Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Bu kararı vermek sözlüne düşmez. Kibar bir dille haddini bildir bence. O diplomayı herhalde çeyizine koymak için almıyorsun. Sözlün şu sözleriyle bütün çalışan kadınları aşağılamış. Acaba kendi ailesinde hiç mi çalışan kadın yok çok merak ettim.Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Sanane canım ortamın iyiliğinden kötülüğünden sen onlar gibimisin ne biçim bir cümle bu ya. Bu konuyu çözmeden evlenme, çalışmak istemiyorsan da evlenme, bu karararı sadece sen verebilirsin o değil. Daha nikah kıyılmadan sihibin gibi davranıyor. O ne kadar sertse sende o kadar sert ol. İstekler beklentiler bitmez canım, zorlamayla sen onun bir dediğini yaparsın, iki, üç devamı gelir hiç bitmez kuklamısın sen?Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Yüzüğü çıkarır eline verir, ben senin gibi bir kafa yapısıyla bir ömür geçiremem, senin de zamanını çalmayayım derim. Herkesin bir hayat tarzı vardır, istekleri yaşam vardır. Sevgilin dolduruşa gelse dahi bunu benimsdyecek, dayatacak insanla evlilik yapmak mı istiyorsun.Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Daha simdiden bu boyle dedigini yaptirirsa evlendikten sonra isin baya zor olur
Asla kararindan vazgecme
Sevgilin gibi dusunenlere kusura bakma ama geri kafali diyorum ben
O kadar yil ailem beni onca zorluklarla meslek sahibi yapmak icin calişsin dursun
Elin erkegide gelsin bencilce "sen calisamazsin, is ortami kotu" desin.
İlk basta fikrimin arkasinda oldugumu gosteririm, baktim anlamiyo yolunu gosteririm
Cok sinirleniyorum boyle konulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?