Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
gelmişşş gitmiş zatn artık hayrlısı olsun :) kimse görmemiş sanıosnda umarm öyledir.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr ! Sevgilim eve geldi,biraz önce de gitti kimsenin ruhu duymadı Dikkat ettik sokakta kimse yoktu girdi hemen,çıkarkende aynı şekilde çok şükür yakalanmadık 10 da geldi 5 dk önce de gitti :)

Son düzenleme:
bence görenler olmuştur senin ruhun duymamıştır hem ne işi var senin evinde hadi bişey yapsaydı sonuçta erkek

gözün aydın

Ay atlatmışınız bu olayı umarım gören olmamıştır :)

Wuuu teşekkürler Kazasız belasız atlattım :) Umarım bir sürprizle karşılaşmam :) Aslında akşama kadar vaktimiz vardı da ne olur ne olmaz diyerek tedbirli davrandık :)

iyi yapmışsın yakalanmak da vardı işin ucunda sevindim

vallahi ii cesaret canım ne diyeyim mümkünatı yok öldürseler yapamam ben bilmiyorum erkek milletine karşı bi kin var içimde geçmio adam gibi adam karşıma çıkmadı ki.... neyse bozma moralini olan olmuş sizden gittiğini nerden bilecekler kiracılarınızdan gidio sanmışlardır

Anladım. Kim görürse görsün,ben beni biliyorum,ailem beni biliyor. Ailem görmedi o bana yeter :) Sevgilime de güveniyorum,daha doğrusu kendime güveniyorum.

tatlım eger yengenden korkuyosan anahtarı sevgılıne ver sende amcanlara oturmaya gıt sevgılın eve gırene kadar yengenı oyalarsın snrada sende eve gecersın cıkıstada bısı ısteme bahanesıyle gdrsn

vayy vayyy vayyy olan olmuş girmiş hangı kılıkta girdi peki valla ben de cagırmıstım kahvaltı yapmıstık masum bır kahvaltıydı hemen herkes herseyı kotu anlıyorrrrrrrrrrrrr

Sizi köftehorlar siziiii Çok sevindim . İnşallah gören duyan olmamıştır.

Son düzenleme:
eve kadar buluşcak bi yer bulamadınız mı ya Hadi illa ev diyosan snn ona gitmen daha doğru olur bence.

eve kadar buluşcak bi yer bulamadınız mı ya Hadi illa ev diyosan snn ona gitmen daha doğru olur bence.

bence kızın evi daha güvenli insanlara ne kadar güvenirsek güvenelim ateşle barut yan yana durmaz misali erkek evi daha rahat olur ev sahibi erkek olunca dolayısıyla anladın ne demek ıstedıgımı adaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…