Sevgilim eve çağırdı

Kotu biri degil taniyorum onu ama kararsizim ya
En son Müge anlı da bir kadın kayboldu evlenmiş boşanmış çocukları da vardı, İzmir e sevgilisinin yanına gitmiş geri dönmedi ceset de yok adam da inkar etti elini kolunu sallayarak geziyor. Herkes herkesi tanıyor dışarıdan herkes çok iyi. Bak ben de eşimle internetten tanıştım ama ilk buluşmada dışarıda görüştüm topluma açık mekanlarda onda bile tek değildim kız arkadaşım da vardı yanımda . Tedbirli olmak güvensizlik değildir

Yani bakireysen cinsel.birlesme olmayabilir de geriye kalan ne varsa olacak yani bunun kacari yok ha sunu soyleyim sana tecavuz etmez. Sen isteyeceksin zaten. Atesle barut yanyana durmaz kuzucum seviseceksiniz bu net. Ha sonra buralara sürtüstük hamile miyim ya da zarım yırtıldı kime diktireyim konulari acacaksan rica ediyorum gitme

Sınavı yok yaz okulu bayram boyu tatilde. Vizeleri geçti finallerde bayramdan bi kaç hafta sonra olması lazım. Bayramın son günü gelsin. Okulunun akademik takvimine bak. Az akıllı olun hemcinslerim
Oda öyle dedi pazartesi okula gidecekmiş cumartesi final varmış birdahaki haftaya 2 sınavı varmış

Sen buna inandin mi? Onu yapabiliyorsa o gelsin yanina. Ayagina gitme. Birak fedakarligi o yapsin yoksa hep senden bekler.
Bende önce güveneyim yakından tanıyım ondan sonra giderim diye düşündüm ilk buluşmada eve gitmekte ne bileyim

Allah aşkına bu çocuk bir sene seni görmeden durmuşta şimdi sınav bitene kadar mı duramıyor
Bilmemki anlasam

Yaz günü ne okulu var bu çocuğun? Bayram bayram ne sınavı? Gelme bu oyunlara.

bende anlamadimki sınavları olmadiginda hep evdeydi yinede gelmedi ya hep mi sınavı oluyo anlamadim ne zaman desem gel diye hep sınavım var diyor . Gunubirlik geleyim dedim onuda istemedi zaman kisitli diye

Lütfen aç gözünü.
Sonra güvendiğin biriyle ne istersen yaşarsın ama bunun sonunda üzüleceksin gibime geliyor.
Sana mantıklı geliyor mu, burada bu kadar kadın aynı şeyi düşündük bak.
Tatilde gelmiyor, senin günübirlik gitmen işine gelmiyor, adam sana zaman ayırmıyor, sen kalkıp ayağına gidiyorsun kalmalı.

Annen baban bilecekse gittiğini bence git. Ama sevgilinin evinde gece geçirmene izin vermeyecek bir ailede yaşıyorsan, en iyi ihtimalle ayrılık dönemi "babanlars söylerim" tehdidi ile başlayan, yukarıda da söylendiği üzere "sürtünerek hamile kalınır mı" veya "ben ona güvenmiştim beni kullandı(bu olaya da ayarım)" ile devam eden bol atraksiyonlu bir süreç seni bekler.

Ah genç kızlar ah! Sevgilinizin evine gitmeyi planlarken yetişkinsiniz, ama olay yaptığınız işin sonuçlarını hesaplayıp sorumluluk almak olunca bir anda bebeklik çağına dönüş...

Kesinlikle yakınlaşma olur. Arada çekim varsa onun zorlamasına gerek yok yaklaşır sizde karşılık verirsiniz süreç bu şekilde başlar sonu nereye varır bilmem.

Adam bir şey yapmam demekle doğru söylüyor. O bir şey yapmaz karşılıklı ilerler herşey. Yani o an sizde yıkarsınız kuralları. Sonra iş işten geçince ne yaptım ben demeye başlarsınız. Bu hep böyle olur. Duygular işin içine girince akıl ve mantık oradan uzaklaşır. Adamda his varda sizde yokmu sanki

Dışarıda görüşün bence eve gitmeyin. Çok riskli.

Bakin kadin ve erkeğin doğasında olan duygular bunlar ve güvenle söz vermeyle karşı konulacak duygular degil . Ateş ve barut yan yana durmaz mutlaka birşeyler olur bu sizin kontrolünuz dışında gerçekleşir. Bunun olabilme ihtimalini göze alıyorsanız sonuclarina katlanacaksaniz hayatiniza uygunsa gidin aynı evde kalın yoksa söz falan hikaye yani .

Birşey yapmayacakmış demek.

Cinsellik tek taraflı yaşanan birşey değil zaten. Siz istemezseniz olmaması lazım.

Yok zorla birşeyler olacağından şüphe ediyorsanız yaşadığınız şey gerçek bir ilişki değildir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…