Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
çok basit...
ışınlasın kendini

hatta canı isterse eğer aılen evdeyken görünmez pelerinini bile kullanabilir
senden başka kimse görmez .

Buldum

Sabahın ilk ışıklarında girsin ve gecenin kör saatinde çıksın

ayy canım çok eğlendim konunu okurken.bi kere bende almıştım sevdiceğizimi eski günlerimi hatırlattın:)valla bi hem stresli hemde heyecanlı adrenalin tavan yapıyo yani:)bizim apartmanda 14 hane olduğu için öyle kılığa falaan girmesine gerek kalmamıştı senin işin daha zormuş allah yardımcı olsun

Amin bitti gitti çok şükür :) Bir şey de olmadı :)

valla şimdiki aklımla (26 yaşındayım) cesaret edemezdim ama dışardakiler ne derden ziyade ailemden saklamaktan korkardım :) ama biliyorum ki ben de bundan 6-7 sene önce bu tür şeyler yapmadım değil :) güzel bir anı olarak kalıyorlar.
amcanlar kaçıncı katta, siz kaçıncı kattasınız bak bu detaylar önemli :)

sevindim adına akıl danıssmıssın dha önceden görseydim konuyu böyle rollere girmesin diyecektim olduğu gibi girsin ve cıksın valla sendeki iyi cesaretmiş o kadar tanıdığın olduğu mekanda bravaaaaaaa

gelmesın bence ne gerek varrrrrrrrrrr

veeeeeeeeeeeeeeeeeee kimsenin sormadığı soruyu soruyorum,

6 saat kadar kalmıs.. ne yaptınız o kadar saattttttttttt

tebrik ediyorum bi cesaret oldu bitti işte de bu alışkanlık yapabilir.annenler yine evde olmadığında yine çağırabilirsin.en sonunda da yakalanabilirsin dikkatli ol

ben de bi ara kafaya çok takmıştım nasıl eve alsam diye, amacım beraber yemek yemekti kendim yapıyım istemiştim.
ama ben binadakilerden çok site girişindeki güvenlikten korktum, ordan asla geçemezdi elini kolunu sallaya sallaya ee aile de evde yok çıkışını görüyolar, baktım başıma bela olcak gibiydi ben de ağrımayan başımı ağrıtmıyım dedim almadım hiç almıycam da vazgeçtim artık
ama seninki gerçekten büyük cesaret çok da güzel olmuş valla

çok merak ettim bu kadar riski göze almaya değecek ne yaşıyorsunuz evde
hadi sevgilinin evi olsa neyse dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…