Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
Bizim olayda asıl problem o sırada babaannenin de aynı evde uyuyor oluşuydu Yoksa o kadar büyük yankı uyandırmazdı olay

Mesaj tekrarıııı........

Son düzenleme:

Yok canım alınmadım

Cesaret geldi bana vallahi burdan bu gidişle ben kaçar evlenirim bile Şaka yaptım

Yok canım alınmadım

Cesaret geldi bana vallahi burdan bu gidişle ben kaçar evlenirim bile Şaka yaptım

yok aman gaza getirmiş olmayalım seni..
biz sadece fikirlerimizi yazıyoruz...

sen yalnız olmadığın bil
böyle şeyler gençlikte güzel...

yani işin özü evet doğru bir hareket değil bu olanlar ama bunu şimdi biz sorgulamayalım
maceramıza bakalım..

Doğru olmadığının bende farkındayım :26: Korkuyorum :18: Ama yapıcam

Baban kıskanıyor demek ki kızını çok sevimli Aslında benim babam da pek bayılmaz özellikle akşamları dışarı çıkmama. Ayrı şehirlerde yaşamamıza rağmen kendince engellemeye çalışır ama daha sinsi yaklaşıyor. Akşam arkadaşımda kalıcağımı, dışarıda olacağımı söylüyorsam filan ''senin kedin var, o yalnız sıkılır şimdi sen gitme bence'' şeklinde duygu sömürülerine giriyor mesela bu aralar, Aşırı kısıtlama olmadığı sürece sevimli geliyor bana babaların kızlarını kollamaya çalışması.

Buarada anket fikri de mantıklıymış bak, benim de aklıma ilk yemek getiren eleman rolü yaptırmak gelmişti sevgiliye ama motor lazım onun için

yani zaten doğruluğunu tartışmıyoruz...

kazasız belasız bitsin bu iş diye dua edelim
insan böylesi konularda dua etmeye de çekiniyor ama yine de sığınalım dualara

korkunun ecele faydası yok

olacakla öleceğe de çare yok

hayırlısı ... yarın gece her şeyin bittiğini ve mışıl mışıl uyuduğunu hayel et

Gelmeden önce bi bakarsın kapıdan camdan tanıdık varmı diye :) oda kontrol eder hızlıca girer bişey olmaz korkma asıl korkarsan kortugun basına gelir :))

Güzelmiş kedi olayı. Keşke benimde olsa ailemden uzak olsam kesinlikle alırdım. Çok seviyorum kedileri. Mace,Arnavutça kedi demek :) :)

Ankette açtım seni mi kırıcam :) :)

Aynen kız yalan söylemek için dua mı edilir korkuyorum :)

Evet onu hayal edicem :) :) :)

Yap bakalım her şey gençlikte güzel..
Sevgiline güveniyorsun demek ki..Gerçi şimdi bizim kızlar o seni düşünse
zor durumda kalacağını bile bile evine gelmezdi,seninle ciddi düşünen bir erkek böyle tehlikelere
atmazdı seni falan diyeceklerdir tabii ama sen baştan içini fesat diyerek kestin hepsinin önünü
Ay çok eğlendim ben,bak destekler oldum ben de seni.14 yaşında oğlum var eve kız mız atmak yok ben işteyken ha diye
şakadan takılırım bazen..Ne olacak sanki en güvenilir ortam insanın kendi evi işte.Bir de mahalle baskısı olmasa keşke..
Gelişmeleri yaz bize merak ederiz.Hadi kolay gelsin,iyi eğlenceler

Ay bide anket açmış.

Gelmeden önce bi bakarsın kapıdan camdan tanıdık varmı diye :) oda kontrol eder hızlıca girer bişey olmaz korkma asıl korkarsan kortugun basına gelir :))

@Tweety26 : Napiiiimm napiiiiim Fikirlere ihtiyacım var çoğunluk ne derse o. Ordaki girmesin seçeneğinide öylesine koydum yani maksat boş kalmasın

@mariquita06: Haklısın bende öyle yapıcam en kötü kızların dediklerini uygularım baktım ki yengem camla bütünleşmiş tuz isteme bahanesi,baktım ki yakalandım,postacı kargocu :) En kötü ihtimalll yalnış adres. En en en kötü ihtimal benim sadık yarim karatopraktır,karatopraktır....

Bir de oylamaya sunmuş
Ne kafa kızsın sen ya bilemedim şimdi dedim ama sallasın elini kolunu neresini denk
gelirse girsin işte

Aa dur biz de bi kere bi arkadaşıma yapmıştık. Aynen senin durum yenge pencerede.
Yengesi beni tanırdı. Büşralara geldim Deniz Abla nasılsın falan diye girdim Lafa tuttum bizim yengeyi.. Arkadaşımın sevgilisi de girdi arkadaşımın evine. Gören komşulara da çocuğu benim kuzenim diye tanıtmıştık, lavabo için girdi demiştik. Tabi yengenin derdini dinleyip gece baş ağrısından yatan ben, keyfini süren onlar oldu ama işte.

Kadın ne dertliymiş arkadaş.

Son düzenleme:

Ya güvenmek ayrı da zaten daha öncede teklif etmiştim. Beni düşündüğü için gelmemişti Şimdi ayrı kaldığımız için hem konuşmaya ihtiyacımız var, hemde özledik. O yüzden biliyorum huyunu suyunu Aşkımın

devir değişti canım bi kız oğlunu kendi evine atacak, bakınız: mace

Bir de oylamaya sunmuş
Ne kafa kızsın sen ya bilemedim şimdi dedim ama sallasın elini kolunu neresini denk
gelirse girsin işte

@Paradoks:

@Tweety26: Uuuu iyi fikirmişte tuvalet bu yani maksimum 10 dk gitti gelmez olur sonra adı çıkar çocuğun

Eline bi paket alsa ? Hani oluyor ya yemek siparişi verince geliyorlar falan. Adana kabap oluurr, lahmacun olurrr, pide oluuurr Yolda yaptırsın gelsin bi paket, onu da getirmiş gibi yapsın Soran olursa canım çekti, söyledim dersin.

Son düzenleme:
Kızlar ben artık yatmalıyım. Malumunuz sabah operasyon var. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için,yazmak isteyen yazsın sabah kalkar kalmaz sevgilicüğüm yollardayken ben önce size bakarım Gelişmeleri de aktaracağım :) :)

Akşam yazamazsam hepinize bu hayatta başarılar diliyorum,forumda bi kızcağız vardı terkedip gitti forumu yapmayın kızlar hayat çok kısa yazık herkesi alın aranıza
İyice kafayı yedim. Tüpçü,sütçü derken çocuğu sütçü diye çağırıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…