Sevgilim eve nasıl girsin?

Sevgilim eve nasıl girsin? :)

• Girmesin.

OY: 50 48,1%
  • Elini kolunu sallayarak girsin,sakınan göze çöp batar.

OY: 28 26,9%
  • Ay bilemedim şimdi.

OY: 5 4,8%
  • Anketör kılığında girsin.

OY: 3 2,9%
  • Kadın kılığında girmeli en doğrusu bence.

OY: 9 8,7%
  • Kargocu kılığında girsin.

OY: 9 8,7%

• Ankete Katılan
    104
normalde böyle şeylere "dur olmaz napıyorsuuun" demem lazım ama gülerek takip ediyorum konunu..ankete de bayıldım.sonucu merakla bekliyorum :)

valla ben kendi adıma konuşayım cesaret edemezdim.eşimle flört dönemindeyken ailem şehir dışına giderdi geleyim derdi hiç cesaret edemedim bravo diyorum sana.ama sen kafaya koymuşsun belli vazgeçmeyeceksin.en büyük sorun yengense bence onu telde oyalamaya çalış.hele ev talafonu falan varsa ordan ara.karşı komşunuzun görme ihtimali de olabilir.onu yokla evde değilse işin kolaylaşır.evdeyse de bilemiyorum ki.umarım kolay atlatırsın

Sevgili yapıp eve atasım geldi :)) Özlemişim vallahi böyle aksiyonları , merakla bekliyorum.

samimi bir arkadasin ev telefonundan yengeni arasin, sizin oralardaki buyuk marketlerden birinden aradigini soylesin.siparis vermisdiniz teyit etmek icin aradim falan filan lafa tutarken, sevgilin hemen iceri girsin , hatta arkadasinla msnden goruski telefonun devam ettigini gor ve sevgilini ara

Kızlar daha yeni uyandım henüz bir şey yok şöyle 1-2 saate eve almış olurum sanırım Telefon güzel fikirmiş :) Ama bu saatte kimseyi uyandıramam akşamdan söylemeliydim onu arkadaşlarıma. Yengemde fellik fellik dolaşıyor apartmanda offf

Son düzenleme:
:))) Biraz adrenalinden kimseye zarar gelmez

Murphy Kanunlarını unutma ama

Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir.
• Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir.
• Bir şeyin ters gidebileceği olasılıkları engelleseniz bile, anında yeni bir olasılık ortaya çıkacaktır.
• Bir şeyin olma olasılığı, istenme olasılığı ile ters orantılıdır.
• Er ya da geç olası en kötü koşullar zincirlemesi vuku bulacaktır.
• Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.
• Olmuyorsa zorlayın, kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.
• Ne kadar beklersen bekle istendiği zaman gelecektir.

Örnekler :

• Yere düşen her şey ulaşılması en zor köşeye yuvarlanır.
• Ne zaman arabamı yıkasam yağmur yağar, yağmur yağacağı için arabamı yıkamadığımda yağmur yağmaz.
• Uyuyan bir bebek, anne babası uykuya dalınca uyanır.
• Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.
• İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.
• Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.
• Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.
• Duşa girip ıslandığında telefon çalar.
• Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.
• Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.
• Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.
• Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.
• İşler yolunda gittiği zaman mutlaka bir terslik vardır.
• Aradığınız şeyi baktığınız en son yerde bulursunuz.
• Siz sınavlara istediğiniz kadar çalışın, sonunda her zaman çalışmadığınız bir yerden çıkacaktır!

:)))

:))) Biraz adrenalinden kimseye zarar gelmez

Murphy Kanunlarını unutma

Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir. :)))

Diyorsun ki, tam delikanlı daire kapısından içeri girecekken yenge içinde kek börek olan tabakla köşede belirir.

Canım bence de çok büyük bir işe kalkışmıssın benim eşimde evime geliyordu ama her zaman geldiği için kimse anlamamıştı hehehe :))

Benimde sevgilim bi kere gelmişti elini kolunu sallayarak tabi kavgalıydık o zaman dikkat çekicek bişey olmamıştı bide ailemde görse haberi var zaten bişey demezdi biraz çekinmiştim tabi :)

bence hiç atraksiyona gerek yok sallana sallana girsin. siz korktuğunuzdan gözünüzde çok büyümüş ama dikkat çekeceğini sanmıyorum

ben çok seviyorum bu murphy yasalarını ya ara sıra açıp tekrar tekrar bakıp yeniden severim hatta

20 gün mü ?

Biz 3.5 aydır görüşemiyoruz,var sen düşün gerisini...

Bence çok riskli yaptığın canım,dışarıda buluş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…