Merhaba,bence evli bi bayanin calismasi kadar iyi birsey yok..ben uni mezunuyum kocam istemedi ozeli devlete uğraşıyorum daha bi yıllık evliyim ama sorunlar aldi basini gitti..tabi maddi anlamda ve kv belasindan.. ve inan esimle izin gunlerinde sadece kara kara düşünüyoruz nasil ay sonu gelecek diye..hi su var hic mi hic ihtiyaç olmaz falan cok iyidir durum çalışma. Otur evinde gez aktivitelere katil.ama oyle bi sart yoksa kesinlikle calis.kocam benden hiçbir şey esirgemsz ama ben hala utanirim biseler isterken bazen..ayy ne bilim verme ipleri canim simdiden agirligini koydun koydun cok ezerler yoksaHerkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Kusura bakmayın çıkmak zorunda kaldım yorum yazamadım bu arada fikirlerini belirten herkese teşekkür ederim sevgilim çok cahil bir insan gibi konuşuyor ben bu lafına çok şaşırdım ondan hiç beklemiyordum kendisi endüstri mühendisi bende ekonometri okuyorum çok kesin ve net konuştu ben her zaman çalışmak istediğimi ona belirttim o da beni hep destekliyordu noldu da değişti anlamış değilim dün bu konuyu açınca şok oldum kendisi benim ne kadar kararlı olduğumu bilir ne kadar çalışmak istediğimi de... Buluştuğumuz zaman bu konuyu tekrar açıp tavrımı koyacağım .
Teşekkürler,anneme babama söyleyeceğim bu laflarını bir arkadaş yorum yazmış ailesi şart koşmuş kızımın çalışmasına engel olmayacaksın diye artık bende buna mecbur kalacağım.
Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?