Kusura bakma ben bu konuda sevgilinin tarafındayım. Oda sert cevap vermiş ama ben seni daha hatalı buldum.Kim ne derse desin bence adama biraz kırılmakta haklı. Aylardır çıkıyorsun adamla, hemen atlamışsın geleceğe dair planlar diye. Noluyor? Adam 25 yaşında, erkek için çok genç. Doğal olarak kendini hazır hissetmemiş olabilir. Yıllarca çıkan çiftler var, ay ne ki?Sen kaç yaşındasın merak ettim.
Ayrıcada benimle ilgileniyordu,zor zamanlarımda yanımdaydı, ailesiyle tanıştırdı bana abiye kiyafet seçti falan da filan da dedin. Bir de üstüne adam tüm tatilerimi seninle geçiriyorum demiş. Eee daha ne olsun demek adam sana değer veriyor seninle ilgileniyor. Bence biraz kırılmakta haklı. Erkekler evlilikten üzerlerinde baskı yapılmasından korkarlar, haliyle sen böyle üzerine gidince oda sinirlenmiş saçmalamış sert tepki göstermiş.
Eğer bu davranışından başka onun tarafından başka bir soğukluk görmediysen, yani ayrılmak için tartışmayı hemen kullanıp senden ayrılmak için bir sebep olarak göstermemişse O ZAMAN... Bence git gönlünü al o çıkıp gitmeden.