan o yüzden enerjini değmeyecek insanlara harcama oldumu
Bu sözü yazın aklınıza kızlar. Özellikle bir bayana küfür eden! Kendinize saygınız olsun.Küfür eden adam, adam değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?