Bence calisma ortamini gorduyse birkac yerin hak verilebilir bazi mudurler yada mudur yardomcilari karsisindakine hic evli degilmis gibi samimi davraniyorlar ve calisma arkadaslarinda yada musterilerde erkek olacaktir ki onlarla da surekli bir is gorusmesi yada ayni ortam icinde bulunmanda esin olacak adayi rahatsiz edebilir sadece calisman gerektigini evlenip paraya ihtiyacinizin kazanilandan fazla olmasi sonucu calisman icin seni kisitlayamaz normaldr de kisitlayamaz fakat istedigi aile tarzi buysa yapacak birsey yokHerkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Bence calisma ortamini gorduyse birkac yerin hak verilebilir bazi mudurler yada mudur yardomcilari karsisindakine hic evli degilmis gibi samimi davraniyorlar ve calisma arkadaslarinda yada musterilerde erkek olacaktir ki onlarla da surekli bir is gorusmesi yada ayni ortam icinde bulunmanda esin olacak adayi rahatsiz edebilir sadece calisman gerektigini evlenip paraya ihtiyacinizin kazanilandan fazla olmasi sonucu calisman icin seni kisitlayamaz normaldr de kisitlayamaz fakat istedigi aile tarzi buysa yapacak birsey yok
Herkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Demek ki onceden buralara kadar geleceklerini tahmin etmemisİşte onu iş kendi aralarında söz yapmaya ve nişan tarihi belirleme noktasına gelmeden söyleyecekti. Bunu bile söylemenin bir adabı var. Karşındaki insana bunu söylerken benim aradığım özellikler şunlardır, buna razı mısın yoksa yok yakınken ayrılalım falan demek var, evlenince seni çalıştırmayacağım demek var.
Nisanlinizin durumu ne olursa olsun sizin bu isteginize sayvi duymak zorunda. Benim bir öğretmen arkadasim çok lüks villada oturuyor esi çok iyi bir cerrah ama yine de öğretmenlik yapiyor bu kadar rahatin içinde. Bir aylik aldiği maaş sadece arabasinin benzin parasi o kadar diyeyim size. Biz ara zira takiliriz be ugrasiyosun bu çocuklarla git keyfine bak diye. Ben okudum emek verdim bi ise yaramak istiyorum Esim de calismam için beni destekliyor diyor. Carin gerisini siz düşünün sadece para kazanmak için calismaz kadinlar bunu herkesin anlamasi gerekiyor.
canım galiba aynı sorunu yaşamıştım ve aynı dediği gibi oldu bir bucuk yıldır evliyiz neredeyse ara sıra maddi sorunlarda yaşamamıza rağmen aynı sebeplerle benim çalışmamı istemiyor olayın kötü tarafıda var iyi tarafıda kötü tarafı malüm can sıkıntısından patlıyorsun evde iyi tarafı ise eşine ve ailene daha cok vakit ayırıyosun herkes evliliğine hayran gözlerle bakıyo ...imrenen birsürü millet oluyo kötü tarafı sende onlara imreniyosun o yüzden çalışmakmış çalışmamak mış bunları şimdiden kafana takma evleneceğin insanı şimdilik doğru sec gerisi bi şekilde halolur devlet işine falan girersin olmadı o zaman pek bişi diyemezHerkese selam öncelikle.Üniversite son sınıf öğrencisiyim söz yaptık bu yaz aralıkta nişanımız var ağustosta da kısmetse evlenicez sevgilim bana dün dedi ki evlenince seni çalıştırmayı düşünmüyorum ben çalışırım sen oturur evine bakarsın dedi çok saçma bir düşünce beni ailem bunca yıl evde oturmam için mi okuttu dedim insanlar iyi değil ortam iyi değil çalışamazsın o kadar dedi eskiden hiç bu tarz konuşmuyordu kim giriyor kanına bilmiyorum eskiden çalışırsın diyordu şimdi kimin gazına geldiyse ayarttılar sevgilimi dolduruşa geldi çalışmamı istemiyor ve de çok ciddi bu konuda laf ettirmiyor kapatıyor konuyu napmalıyım?
Ne demek "evlendikten sonra seni calistirmayidusunmuyorum" evllenince sahibin mi oluyormus kucukbey emireri mi olacakmissin onun daha neler calisirsin calismazsin onu kendin karar verirsin, unutma evlendikten sonra da sen akli, fikri, kendi dusunceleri olan bir birey olmaya devam edeceksin seni boyle kucumsemesine yoksaymasina izin vermemelisin, fikri neyse soyler konusursunuz ama seni yonetemez daha neler, bence sen annene aynen sozlunun bu sozlerini soyle ailen bilsin onlar sana zaten gereken yolu gosterir, hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?