- Konu Sahibi elizabeths
Öncelikle herkese merhabalar..Ben damla 15 yaşındayım benim erkek arkadaşım var 3,4 ay oldu çıktığımızı aramızda yakınlaşma oldu yani ilk öpücüğümü kullandım..Her buluştuğumuzda sinema istiyor öpmek istiyor emin değilim seviyormu ? yoksa sıf öpmek içinmi kullanıyor ? olbilirmi ...sana aşık oldum..cok sevıyorum diyor ama bilmiyorum işte..nyse sonra hafta sonları buluşuyoruz biz hep nyse bu hafta işi çıkmışta denizliye gitçekmişte gelemıyormuş hafta içi görüşelim dedı bende tamam dedım kırmım ..aynı yerdemi buluşucaz dedım ? yok evde dedi...Şok oldum aklımda bisürü soru işaretleri oluştu..Gitsem nolur acaba ?....Film için çağırıyormuş ama ben istemiyorumda ona dıyemıyorum...bilmiyorum gelemem ...diyorum...buseferde diyor sen bana güvenmiyormusun ? beni sevmıyormusun ?...Kaldım öyle Lütfen yardım edin
Tavsiyeleriniz neler ? Gitsemmi ? Gitmesemmi ? Ve bunuda söylim annem biliyor sadece çıktığımızı ..o derdi evıne felan davet ederse sakın gitme derdi..bnde yok annem derdım..bu konuyu onla konuşmam ımkansız...Lütfen görüşlerinizi almak istiyorum ? nediyorsunuz ?