- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 53
- 37
- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
-
Daha once de birkac tartismamiz olmustu. Kardesinin nisanina dugunune beraber gitmeyi teklif etti benimle bunun icin abiye bile bakti ama tartisirken dedigim gibi tepkileri agir oluyor sonra sakinlesince ozur diliyor. Ama ilk kez bu kadar agir geldi.Vallahi bilemedim.
Birdenbire beklemedigi sekilde sorunca boyle sacma sapan bir tepki vermis , bence cok terbiyesizlesmis. Yani ani yakalansa bile insan edebiyle cevap vermeli bence, kovmak nedir ya????
Herifin kafasindaki tilkileri bilemem ama tavrini ve kisiligini pek begenmedim acikcasi.
15 yaşindada 40 yaşındada aynısınız "ailesi beni biliyor" Erkek 10btane kizida ailesinin onune cikarir bu ciddi oldugu anlamini tasimaz bigun seni evden kovduğu gibi hayatindan temelli kovsa ailesi olmaz artik tanistik evleneceksin mi diyecek saniyirsunuz taktiniz aileye bu ailesi ile tanismak siz hanimlara ne gibi bir garanti sagliyorda ger ciddiyiz'in ardindan "ailesi ile tanistim" cunlesi geliyor anlamiyorum
Neyse bence ustelememeliydin evlenecek adam zaten konusur yada alir yuzugunu teklif eder bu kadar ittirmenin bir manası yok ..
Siz hanimlar'' derken? Sanirim sen erkeksin :)))15 yaşindada 40 yaşındada aynısınız "ailesi beni biliyor" Erkek 10 tane kizida ailesinin onune cikarir bu ciddi oldugu anlamini tasimaz bigun seni evden kovduğu gibi hayatindan temelli kovduğunda ailesi , "olmaz artik tanistik evleneceksin." mi diyecek saniyorunuz taktiniz aileye bu ailesi ile tanismak siz hanimlara ne gibi bir garanti sagliyorda ger ciddiyiz'in ardindan "ailesi ile tanistim" cunlesi geliyor anlamiyorum
Neyse bence ustelememeliydin evlenecek adam zaten konusur yada alir yuzugunu teklif eder bu kadar ittirmenin bir manası yok ..
Evet ama bunun okulla baglantisi yok. Ben tam 8 yildir -okul dahil- calisan ve tek basina yasayan biriyim. O yuzden yapabilecegim ya da yapamayacagim seyleri bana soyleyen birileri yokÇok alakasız bir soru olacak ama sormam gerek.. Öğretmenim yazınca sen şimdi tatilde misin ya? Yani okula gitmiyorsun istediğini yapabiliyor musun?
Siz hanimlar'' derken? Sanirim sen erkeksin :)))
İstediğini yapmaktan kastım mesela şimdi tatile çıkabilirsin gibi bir soruydu. Yoksa akşam kaçta geldin ne giysin diye hesap vermekten bahsetmiyorum. Mesela benim adli tatilim bile yok duruşma verdiler çünkü sağolsunlar. Bahsettiğim bu tatil yapamıyorum uzun süreli.Evet ama bunun okulla baglantisi yok. Ben tam 8 yildir -okul dahil- calisan ve tek basina yasayan biriyim. O yuzden yapabilecegim ya da yapamayacagim seyleri bana soyleyen birileri yok
Ben de oyle dusunuyorum. Ilk tanistigimizda hayatinda ciddi bir seylerden once hedefleri oldugunu soylerdi. Evlilik ten hic bahsetmezdi ben de bahsetmezdim zaten ille evlenelim diye tutturmak da bana ters. Beklentilerimiz uymuyorsa devam etmeyiz olur biter. Onunla ilgili gelecek fikri kafama biraz da onun ikimizin gelecegi ile alakali hayallerini dile getirmesi ile oturdu. Evlilik manyagi gibi algilanmak istemem. Ama bugunku tepkisine de zihnimde oturtacak yer bulamiyorum.evlilige hazir degil, yada seninle evlilige hazir degil.
hangisi daha kotudur sana kalmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?